Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin. Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini. Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini. Boşuna geçip giden günlerine yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sari_laci
Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin. Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini. Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini. Boşuna geçip giden günlerine yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Ümit Yaşar,süper
quote:
Orijinalden alıntı: DesertRose
quote:
Ümit Yaşar,süper
Alıntıları Göster
Mevsimler toz pembe değil Gündüzler gecedir, geceler zindan Güneşin doğmasını beklemek boşuna Boşuna artık medet ummak Taş kalpli zamandan
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız
quote:
Orijinalden alıntı: sari_laci
Mevsimler toz pembe değil Gündüzler gecedir, geceler zindan Güneşin doğmasını beklemek boşuna Boşuna artık medet ummak Taş kalpli zamandan
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız
Alıntıları Göster
#SEVDAN BENİ# Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım,susuz kaldım, Hayın,karanlık gece Can garip,can suskun, Can paramparça... Tütünsüz,uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni!..
Ahmet Arif
quote:
#SEVDAN BENİ# Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım,susuz kaldım, Hayın,karanlık gece Can garip,can suskun, Can paramparça... Tütünsüz,uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni!..
Ahmet Arif
Alıntıları Göster
Seni, anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Kahpe yalana.
Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana...
Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza, Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne.
Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamlardan, Bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... Ahmet Arif
quote:
Orijinalden alıntı: Ekreizze
Şimdi sen gidiyorsun ya Herkes sana benzeyecek...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
yılmaz erdoğandan esintiler...
quote:
Orijinalden alıntı: Game Over
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
yılmaz erdoğandan esintiler...
Alıntıları Göster
.... Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar Ne olur gel Ay karanlık....
A.Arif
quote:
.... Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar Ne olur gel Ay karanlık....
A.Arif
Alıntıları Göster
Maviye çalar gözlerin
quote:
Maviye çalar gözlerin
Alıntıları Göster
Neyse konuya dönelim;
TALİHSİZ
Biri var bu şehirde Günleri hüzünle gölgelenir Yolları bir duman sarar Postacı kapı komşuya gelir. Biri var bu şehirde Şarkılar dilinde ölgün Beklemekle geçti ömrü Yıllardır talihi ona küskün.
quote:
Neyse konuya dönelim;
TALİHSİZ
Biri var bu şehirde Günleri hüzünle gölgelenir Yolları bir duman sarar Postacı kapı komşuya gelir. Biri var bu şehirde Şarkılar dilinde ölgün Beklemekle geçti ömrü Yıllardır talihi ona küskün.
Alıntıları Göster
ben de mühimmat bitti
Sana yetişemiycem galiba
ne kadinlar sevdim zaten yoktular yagmur giyerlerdi sonbaharla bir azicik oksasam sanki cocuktular biraksam korkudan gozleri sislenir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir
hayir sanmayin ki beni unuttular hala arasira mektuplari gelir gercek degildiler birer umuttular eski bir sarki belki bir siir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir
yalnizliklarimda elimden tuttular uzak fisiltilari icimi urpertir sanki gokyuzunde bir buluttular nereye kayboldular simdi kimbilir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir.
quote:
ben de mühimmat bitti
Sana yetişemiycem galiba
ne kadinlar sevdim zaten yoktular yagmur giyerlerdi sonbaharla bir azicik oksasam sanki cocuktular biraksam korkudan gozleri sislenir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir
hayir sanmayin ki beni unuttular hala arasira mektuplari gelir gercek degildiler birer umuttular eski bir sarki belki bir siir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir
yalnizliklarimda elimden tuttular uzak fisiltilari icimi urpertir sanki gokyuzunde bir buluttular nereye kayboldular simdi kimbilir ne kadinlar sevdim zaten yoktular boyle bir sevmek gorulmemistir.
Alıntıları Göster
Mühimmatsız cepheye çıkılırmı?
GELDİĞİN GÜNÜN HATIRASI
Sana nasıl anlatılır, Sensiz hayatın boşluğu. Bir zindanın ağır ağır Çöker üstüme loşluğu
Dünya her mihnete bedel Sen olduğun için güzel Hayat,hayal,ümit,emel, Senden alıyor hoşluğu.
Arıyorum seni uzak Bir şehirde sallanarak Hala geldiğin günün,bak; Üzerimde sarhoşluğu
Orhan Seyfi Orhun
quote:
Mühimmatsız cepheye çıkılırmı?
GELDİĞİN GÜNÜN HATIRASI
Sana nasıl anlatılır, Sensiz hayatın boşluğu. Bir zindanın ağır ağır Çöker üstüme loşluğu
Dünya her mihnete bedel Sen olduğun için güzel Hayat,hayal,ümit,emel, Senden alıyor hoşluğu.
Arıyorum seni uzak Bir şehirde sallanarak Hala geldiğin günün,bak; Üzerimde sarhoşluğu
Orhan Seyfi Orhun
Alıntıları Göster
güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayret, hasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz, yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde...
quote:
güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayret, hasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz, yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde...
Alıntıları Göster
... Aşk bu bilinir mi,nereye varır Ne durdurur özlemini,seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni.
Ü.Yaşar Oğuzcan
quote:
... Aşk bu bilinir mi,nereye varır Ne durdurur özlemini,seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni.
Ü.Yaşar Oğuzcan
Alıntıları Göster
hayat sokagimizda bir kehribar tesbih gibi dokuyor tanelerini takir takir yuzumuze ben sevdanin oturdugu sokakta oturuyorum geceler hic bitmiyor ben hic uyumuyorum agzimda fiyakali bir islik zulamda agir yarasi sevdanin ali bakkalin ciragi metin anliyor halinden insanin metin nedir senin niyetin kap bakalim abine bi taze ekmek biraz zeytin bu aksam yine odamda efkar var anlarsinya metin adamin halinden adam anlar
İ.Sadri
... Birini ayrı tutsam da,renklerin hepsini sevdim Mevsimleri de...Aslında çok şey var sevdiğim Kavgalar ve savaşlar dışında, Birde niye olursa olsun vedalaşma anları. İsterdim ki uyumlu halimi yaşasaydın daima Ama bana hep vurgun saatlerimde geldin Y da sen vurdun...
quote:
... Birini ayrı tutsam da,renklerin hepsini sevdim Mevsimleri de...Aslında çok şey var sevdiğim Kavgalar ve savaşlar dışında, Birde niye olursa olsun vedalaşma anları. İsterdim ki uyumlu halimi yaşasaydın daima Ama bana hep vurgun saatlerimde geldin Y da sen vurdun...
quote:
Orjinalden alıntı: Gulshen83
Valla benden pes...
quote:
quote:
Valla benden pes...
Alıntıları Göster
Olsun iyi dayandın,ama aklına geldikçe yine yazarsın....İnşallah bu şiirleri ve sözleri 'okuyan' arkadaşlar da eklerler kendilerinden birkaç satır..Daha güzel olur
Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde. Aynaların ardında sır, Yalnızlığın peşinde kuvvet. Evet,nihayet bir adın kalmalı geriye Bir de o kahreden gurbet... ...
İbrahim Sadri
quote:
Olsun iyi dayandın,ama aklına geldikçe yine yazarsın....İnşallah bu şiirleri ve sözleri 'okuyan' arkadaşlar da eklerler kendilerinden birkaç satır..Daha güzel olur
Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde. Aynaların ardında sır, Yalnızlığın peşinde kuvvet. Evet,nihayet bir adın kalmalı geriye Bir de o kahreden gurbet... ...
İbrahim Sadri
Alıntıları Göster
Aslında bu konuda pes etmem ama mesai bitti.
quote:
Aslında bu konuda pes etmem ama mesai bitti.
Alıntıları Göster
sonbaharı değil
Yapraklar yeşilse, gözlerin kadar... Sonbaharı sevmiyorum, kaybolacak diye yeşil... Sonbahar sarıysa, saçların gibi... Saçlarını seviyorum, sonbaharı değil,
Sevgim üzüyorsa, seni bu kadar... Sonbaharı sevmiyorum, akacak diye yaşlar. Sonbahar ayrılıksa, uzun sürecek gibi... Ben seni seviyorum, sonbaharı değil.
quote:
quote:
Valla benden pes...
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Valla benden pes...
Zaten siz az daha devam etseydiniz forumda bir aşka daha tanık olacaktık
quote:
Orijinalden alıntı: Game Over
quote:
quote:
Valla benden pes...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Game Over
quote:
quote:
Valla benden pes...