Saçlarımı hafiften uzatıyorum ama her sabah kalktığımda birbirine karışmış halde oluyor, mecbur yıkayıp düzleştirmek zorunda kalıyorum. Sık saç yıkamak sorunlara yol açar diyorlar bilgisi olan var mı bu konuda. Sabahları evden çıkarken yıkıyorum, antrenmanlardan dönünce de duşa girmek zorundayım günde 2 kere neredeyse duş alıyorum bir zararı olur mu ilerisi için ?
Sık yıkamak saçlı derinin koruyucu florasını bozar.
Sıcak(ılık) suyla yıka sadece. Her gün sabun, şampuan vs. kullanmana gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kroto
Hocam şampuanla yıkamadan kötü görünüyor, temiz ve tel tel olmuyor saç.
Yok mu başka tavsiyesi olan.
quote:
Orijinalden alıntı: SanTieG0
quote:
Orijinalden alıntı: kroto
Hocam şampuanla yıkamadan kötü görünüyor, temiz ve tel tel olmuyor saç.
Yok mu başka tavsiyesi olan.
Alıntıları Göster
Ben iki yıldır Bioblas ile sabahları duş alıyorum. Daha gürleşti benim saçlar, eskiden seyrekti ama
quote:
Orijinalden alıntı: Uncy
Sık yıkamak saçlı derinin koruyucu florasını bozar.
flora'dan kastın nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: älg
Ben iki yıldır Bioblas ile sabahları duş alıyorum. Daha gürleşti benim saçlar, eskiden seyrekti ama
Alıntıları Göster
benim saçım kıvırcık olduğu yüzünden malasef 2 gün yıkamadığım zaman 1 hafta yıkamamış gibi gözüküyo bu durumdan sıkıldım saçın kıvırcık değilse haline şükret
benim saçım kıvırcık olduğu yüzünden malasef 2 gün yıkamadığım zaman 1 hafta yıkamamış gibi gözüküyo bu durumdan sıkıldım saçın kıvırcık değilse haline şükret
Alıntıları Göster
Bende hergün evden çıkmadan yıkarım yoksa rahat edemiyorum. Birde şu yönden düşün yağlı saçmı daha çok dökülür temiz saç mı?
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
Alıntıları Göster
Saçı sık sık yıkamak özellikle şampuan vb. derine zarar verir çok az şampuan kullanın yada kullanmayın sadece ılık suyla yıkayın
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA
Her gün yıkıyorum ben.
Bende hergün yıkıyorum dalgalı bide acayip oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Bende hergün yıkıyorum dalgalı bide acayip oluyor.
Alıntıları Göster
Herkesin benim gibi olduğunu görmek beni bir nebze tatmin etti. Dökülecekse hepimizinki dökülsün
Ben de az şampuan kullanmaya çalışıyorum, tırnaklarımla falan saçlarımı kazımıyorum. Sadece saçlarımı şampuanlıyorum, diplerine fazla müdahele etmiyorum. Umarım sorun olmaz.
quote:
Herkesin benim gibi olduğunu görmek beni bir nebze tatmin etti. Dökülecekse hepimizinki dökülsün
Ben de az şampuan kullanmaya çalışıyorum, tırnaklarımla falan saçlarımı kazımıyorum. Sadece saçlarımı şampuanlıyorum, diplerine fazla müdahele etmiyorum. Umarım sorun olmaz.
Alıntıları Göster
Saçı şampuanla iyice ov, 3 kere su dök (ılık) sonra saçlarını havaya kaldır apaçi gibi dik dik yap gene ılık su dök bi kova. sonra üstünden 1 kova daha dökersen daha iyi gözükür.
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare
Saçı şampuanla iyice ov, 3 kere su dök (ılık) sonra saçlarını havaya kaldır apaçi gibi dik dik yap gene ılık su dök bi kova. sonra üstünden 1 kova daha dökersen daha iyi gözükür.
Alıntıları Göster
Ben de hergün yıkıyordum saçımı neredeyse.(4 yıl boyunca)Evde olduğum zamanlar dinlendiriyordum arada;dediğin gibi tırnaklarımla ovmuyordum saç diplerimi sürekli yıkıyorum nasıl olsa diye ama şu 7-8 yıldır 2 ya da 3 günde bir yıkamaya başladım ve gördümki bayağı saçım dökülmüş çünkü belirli yerlerden toplu bir şekilde ufak ufak saçlar büyüyor.En azından yeniden büyüdüğünü görmek sevindirici...
quote:
Orijinalden alıntı: zamankötü
Ben de hergün yıkıyordum saçımı neredeyse.(4 yıl boyunca)Evde olduğum zamanlar dinlendiriyordum arada;dediğin gibi tırnaklarımla ovmuyordum saç diplerimi sürekli yıkıyorum nasıl olsa diye ama şu 7-8 yıldır 2 ya da 3 günde bir yıkamaya başladım ve gördümki bayağı saçım dökülmüş çünkü belirli yerlerden toplu bir şekilde ufak ufak saçlar büyüyor.En azından yeniden büyüdüğünü görmek sevindirici...
Alıntıları Göster
hergun yıkarım bende bu boyle gıtmez ama sacın dengesı bozulcak artık ıyıce sacın kendı yagına ıhtıyacı var normalde
quote:
Leğende mi yıkanıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: fuansais
quote:
Leğende mi yıkanıyorsun?
Alıntıları Göster
her gün yıkıyorum ben de, nefret ediyorum ama yıkamadan da olmuyor
quote:
quote:
Leğende mi yıkanıyorsun?
Kovaya su dolduruyordur kardes
Her yerde dusakabin yok
quote:
saçım dalgalı çok da uzun olmamasına rağmen her gün yıkıyorum.h&s ile.bir gün yıkamasam sanki bir ay yıkamamışım gibi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
quote:
Leğende mi yıkanıyorsun?
Kovaya su dolduruyordur kardes
Her yerde dusakabin yok
Alıntıları Göster
hergün değil, 2-3 gün de bir yıka.
şampuansız yıkama, saçlarındaki yağı iyice etrafa yaymış olursun.