Şimdi Ara

Şık spor kol saati (Shark sport watch)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kendime saat alırken 3 tane aldım 1ini kendim kullanırım diğer ikisini de satarım diye. Marka forumda da meşhur bir marka tr de de satılıyor n11 de gg'da.

Modeli: Shark sh362 -- 165₺ (mavi, sıfır kutusunda )
    Shark sh364 -- 165₺ (siyah, sıfır kutusunda)
    Shark sh364 -- 125₺ (siyah kendi kullandığım, kutusu garanti kartı herşeyi duruyor)

İnternetten fiyatlarina bakin(gg ve n11 den bakabilirsiniz. Yurtdışı sitelerinden de aliexpress de falan var ben ordan aldım) sonra konuşalım.https://www.shark-watch.com/en/ --- (resmi sitesi)

Firma saat cami icin omur boyu cizilmeye karsi garanti veriyor. Bende kullanıyorum saati bir kaç defa duvara kapıya falan çarptım yanlışlıkla çelik kasasında çizik oluştu ama camda hiç bir şey yok. Camı gerçekten kaliteli forumda da bir kaç arkadaşın incelemesi var.

İsteyen olursa ayrıntılı görüntü bilgi paylaşılır. Gelip elden alanlar önceliklidir.
    Referanslarım mevcut bakabilirsiniz ilk önce havale şartıyla da her yere gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 6 Haziran 2017; 1:30:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.