|
Sigortamnet'ten kasko yaptırayım mı? (3. sayfa)
-
-
Güncel durumda ne önerirsiniz arkadaşlar bu gün aradılar. 20 gün var kasko nun bitmesine. Gün yaklaştıkça fiyat artar dediler hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arabamı aldığım günden beri hem sigortayı hem de kaskoyu sigortam.net üzerinden yaptım. çok memnunum. ne olduğu belirsiz merdiven altı acentalardan çok çok daha iyi. sigortada zaten sıkıntı olmuyor. nereden yaptırırsanız yaptırın üç aşağı beş yukarı aynı. olay kaskoda değişiyor. çünkü her şirketin kapsadığı şeyler aynı olmuyor. işte tam bu noktada sigortam.net detaylı şekilde anlatıyor kaskosunun içeriğini. ben arabamla 2 defa kaza yaptım , 1 kere dolu vurdu ve 3 defa da yolda kaldım.bu olaylar sonunda toplamda 3 defa çekici geldi ve 2 defa da idame araç aldım. sigorta şirketini aramak yerine hemen sigortam.net i aradım. çekici işlerinden tutun da kiralık araç ayarlanmasına kadar hepsini kendileri organize ediyorlar. acentadan yaptırınca gecikmeler olabiliyor bu işlerde. ama sigortam.net büyük bir müşteri potansiyeline sahip olduğundan sigorta şirketleri kem küm etmiyor.
telefonla onaylıyorsunuz , poliçe evinize geliyor. önceden mail ile de atıyorlardı poliçe içeriğini. ama son 2 senedir atmıyorlar. onu anlamadım.
güvendiğin bir acentadan daha düşük fiyat alıyorsan git ondan yaptır. ama en azından ben kendim araştırmalarım sonucunda oradan daha ucuza yapan yer bulamadım.
kısacası güvenebilirsin.
-
bu firmadan kasko poliçesi satın alma gafletinde bulundum. poliçemi göndermemelerinin yanında işleri yokuşa sürmek için ellerinden geleni yaptılar ve bunun üzerine dalga geçen personel tuzu biberi oldu. Daha satın alma sürecinde böyle iken, hasar anında neler yaşağacağız tam bir muamma. Hiç bulaşmamış olanlara tavsiyem, 3-5 fazla olsun tanıdığınız bildiğiniz acente olsun. -
Bir 15 yıl kadar önce sigortam.net gerçekten uygun kasko çıkarabiliyordu. Ama o devir kapandı müşteri hizmetleri de dandiri çağrı merkezine dönüştü. Acentemi sigorta temsilcimi bilmeli yüzyüze görüşebilmeliyim arkadaş. -
Acenteye gidip oturup iki sohbet edip çayını içip sigorta yaptırıp poliçeni alıp gelmenin tadı çok güzeldir... -
Sigortam.net'e sakın güvenmeyin.
Kasko yapmak için internetten teklif aldım, yetmedi aradım teklifi operatörden dinledim, daha telefonu kapatmadan kart bilgilerimi verdim, hemen orada satın aldım.
Poliçe yok! 2 gün sonra aradım! Parasını ödedim, neden yapmıyorsunuz poliçemi?
Fiyat değişti, fiyat mı değişti, ödemesini yaptığım poliçenin fiyatı nasıl değişir! E ben satın aldım ki zaten!
300 TL daha pahalı artık. Sen ödemeni yapmışsın, poliçeni bekliyorsun, zahmet edip aramıyor bile. Var mı böyle şey ya!
Biraz bakındığımda gördüm ki pek çok kişinin başına gelmiş. sigortam.net ne biçim bir firma anlamadım. -
sigortambudur ile çalışmamanızı tavsiye ederim. Kendi müşterisini bilgilendirmeyip dolandıran bir şirkettir. -
sigortanın ismini bile bilmiyorsun. Sigortam budur değil sigortamnet tır. Sigorta acentaniz var galiba
Arkadaşlar sigortam net.ten sigorta yaptırdım çok pişmanım sizlere asla tavsiye etmem, yaptırmış olduğum sigortamın belge seri kodu yanlış yazılmış, bir haftadır defalarca aramama rağmen bir türlü düzelttiremedim müşteri hizmetlerinden hiç memnun değilim tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum tarafıma dönüş de yapılmıyor çok mağdurum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sizlere tavsiyem bildiğiniz muhatap olduğunuz bir sigorta şirketi ile anlaşın sigortanızı yaptırın sigortam.net e bulaşmayın derim ben tavsiye etmiyorum ve tanıdıklarıma da tavsiye etmeyeceğim. 4442400 telefonu defalarca aradım arama kayıtlarımda mevcut, bir çözüm yok
Arkadaşlar sigortam.net ten sigorta yaptırdım o kadar çok pişmanım ki sigorta bilgilerimde yukarıda mevcut sigorta belge seri kodu evrak üzerinde yanlış yapılmış halen düzeltme yapılmadı ve yapılmıyor da müşteri hizmetlerinden dolayı memnun değilim bu konuyla ilgili hiçbir işlem yapmıyorlar sizi oyalayıp duruyorlar bu tür şeylere inanmayın bildiğiniz tanıdığınız bir sigorta acentesi ile gidin anlaşın sigortanızı yaptırın sigortam.net'e kesinlikle yaptırmayın tavsiye etmiyorum. 4442400 müşteri hizmetleri çözüm bulmuyor oyalıyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X