Şimdi Ara

şiir için fon müziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şiir okumayı çok seviyorum. hele birde arkadan gelen hafif bir fon müziği olunca daha bir keyifli oluyor. fakat müzik konusunda biraz sıkıntılıyım, yani çok bi şey yok elimde ve aklımda. enstrumental, şiir için fon oluşturabilecek müzikler varsa önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

• birde şiir koyayım bari

MEÇHUL
    Mahalledeki çocukların
    piç diye kızdırdığı
    ayakkabı boyacısı
    babasının özlemiyle
    önüne kurar sandığını
    meçhul asker
    anıtının!...

Sunay AKIN
  • metin kemal kahraman - ferfecir...

mavi ada radyo programında calıyordu....

bunun yanında Kazım Koyuncu Dido, yedi karanfil parcaları...
  • kitaro ya bi bak derim..
  • Barış Manço dan Gülpembenin müziğide fena değil aslında
  • kazım koyuncu dido'yu nerde bulabiliriz?
  • arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: birjazzgecesirüyası

arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları.

kitaro da söz yok ki???
  • kitaro elektronik trans tarzı müzik yapıyor. yani duygusallık şiir bazında yok. onu sade olarak rahatlamak için veya uyumak için dinleyebilirsiniz. ama şiir için içinde biraz daha bizden motifler olan müzikler gerek. mesela kalanların ardından diye bi şarkı var yada gülümcan yada omerfaruktekbilek in I love you tarzı müzikler benim aradığım.
  • quote:

arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları.

zaten söz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

zaten söz yok

metin kemal in ferfecir albümü vardı onu bulamadım. onda söz olup olmadığından emin değilim. ama kazım koyuncu dido da söz var.
  • Kazım koyuncu dido sözsüz olarak var keserek ayarlamıslar... Ona mavi ada da cıkıyordu kahraman tazeoğlu...
  • APOCALYPTİCA
  • metallica nın master of puppets ı yada domination u ilede ne güzel şiir okunur ya.
  • Loreena Mckennitt-Skelling,Dante's Prayer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.