Şimdi Ara

SII mü yoksa HTC One X+ mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

Kesinlikle note 2, bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum note 2 yi elime aldıktan sonra soğudum telefonumdan :-)

Sebep ? Ne fark var arasinda bi ekran 5.5 inc birde cekirdek 1.6 o kadar baska fark varda biz mi bilmiyoruz ? Ben gayet memnunum S3 umden.

• biraz daha bekleyebilirsen s4. ben de s3 kullanıyorum. ama çıkınca s4 alacağım. note çok büyük. gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

biraz daha bekleyebilirsen s4. ben de s3 kullanıyorum. ama çıkınca s4 alacağım. note çok büyük. gereksiz.

S4'ün çıkacağını duymuştum.. Ama SIII ten daha fazla mı olacak özelliği onu bilmiyorum.. Eğer aynı olacaksa boşuna beklemenin bir anlamı yok gibi
  • teknik ozellik bakimindan iki telefonda asagi yukari ayni. Ama malzeme kalitesi & dis gorunus bakimindan bence one x+ bir adim daha onde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: traks

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

arkadaşlar htc reklamda geri diye eziliyor ancak, htc telefonların dis yapısı dıştan görünümü samsunglarin hepsini alır, one x mesela sertlestirilmis porselenden, harika elde tutum hissi var ve kalite buram buram, görüntü harika ve son guncellemeyle üst düzey oldu biliyorsunuz.
    samsung sgs3 u elinize alin, birde htc one x i. kalite farkını goreceksiniz. herşeyden once telefon elde durdugu icin hissi çok önemli.
    birde su var, htc sense kişisel fikrim ama bir mobil platformdaki en iyi arayuz. touchwiz i de beyenen pek kimselere rastlamadim açıkçası.

Özetle HTC.

aynen katılıyorum

3 ay s3 kullandım,resmen soğudum aletten. kalite hissi o kadar azki htc lerin yanında oyuncak gibi kalıyo.

ayrıca htc sense ne kadar mükemmel bi ara yüzse, touchwiz bi o kadar kötü. htc sense te 2 tuşla yaptığın işi, toucwizde 5 tuşla yapıyosun..

s3 te ve s2 de offocal tabanli costum romlar var telefonu bastan assgi degistiriyor htc de 2 tusla yaptigin islemi s3 costum romda 1 tusla yaparsin offical costum rkmlardada stabilite sorunu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: harun-bava

quote:

biraz daha bekleyebilirsen s4. ben de s3 kullanıyorum. ama çıkınca s4 alacağım. note çok büyük. gereksiz.

S4'ün çıkacağını duymuştum.. Ama SIII ten daha fazla mı olacak özelliği onu bilmiyorum.. Eğer aynı olacaksa boşuna beklemenin bir anlamı yok gibi

Tabiki ayni olmayacak. :) s4 ucacak kanatlari olursa tabi.

• quote:

quote:

quote:

Tabiki ayni olmayacak. :) s4 ucacak kanatlari olursa tabi.

O zaman bekleyelimde çıksın gel s4 gel..

• optimus 4x al beyazından bimekte falan git incele s3 boş gelir

• Valla aklımda 3 telefon var.. Şimdi s4'ün çıkmasını bekliyorum ona göre alacağım telefonu
  • quote:

Valla aklımda 3 telefon var.. Şimdi s4'ün çıkmasını bekliyorum ona göre alacağım telefonu

Dostum htc droid dna yı bekle
    http://www.youtube.com/watch?v=hbROpnwsiyg
  • ikiside değil :)
  • quote:

quote:

Valla aklımda 3 telefon var.. Şimdi s4'ün çıkmasını bekliyorum ona göre alacağım telefonu

Valla beklemedeyim zaten bakalım daha ne kadar bekliyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

ikiside değil :)

Öneriz peki?
  • quote:

quote:

Öneriz peki?

başlıkta SII yazmışsın :D bende öyle anladım ama ikisinide alıcak paran varsa biraz daha bekle derim.Nexus 4'te bakılabilir bir seçenek
  • quote:

quote:

quote:

Öneriz peki?

başlıkta SII yazmışsın :D bende öyle anladım ama ikisinide alıcak paran varsa biraz daha bekle derim.Nexus 4'te bakılabilir bir seçenek

Acele etmiyorum zaten.. Biraz daha bekliyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öneriz peki?

s4 ün cıkmasına 6 ay var tabi cıkış fiyatınında 2bin tl olacağı kesin ..

bende note 2 diyorum, s3 ve note 2 yi yan yana inceledim ve s3 de karar kılmıştım ama s3ü kullanmaya başlayınca ekranın küçük olduğunu hissediyorsunuz..

htc one x'e zaten hiç bulaşma sadece sense arayüzü güzel ama günlük kullanımda s3 kadar başarılı değil...

dipnot:

s3 ve note2 alırsanız elinizden düşürdüğünüzde cıhazın parcalanacağı gerceğini unutmayın...

• quote:

quote:

quote:

Valla beklemedeyim zaten bakalım daha ne kadar bekliyeceğiz

Hevesinizi kirmak istemem ama o butterfly (droid dna) modeli avrupaya gelmeyecek. Bizzat htc tarafindan aciklandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 20 Aralık 2012; 11:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

quote:

quote:

quote:

Öneriz peki?

s4 ün cıkmasına 6 ay var tabi cıkış fiyatınında 2bin tl olacağı kesin ..

bende note 2 diyorum, s3 ve note 2 yi yan yana inceledim ve s3 de karar kılmıştım ama s3ü kullanmaya başlayınca ekranın küçük olduğunu hissediyorsunuz..

htc one x'e zaten hiç bulaşma sadece sense arayüzü güzel ama günlük kullanımda s3 kadar başarılı değil...

dipnot:

s3 ve note2 alırsanız elinizden düşürdüğünüzde cıhazın parcalanacağı gerceğini unutmayın...

Alıntıları Göster
    quote:

Dostmu SIII kullananlar gayet memnun cihazın sağlamlığından?

• S3 daha iyi. Pil ve donanım olarak açık daha ara daha iyi. Kurcalamayı da seviyorsanız gerçekten zevk alarak kullanabileceğiniz bir cihaz.

Sağlamlık konusu şans işidir. düzgün bir full body koruyucu(şeffaf. Kılıf değil, koruyucu) ile kullanırsanız kolay kolay bir şey olmaz. Ama bir kılıf(iyi koruyan bir kılıf) ile kullanmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.