Şimdi Ara

Sigorta Zamları indirilsin ve iade edilsin Kampanya Herkes İmzaya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

300-500 lira zammın lafını ediyorsunuz arkadaşlar. Kampanyaya karşıyım, zorunlu trafik sigortası, kasko, otomobil ve benzin fiyatlarının misliyle zamlanmasını samimiyetle temenni ediyorum.

yani fakirler yaşamasın diyorsunuz

sizi tebrik ederim

bundan yaklaşık 20 küsür yıl önce rahmetli Özal artık memurda araba sahibi olacak demişti,aradan geçen bunca yıl sonunda millet uzaya giderken sizler paran yoksa kullanma diyerek yeni bir çığır açıyorsunuz

o zaman elektrik de zamlansın,doğalgaz da zamlansın ,öyle ya fakirlerde kullanmayıversin

hatta yaşamaları bile gereksiz ,300-500 tl. zanmalansın ne var demek bana hakaret gibi geliyor ama gereksiz yere tartışma çıkmaması için size cevap vermeyeceğim

Dar gelirli, yoksul insanlar bu iradeyi kendileri ortaya koyuyor. Yasaları yapan milletvekillerini seçen çoğunluk onlar. Bu ülkenin zengin- mutlu-kalbur üstü kesimi nüfusun en fazla %5-10 udur. İsyan ettiğimizde bölücü,komünist, ateist vs oluyoruz. Ne lüzumu var ? Çoğunluk mutluysa bundan sonra bize o mutluluğu paylaşmak düşer.

kinaye olarak söylediğinizi anlayamadım o nedenle kusura bakmayın :)

aslında çoğu kez kızdığım için bende benzer sözler söylüyorum ama bu işte ucu bize de dokunduğu için hiç değilse protesto etmek gerektiğini inandığımdan ben destek veriyorum

aslına bakarsanız bu zam bana çok dokunmayacak ama yine de diğer insanları düşündüğümden destek veriyorum

geçen sene kasım ayında trafik sigortası için 170 t. ,kasko için 700 tl. ödedim ,şimdi bu zamlardan sonra benim trafik sigortam en fazla 200 tl. ,kaskom ise 900 tl. civarlarını bulacaktır

yani bana pek dokunduğu yok ama insanların sigortadan kaçmalarına gönlüm razı gelmediğinden belki sesimizi duyurabiliriz ve böylece mümkün olan en az hasarla bu iş hallolsun istiyorum

diğer türlü bana ne benim sigortam zaten uygun der geçerim :)

• Arkadaşlar oy verdim hatta facebookta paylaştım. Dün yeni araç aldım üzerime ve verilen teklifler dudak uçuklatıcı! 1200tl-800-900-1110tl teklif verenler oldu, 650tl teklif veren şirket oldu en sonunda adı sanı duyulmamış bi şirkete 496tl ye yaptırdım ve şükür ettim bu miktara! Malesef durum bu, şu faiş fiyatlara bile şükrediyoruz!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.