Şimdi Ara

Şiirlerim [Toplu] by Zetharos -AMUMU VE MORDE EKLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
26
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ee işte tek konuya toplayınca tüm şiirleri sonradan yazdıklarım elbette takip edilemez, tüm herolara yazıcam ben hepsini tek konuya koymamı mı bekliyosunuz? yarısı kod alım satım ve şu hero çok op olan forumda benim şiir konularım kirlettiyse forumu boşa koymuşum lan foruma şiirleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 1 Ekim 2013; 17:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

[Ağır İsyan İçerir]

ee işte tek konuya toplayınca tüm şiirleri sonradan yazdıklarım elbette takip edilemez, tüm herolara yazıcam ben hepsini tek konuya koymamı mı bekliyosunuz? yarısı kod alım satım ve şu hero çok op olan forumda benim şiir konularım kirlettiyse forumu boşa koymuşum lan foruma şiirleri

Ben favorilere ekledim o şekilde takip ediyorum. Tek konu tek konu diye baltaladılar diğer konuları, konuya eklenen yeni şiirler hak ettiği değeri görmedi. Her birinin ayrı konusu olsa böyle olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo Ryzov -- 1 Ekim 2013; 17:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMG BraVee

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

[Ağır İsyan İçerir]

Ben favorilere ekledim o şekilde takip ediyorum. Tek konu tek konu diye baltaladılar diğer konuları, konuya eklenen yeni şiirler hak ettiği değeri görmedi. Her birinin ayrı konusu olsa böyle olmazdı.

Bundan bahsediyorum. her şiire burda ayrı bi yorum yapılırsa ortalık ana baba gününe döner. ben yazdığım tüm şiirlere ayrı bi konu açıp en sonda linkleriyle birlikte tek konuda toplayacaktım ama marjinal arkadaşlar sağolsun duyarlılıklarını gösterip forumu bir kez daha kurtardılar

edit: ha neden hepsine ayrı konu açmak istedim, çünkü her şiirin ayrı değerlendirilmesini istedim böyle olunca kimse fikrini yazamıyor 10 şiir bir arada hangisine yazsınlar ki, e benimde geliştirip yenilerini yazabilmem için bunları görüp dikkate almam lazım saçma sapan iki satır yazıp çekilsem zaten uğraşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 1 Ekim 2013; 17:47:07 >

• TAKİP SÜPER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailecek takipteyiz şiirlerini beklemedeyiz
  • Ahahahah çok iyi ya

• Süper bence

• güzel olmuş bro ben link çubuğuna dh diye kaydettim konuyu dh ye giriceğim zaman ilk bu konuya bakmış oluyorum nasıl fikir ama
  • hll qarşim
  • şakacı şako bekliyuz
  • Takip , eline sağlık kardeşim süper olmuş hepsi
  • Amumu'nun son dortluk bitirdi beni ya :D :D

• Buda benden sana gelsin[Tek Atma içerir]

Eline almış bir yarım balta
    Sanki sanarsın ki oduncu amca
    Geldi yanıma döndü şanınca
    Oha gene Teq attı dari qnq

Farm yapmaya gidemiyom walla
    Çekiyo beni yanına kesiyo fatura
    Jungler gel artık çakalım şuna

Tf ler başladı önlerde kalma
    Sakın dariden focus alma
    Ad isen guardian ap isen zhonya

Ace attı gene piskopat dari
    Oldu mu şimdi adalet hani
    Riot yaptığın heroya emi
    Oha gene Teq attı vicdansız dari
  • "...Bronzda banlanır her oyun kalmaz
    Boşta olurda almazsan dayına bile sahip çık
    Adresini numaranıda ister 4 tane kaçık
    Atacağın bandajı seveyim ben gidiyorum."

Boşta olur da almazsan dayına bile sahip çık
  • Yeni bi akım başlattın qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Yeni bi akım başlattın qnq

/>
  • Thresh Draven Ve jaxa issteriz
  • Mesajım bulunsun yeni şiir falan eklersin takipte kalalım
  • Amumu çok iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.