Şimdi Ara

SII mü yoksa HTC One X+ mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce SIII mü almalıyım yoksa HTC one X+ mı? Hangisini önerirsiniz ve önerme sebebiniz nedir?

• Kardeş hepsini boş ver NOTE 2 Al dehşet derecede güzel bir cihaz . Bikere bataryası ve ekranı çok üstün çok fazla araştırmadım özlelliklerinide çok bilmiyorum kısa süreli note 2 kullandım S3 te kullandım ama NOTE 2 Bambaşka
    Bence Bi git gör bak derim
    Buarada bugün windows phone 8 leride inceledim note 2 kadar iyidegil ama note 2 den sora tercih edilecek 2. cihaz olabilir.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Kardeş hepsini boş ver NOTE 2 Al dehşet derecede güzel bir cihaz . Bikere bataryası ve ekranı çok üstün çok fazla araştırmadım özlelliklerinide çok bilmiyorum kısa süreli note 2 kullandım S3 te kullandım ama NOTE 2 Bambaşka
    Buarada bugün windows phone 8 leride inceledim note 2 kadar iyidegil ama note 2 den sora tercih edilecek 2. cihaz olabilir.....

note 2 evet güzel ama ekranı çok büyük o kadar büyüğe gerek yok bence, s3 ile one x+ bir birine çok yakın cihazlar hatta s3 biraz daha iyi (bkz: antutu benchmark.) ama senin yerinde olsam nexys 4 16gb alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

quote:

Kardeş hepsini boş ver NOTE 2 Al dehşet derecede güzel bir cihaz . Bikere bataryası ve ekranı çok üstün çok fazla araştırmadım özlelliklerinide çok bilmiyorum kısa süreli note 2 kullandım S3 te kullandım ama NOTE 2 Bambaşka

note 2 evet güzel ama ekranı çok büyük o kadar büyüğe gerek yok bence, s3 ile one x+ bir birine çok yakın cihazlar hatta s3 biraz daha iyi (bkz: antutu benchmark.) ama senin yerinde olsam nexys 4 16gb alırdım.

Büyük herzamn iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

quote:

Büyük herzamn iyidir

Alıntıları Göster
    s3 al dostum.
    note 2 de güzel fakat boyutları çok büyük.
    onun yerine ipad al daha iyi. bt kulaklık ile konuşursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

s3 al dostum.
    note 2 de güzel fakat boyutları çok büyük.
    onun yerine ipad al daha iyi. bt kulaklık ile konuşursun.

Alıntıları Göster
    Zaten çoğu kişi SIII öneriyor. Önerdiklerine göre güzel bir telefon olmalı.

• Kesinlikle note 2, bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum note 2 yi elime aldıktan sonra soğudum telefonumdan :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 7 mi Htc U11 mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

Kesinlikle note 2, bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum note 2 yi elime aldıktan sonra soğudum telefonumdan :-)
    Yaz kş taşıma olayını düşünürsek s3 derim. Hem ergonomik hem geniş ekran hem hızlı..
  • quote:

Kesinlikle note 2, bir s3 kullanıcısı olarak söylüyorum note 2 yi elime aldıktan sonra soğudum telefonumdan :-)

note2 çok büyük. Alsam nasıl taşırım bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun-bava

quote:

Büyük olayi goreceli bir kavram. Ben one x den gectim ve cok fazla gozume batmadi. 10 gundurde kullaniyorum ve tamamen alistim. Diger telefonlar kucuk gelmeye basladi. Otururken kalkarken de hic sıkıntı yaşamadım. En büyük artisi sarj konusu. Cok yoğun kullanimda 1 günü rahat cikariyor. Ben benzer kullanimda one x i tam sarjda baslayip 2 defa daha sarja takiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

quote:

Orijinalden alıntı: harun-bava

quote:

Büyük olayi goreceli bir kavram. Ben one x den gectim ve cok fazla gozume batmadi. 10 gundurde kullaniyorum ve tamamen alistim. Diger telefonlar kucuk gelmeye basladi. Otururken kalkarken de hic sıkıntı yaşamadım. En büyük artisi sarj konusu. Cok yoğun kullanimda 1 günü rahat cikariyor. Ben benzer kullanimda one x i tam sarjda baslayip 2 defa daha sarja takiyordum.

Alıntıları Göster
    samsung yazılım tarafınada iyi yatırım yapıyor o yüzden ikisi arasında ben samsung derim son çıkan telefonlarındaki özellikler olağan üstü diyebilinecek seviyedi heleki jb ile sana dümdüz androidi al kullan demiyor birçok şey katıyor içine

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

samsung yazılım tarafınada iyi yatırım yapıyor o yüzden ikisi arasında ben samsung derim son çıkan telefonlarındaki özellikler olağan üstü diyebilinecek seviyedi heleki jb ile sana dümdüz androidi al kullan demiyor birçok şey katıyor içine

Alıntıları Göster
    Asus Padfone 2 al hocam...İmzama tıkla bir incele videoları özellikleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

Asus Padfone 2 al hocam...İmzama tıkla bir incele videoları özellikleri...

Dostum baktım ama SIII daha cazip geliyor bana. Genede önerin için teşekkürler.
  • quote:

Sebep ? Ne fark var arasinda bi ekran 5.5 inc birde cekirdek 1.6 o kadar baska fark varda biz mi bilmiyoruz ? Ben gayet memnunum S3 umden.

• arkadaşlar htc reklamda geri diye eziliyor ancak, htc telefonların dis yapısı dıştan görünümü samsunglarin hepsini alır, one x mesela sertlestirilmis porselenden, harika elde tutum hissi var ve kalite buram buram, görüntü harika ve son guncellemeyle üst düzey oldu biliyorsunuz.
    samsung sgs3 u elinize alin, birde htc one x i. kalite farkını goreceksiniz. herşeyden once telefon elde durdugu icin hissi çok önemli.
    birde su var, htc sense kişisel fikrim ama bir mobil platformdaki en iyi arayuz. touchwiz i de beyenen pek kimselere rastlamadim açıkçası.

Özetle HTC.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

Sebep ? Ne fark var arasinda bi ekran 5.5 inc birde cekirdek 1.6 o kadar baska fark varda biz mi bilmiyoruz ? Ben gayet memnunum S3 umden.

Ram miktarı inanılmaz önemli artık. Yakında daha da önemli olacak. Ayrıca ekranı daha iyi ve s pen ile yapılabilen şeyler harika.
  • One x+ iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

One x+ iyi
    HTCden uzak dur derim yazılım desteği o kadar küfürden sonra 4.1.1i yeni verdi,S3 piyasanın en kral cihazıdır Note2den sonra fakat bence Note2 fazla büyük tabi bu biraz göreceli bi kavram ona göre ver kararını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

HTCden uzak dur derim yazılım desteği o kadar küfürden sonra 4.1.1i yeni verdi,S3 piyasanın en kral cihazıdır Note2den sonra fakat bence Note2 fazla büyük tabi bu biraz göreceli bi kavram ona göre ver kararını.

Alıntıları Göster
    Su anda note 2 kullaniyorum alali 1 hafta olmadi daha once blackberry 8520 kulllaniyodum ( afedersiniz got kadar telefon ) o telefondan bu telefokna gecmwm dogal olarak cok zor oldu ama simdi utanmasam tek elle yazi yazacak duruma geldim cok rahat buyukluk hic problem olmyor herturlu cebe cok rahat gieiyor zaten dis kapi cok duz olnca cebin basina koydugun anda iceri kendi giriyor sanki bukadar kaygan olmasina ragmen ele alinca hic kaymiyor vede s3 ile arasinda fazla bi fark yok s3 bilmiyorum galiba 4.9" di buda 5.55" alacaksan note 2 al donanimsal olarakta s3 den daha iyi acikcasi htc yi almamin tek sebebi kutu icinde verdikleri o sexy kulaklik olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

arkadaşlar htc reklamda geri diye eziliyor ancak, htc telefonların dis yapısı dıştan görünümü samsunglarin hepsini alır, one x mesela sertlestirilmis porselenden, harika elde tutum hissi var ve kalite buram buram, görüntü harika ve son guncellemeyle üst düzey oldu biliyorsunuz.
    samsung sgs3 u elinize alin, birde htc one x i. kalite farkını goreceksiniz. herşeyden once telefon elde durdugu icin hissi çok önemli.
    birde su var, htc sense kişisel fikrim ama bir mobil platformdaki en iyi arayuz. touchwiz i de beyenen pek kimselere rastlamadim açıkçası.

Özetle HTC.

aynen katılıyorum

3 ay s3 kullandım,resmen soğudum aletten. kalite hissi o kadar azki htc lerin yanında oyuncak gibi kalıyo.

ayrıca htc sense ne kadar mükemmel bi ara yüzse, touchwiz bi o kadar kötü. htc sense te 2 tuşla yaptığın işi, toucwizde 5 tuşla yapıyosun..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.