Şimdi Ara

Sık saç yıkamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçınızı sıcak suyla yıkarsanız yağlanma yapar beyler o yüzden ılık hatta mümkünse soğuk suyla yıkayın.Bi de Elidor'un saç bakım kremi var saçları dolgun gösteriyo düz saçlılar için ideal bi şampuan tavsiye ederim.
    Son bişey daha söyliyim bayadır wax falan kullanıyodum ama saç köpüğü diye bi icat keşfettim gerçekten harika valla anında şekil veriyo saçlara kazık gibi durmuyo süper bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Saçınızı sıcak suyla yıkarsanız yağlanma yapar beyler o yüzden ılık hatta mümkünse soğuk suyla yıkayın.Bi de Elidor'un saç bakım kremi var saçları dolgun gösteriyo düz saçlılar için ideal bi şampuan tavsiye ederim.
    Son bişey daha söyliyim bayadır wax falan kullanıyodum ama saç köpüğü diye bi icat keşfettim gerçekten harika valla anında şekil veriyo saçlara kazık gibi durmuyo süper bişey

ismi ney bakım kreminin ?
  • Beyler sakın krem kullanmayın .Eğer kullanıcaksanız sakın deriye değmesin. Doktor bana böyle demişti . Acayip saç döküyormuş deriye geçerse.Saçlarıda 2 günde bir yıkamamı söylemişti. Şu kullandığın köpüğün markası ney kardeşim ?
  • Evet benımde kopuk gıbı bırseye ıhtıyacım var da sımdı aksam yıkıyorum saclarımı yatıyorum sabah dagılmıs bıde benım saclarımn onu dogustan kalkık o yuzden sabah kopuk surup gıdersem okula daha iyi olr heralde sızce kopuk almalımıyım saclarım ınce tellı duz
  • abi cok zararli hergun yikamak nerdeyse 3 yildie her uyandigimda yikardim simdi ile.eskiye bakinca sacim.mahvolvus valla. hem seyreldi hem gucsuzlesti cansizlasti.
    normal ilik suyla yikiyodum birde.
    diyecem o ki. kesinlikle zararli erkekte ozellikle.
    kendi haline birakmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

abi cok zararli hergun yikamak nerdeyse 3 yildie her uyandigimda yikardim simdi ile.eskiye bakinca sacim.mahvolvus valla. hem seyreldi hem gucsuzlesti cansizlasti.
    normal ilik suyla yikiyodum birde.
    diyecem o ki. kesinlikle zararli erkekte ozellikle.
    kendi haline birakmak lazim

Senin saçının mahvolacağı varmış.Yıkamakla saç seyrelmez.Tabi yağlıysa yıkayın.Ben mesela her gün yıkamazsam hayatta dışarı çıkamam çünkü çok çabuk yağlanıyor saçım ve normal şekilde yağlanmıyor resmen kafamdan yağ boşaltılmış gibi oluyor.
  • Olum her gün nasıl dış alıyonuz ben 3 günde bir yıkanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.