Bildirim
şiir için fon müziği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
birde şiir koyayım bari
MEÇHUL
Mahalledeki çocukların
piç diye kızdırdığı
ayakkabı boyacısı
babasının özlemiyle
önüne kurar sandığını
meçhul asker
anıtının!...
Sunay AKIN -
metin kemal kahraman - ferfecir...
mavi ada radyo programında calıyordu....
bunun yanında Kazım Koyuncu Dido, yedi karanfil parcaları... -
kitaro ya bi bak derim.. -
Barış Manço dan Gülpembenin müziğide fena değil aslında -
kazım koyuncu dido'yu nerde bulabiliriz? -
arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları. -
quote:
Orjinalden alıntı: birjazzgecesirüyası
arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları.
kitaro da söz yok ki??? -
kitaro elektronik trans tarzı müzik yapıyor. yani duygusallık şiir bazında yok. onu sade olarak rahatlamak için veya uyumak için dinleyebilirsiniz. ama şiir için içinde biraz daha bizden motifler olan müzikler gerek. mesela kalanların ardından diye bi şarkı var yada gülümcan yada omerfaruktekbilek in I love you tarzı müzikler benim aradığım. -
quote:
arkadaşlar ben tamamen enstrumental istiyorum yani söz olmayacak. dediklerinizin arasında sadece yedikaranfil isteğimi karşılayabilir onunda bazı parçaları.
zaten söz yok -
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
quote:
zaten söz yok
metin kemal in ferfecir albümü vardı onu bulamadım. onda söz olup olmadığından emin değilim. ama kazım koyuncu dido da söz var. -
Kazım koyuncu dido sözsüz olarak var keserek ayarlamıslar... Ona mavi ada da cıkıyordu kahraman tazeoğlu... -
APOCALYPTİCA -
metallica nın master of puppets ı yada domination u ilede ne güzel şiir okunur ya. -
Loreena Mckennitt-Skelling,Dante's Prayer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X