MERHABA ARKADAŞLAR GÜNLERDİR UĞRAŞIYORUM FAKAT HİÇ BİR VERİ BULAMADIM ŞİİRLERİM İÇİN FON MÜZİKLERİ ARIYORUM BULAMAEDIM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI ? SADECE MÜZİK OLACAK VE ARKADAN BENİM OKUDUGUM ŞİİR GELECEK AYRICA BU DALGA EFEKTLERİ FELAN ONLARIDA NERDEN BULABİLİRİM BU KONUDA MAİLİNİ BEKLİYORUM siirseven20@hotmail.com elinde olan arkadaşlar var ise mutluka bilgi alış verişinde bulunalım
Bende ilgilenebilirim o tip sözsüz müziklerle... Bilenler burdan paylaşsın yada PM olarak bize yazsın lütfen...
Yokmu hiç ya
sen gelmez oldun un müziğini kullanabilirsin bnce .... alihan samedov un yaptığı müziklerde uygun bnce sen bilirsn ama
aa bi de soner arıca nın ayrılık şarkısında okan bayülgen şiir okuyor o şarkının müziği çok uygun bnce şiire çok duygusal
arkadasta nerden bulacagını soruyor Isabella varsa bıldıgın yer soyleyıver bana da lazım
yok walla bnde ama Alihan Samedov u kazaa ya da emule de bulabilirsn bn indrmiştm bi kaç tane müzik inş yardımım dokunmuştr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme