Şimdi Ara

Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
7
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyat lansman için, 1-2 aya büyük indirimler ve yanında hediyeler hemn zincir hem online'da kampanyalar başlar.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Bende almadığıma pişman oldum. Dediğim fiyatda 38000 küsür civarındaydı hepsiburada visa karta özel 30.000 üstüne 1500 lira indirim koymuştu 37000 küsüre denk gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyata bak 2 ay sonra satacam desen elde kalır.

• Technotronic kullanıcısına yanıt

Honor 90 15-16 bin tl civarı değil miydi? O zaman asgari ücret 11 bin tl falandı galiba. O telefonda çok pahalıydı sırf 200 mp kamera var diye çok alan oldu. 200 mp kamerada ois bile yoktu. Bu cihazda 50 mp oisli 2 tane kamera var. Honor 90 işlemcisi çok vasattı bunda 7 gen 3 var. Yani çok daha iyi bir cihaz fiyatı yine asgari ücretin üstünde olması normal ama 32k pahalı. 25k falan olabilirmiş.

• Karsiilastirmalar s23 fe ile yapılmış genelde ama S23 bile daha dusuk fiyat

• O zaman Honor 200 Pro'ya 45.000TL civarında isteyecekler sanırım.Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktı 

• Honor gizli ağabeyi Huawei kafasında gidiyor.. Honor birden fazla amiral gemisi cihazı 2.telefon olarak kullandım. Hepsini de zor sattım çünkü alıcısı yok.. Şu kadarını söyleyebilirim ki arayüzü o kadar sadeki boş gibi hissettiriyor.. tema mağazası falan çöp; özelleştirme anlamında birşey vadetmiyor. neredeyse her alanda ios'u komple kopyalamaya çalışmışlar.. dinamik adayı bile kopyaladılar.. Şu telefona 7 gen 3 koymaları düpedüz kötü niyet, çünkü 8 gen 3 çok daha fiyatına göre koymaları gereken chipset..

Huawei, Honor ve Xiaomi bunlar ilk fiyat performans olarak çıkıp, sonrasında minimum gelişmeyle yırtık dondan fırlar gibi ürün çıkaran uyanık şark kurnazları.. hiçbirinin 2.el de doğru dürüst alıcısı yok.. yeni cihaz çıkınca hemen eskisine güncelleme desteği azalıyor.. bu uyanık&çakal çinlilerden mümkün olduğunca uzak durmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 12 Temmuz 2024; 16:11:24 >

• Hem honor 200 hemde honor 200 pro satışa çıktı ama başlıkda açılmadı, burayada yazan eden yok. Beklenen ilgiyi görmedi mi yoksa extra birşey mi var anlamadım. Şu anda indirimle honor pro 3199 liraya hepsiburadada satılıyor. Fiyat uygun mu değilmi bilemedim. 39 a 24+ mı yoksa 200 pro mu? Arada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 23 Temmuz 2024; 22:12:47 >
  • oliwertr O kullanıcısına yanıt

32'ye pro uygun aslında, düz modelin fiyatı absürt olmuş. S24+ gerçekten güzel cihaz ama o fiyatın üzerine birde 45W orjinal şarj aleti almak lazım, o da 1500 lira civarında nette. total fiyat 40 lirayı aşıncada arada bariz bir fiyat farkı oluşuyor bence. birde samsung ta şarj olayı insanı düşündürüyor, bize snapdragon'lu versiyonu getirmiyorlar, exynos işlemci var + 2K ekran var, pil 4900mah, kabaca bakınca yoğun kullanımda bir günü çıkarmaz gibi duruyor pili.

Ben de bu ikilemdeyim. Tarafsız inceleme bulmak zor. Önceliğim kamera ve günlük kullanım. Videolarda izlediğim kadarıyla kamerası gayet güzel işler çıkarıyor

Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktıTechTabletsyoutube
    HONOR 200 Pro Vs iPhone 15 camera comparison. Side by side comparison of portrait shots, video performance, audio, low light, ultrawide and HDR performance. Honor 200 series: https://www.honor.com/uk/phones/honor-200-pro/buy/?utm_source=youtube&utm_medium=kol&utm_campaign=honor200 #HONOR200 #ShareYourVibe #ThePortraitMaster
    https://www.youtube.com/watch?si=th-ChVMxXgrGPmU3&v=kz1ijJqYY1s&feature=youtu.be

Fiyat ileride nasıl olur acaba onu kestiremiyorum. Kamera şu videodaki gibiyse 32kya gayet iyi bir tercih olabilir. Ekran çok güzel gözüküyor, batarya günü çok çok rahat çıkarır gibi. İşlemci de uzun süre götürür (ben oyun oynanmıyorum) toplamda kullanması keyifli bir cihaz gibi duruyor. Tasarımı da biraz daha güzel olsa tadından yenmezdi

• Ben siparişi verdim bu gün elime ulaşır herhalde. Ben pek oyun oynayan veya çok video foto çeken biri değilim. Çektiğim fotoların coğu iş icabı. Onlardada kalite o kadar önemli değil. Benim için sosyal medya kullanımınde sorun olmasın, webde takılmasın şarjı günü rahat çıkartsın yeter.

Samsung u elememin bir kaç nedeni var hem şarj aleti içinde çıkmıyor hem fiyat 8 bin daha fazla, hemde bazıları işlemcisinden kaynaklanan çekim problemleri yaşamış. Ben bodrum katta çalışıyorum zaten telefon zar zor çekiyor, bide Samsung işlemcisi in sorunlarını yaşamayayım. Honordada genelde güncelleme problem oluyor ama bakalım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 24 Temmuz 2024; 13:0:30 >

hayırlı olsun hocam, bence güzel seçim olmuş. birde bodrum katta çalışıyorum demişsiniz, bu modelde çekimi kuvvetlendirmek için ekstra çip desteği sunulmuş. asansör, bodrum kat vs. gibi alanlarda faydası olur diye düşünüyorum. bunu eski telefon ile kıyaslarsanız iyi olur. tekrar hayırlı olsun.

Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktı

• 32 ye 7 Gen 3 mü?

Diğer özellikleri kağıt üstünde güzel dursada bu para verilmez. O fiyata S24 var rakip olabileceğini düşünmüyorum.

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

şu an indirimler ile 32'ye pro oluyor. düz modelde hiç indirim olmaması ve pro ile aynı fiyata gelmesi absürt olmuş. Bu noktada değerlendirme noktası 32'ye honor 200 pro yani 32'ye 8sGen3, ayrıca üst segment Magic 6 Pro'nun ana kamerası eklenmiş, H9000-1/1.3inç büyük sensör var. telefoto kamerası da gayet güzel duruyor. bu şekilde değerlendirmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Temmuz 2024; 15:13:7 >

• 40binde şansını denedi olmadı,36bine fiyatı indirdi yine olmadı.32binde şansını deniyor .
    Dxomark'in kamerasını samsung s23fe ve xaomi 13t ile kıyasladigi telefon 137 puan alıyor.
    32bin biraz fazla bu telefona sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 24 Temmuz 2024; 23:39:5 >
  • turkattack T kullanıcısına yanıt

hocam kamera kısmını saymazsak poco F6 var; şimdi diyeceksin onun hitap ettiği kesim ayrı bu telefonun ayrı... yoo hiç de ayrı değil sanki kamerası çok bariz fark yaratacak bir şekilde pro kamera mı? bence değil pro iş yapacaksanız bu telefon ile zaten iş yapılmaz gidersiniz 1inc sersörü ola full frame bir fotoğraf makinası alırsın işte o makinaya vereceğin paraya acımazsın... fotoğraf çekerken en çok aranılan özellik raw formatıdır çünkü üzerinde oynama yapılacak en müsait format odur, diğer çekim formatlarında o kadar ayar yaptırmaya izin vermez bana inanmıyorsanız da gidip profesyonel iş yapan sütüdyo fotoğrafçılarına danışabilirsiniz... poco F6 nın tek albenisi kamera değil ufs4.0 dopalama ile gelmesi birde 90watt şarj olayı var ve 12/512gb versiyorun 10 bin daha ucuz aradaki 10 bin farka değer mi bence değmez bu telefonun ederi 26-27bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 25 Temmuz 2024; 16:12:8 >

• korozyon kullanıcısına yanıt

hocam 1-2 ay olmadı 10 gün bile olmadı satışa çıkalı siz merak etmeyin poco F6 dan biraz daha pahalı olana kadar düşer fiyatı belli bir süre öyle de devam eder...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

savunma amaçlı değil ama objektif olarak bakmak gerekirse;

- öncelikle fiyatın 30 altına inmesi daha tercih edilebilir olmasını sağlar bence de.

- kamera uygulamasında pro modda iken RAW çekim seçeneği var. raw olarak ham çekim yapıp sonradan photoshop ile düzenleme yapılabilir.

- ana kamera üst segment Magic 6 Pro ile aynı sensöre sahip (H9000), ayrıca 1/1.3inç gibi telefon için oldukça büyük sayılabilecek bir sensör ölçüsü var, hem ana kamera da hemde telefoto kamera da OIS desteği var. birde herkes dışarıda çekim yaparken yada bir yere seyahat ederken yanında hem telefon hemde fotoğraf makinesi taşımak istemiyor. günümüzde güzel telefonlar artık o makası çok kapattı.

- poco'ların maalesef kamera paketi çok zayıf kalıyor, fiyatı ucuz tutmak için omnivision'ın 3-4 yıl önce piyasaya çıkan sensörlerini kullanıyorlar. Bu sensörler günümüz sensörlerine göre zayıf kalıyor artık.

- 12/512 hızı aynı şekilde, LPDDR5X Ram ve Ufs 4.0 depolama mevcut.

- 100w kablolu hızlı şarj, 66w kablosuz şarj mevcut.

- şuan güncel poco F6 en düşük 23500, arada ki net fark 8500lira (10bin değil) dediğim gibi 30 altına inerse fark daha da kapanır ve "bana kamera da lazım" diyen için daha mantıklı tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 25 Temmuz 2024; 18:21:44 >

• 200 pro alan oldu mu, olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

hocam nerede indirim var?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.