Şimdi Ara

Sihirli Wow Türk Server 3.3.3a Update Tamamlanmıştır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VERSIYON : 3.3.3a

Kapanma Sorunu Olmayan Kendi Host Ettiğimiz Makinalarımızdan Birisini Sadece Oyun İcin Ayırdık Linux Üzerine TrinityCore Olarak Kurulmuştur Lag Sorunu Yoktur,Oyuncularimizin İsteklerini Doğrultusunda Server Ayarlari Değişime Açıktır..

Baslamak Icin :
    Web :http://85.17.137.65/index.php
    Kayit :http://85.17.137.65/index.php?n=account⊂=register

Realm List
    -----
    set realmlist 85.17.137.65

Yep Yeni Bir Türk Server
    Butun Oyuncu Arkadaslari Bekliyoruz

Teşekkürler...

Icecrown Ulduar vb Zindanlar Çalışmaktadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbhr -- 22 Nisan 2010; 20:07:02 >

• Labirent,Jump ve Supriz Eventlerle Eğlencenin Tadını Cikarin ;)
  • Arena ve Bg lerin Son Ayarlari Yapildi ;)
  • 3.3.3a'ya çevirirseniz serverı daha çok popüler olur:)
  • Aklima Gelmedi Değil Ama Bi Ton Bug Fixledik Mümkün Oldugu Kadar Düzelttik Şuanki Oyuncular Memnun Ama Zamanla Olmayacak Birşey Değil ;)
  • iyi guzelde anlamadim bişey 0 dan karakter actim shatrat ta dogdu ordan sw yani stormvild city e gectim geri gelirken veya tp olurken ğatch yuklu deil dior :D nasil iş bu
  • Size tavsiyem server adını değiştirin.
  • Öncelikle Cevap Yazan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler Bazı sorunlarımız vardı son zamanlarda fazla ilgilenememiştim serverin düzeltilmesi gereken bug vb şeylerle ama son 1 haftadır serveri baştan aşağıya tümüyle yeniledik şu anda 2 realm hem blizzlike hemde Instant 80 PVP olarak faliyete geçti server çoğu bug düzeltilti dürüst olmak gerekirse hic bi zaman private serverlarda bug yok denilemez ama mümkün olduğu kadar azalttık Örnek Olarak Blizzlikede DK questlerinin hepsi tamamı ile çalışmakta PVP serverında Full mall epic mountlar T10 itemler hepsi eklenmiş durumda hazır haldediler her iki relamdede Icecrown ulduar toc vb raidlerin hepsi çalışır durumda questler,talentler ve spelller %99 a yakın çalışır durumda her geçen gün biraz daha düzeltiyoruz PVP Relamde Tüm Class Spelleri trainlerle geliyor başlangıçta 15K gold ile başlıyorsunuz zaten direk mall da doğuyorsunuz sadece 80+ mall in yeri farkli 80+ Mall in icinde zıplama event ida bulunmakta zaten girdiginiz zaman anlatmak istedigim herşeyi anlayacağınıza eminim online olan tüm gm arkadaşlar son derece içten ve samimidir elimizden geldigi kadar her türlü yardimi ve muhabbeti yapiyoruz güzel bir ortam güzel muhabbetler güzel arkadaşlık isteyen herkesi serverimize davet ediyoruz herkese şimdiden teşekkürler eder iyi akşamlar dilerim beni serverde madbhr nicki ile bulabilirsiniz görüşmek üzere ;)

Not:Ayrcıca Vps Makina Kendi Host Şirketimizindir Kapanmak Gibi Bi Sorunumuz Yoktur Vps Makina Hollanda'dadır Ayrıca Biz İzmirliyiz İzmirde Olan Arkaşalarla Realdede Görüşebiliriz ;)

• Kapandı mı server? Siteye girilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.