HB'de 4+4 indirim var. lansman indirimi + hb kupon indirimi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktı (3. sayfa)
-
-
Ben hepsiburada aldım. Hediye Çeki hepsipara falan filan 31.630 tl ye geldi.
Dün elime ulaştı kurulumunu falan yaptım. Mevcutda honor play kullandığım için yazılımına aşina sayılırım. Çok oyun oynamam, çok foto çekmem klasik basit kullanıcıyım. Dünden bu güne herhangi bir sorun yaşamadım. Özel olarak soracağın birşey varsa sorabilirsin.
Fiyat konusuna gelince bence fiyat bence fazla öyle anlatıldığı gibi 39.999 lira etmez 32.000 bin bile fazla ama herşey çok pahalı, 32.000 çok mu değil mi buda biraz alım gücüyle alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 25 Temmuz 2024; 22:17:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj ile sorduğunuza buradan yanıt vereyim
Pili sormuşsunuz aşağıda ekran görüntüsü atıyorum sabah 7:30 da şarjdan çektim şu an %38 şarjım var yukarıda söylediğim gibi oyu in oynamam pek.
Ön ve arka kamerayı sormuşsunuz ben anlamam kamera işinden çok fazla foto da çeken birisi değilim. Yorum yapmam doğru olmaz.
Telefondan telefona taşıma yaparkende çok az ısındı aslında ısındı sayılmaz bile. Şu ana kadar yaptığım işlemlerde ısınma olmadı. Uzun dönem kullanımda ne olur bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hücresel veride mi kullandiniz, yoksa wifi ile mı kullanildi, karanlık mod açık mod tercihiniz hangisiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun, allah nice güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
12 saat kullandım desem bunun yarısı WiFi yarısı hücresel veridir. Attığım ekran görüntüsündende anlaşılacağı üzere aydınlık mod kullanıyorum. Bazı uygulamalara özel (YouTube - Twitter) karanlık mod kullanıyorum.
Şimdi balkondan fotoğraf çektim. Hiçbir ayar yapmadım standart ayarda çektim. Gözle görünen karanlık, fotoğrafda baya aydınlatılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 25 Temmuz 2024; 23:7:52 >
-
Sağolun..
hayırlı olsun hocam, bodrum katta iken çekim gücünde fark oldumu eski telefona göre?
Sağolun teşekkür ederim.
Diğer telefonum honor playdı onunla bunun arasında çekim konusunda pek fark göremedim. Daha ilk bu gün kullandım fazlada dükkanda durmadım. O yüzden kesin birşey söyleyemem
İyi günlerde kullan hocam, verdiğin bilgiler için teşekkürler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam, teşekkürler cevap için.
bilgilendirme için teşekkürler, poco F6 dan biraz daha pahalıya satılır demiştim ama siz yinede ikisini kıyaslamada objektif yaklaşırsanız bu özellikleri üstün gelir diye samimiyetle belirtmişsiniz; hocam bu kişiden kişiye değişir görüşlerinize saygı duyuyorum ki profesyonel makinalar ile telefonlar arasında hala büyük farklar var bunu hala savunuyorum; elimde işimi görecek iyi kamerası olan telefon olsun diyorsanız bu saydıklarımız zaten türkiyedeki enflasyonu da hesaba katarsak normal gibi geliyor(ama para kazanabilene..) telefon ile sürekli gece çekimi de yapmayacağımızı hesaba katarsak şu soruyu kendimize bir sormamız gerekli bence; bana gece çekimleri iyi olan bir telefon ne kadar gerekli?şahsen kamerası çok şahane diye gidip o telefona 31.999 tl verecek kitleden değilim, neden? aynı işlemci aynı batarya... aynı işlevi yerine getirebilen bir cihazdan bahsediyoruz 1-2 küçük farklılıkları olabilir ama bu o 8500 tl edecek farklılık mı önce bunu sormak gerek? şimdi size şu soruyuda sormam gerek siz bu ekonomide 8500 tl farkı gözünüz kapalı verecek kadar kazanıyor musunuz? daha da önemlisi siz kazabiliyor olabilirsiniz ama başka insanlar o 1-2 küçük fark için telefona o parayı verebilecek bütçeye sahip mi? sizin bu paraya değer dediğiniz telefondaki bu özellikler bana fazla gelir... bir de bu ülkede telefon fiyatları bazı modellerde aşırı şişiriliyor bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var örneğin bu telefonun ilk çıkış fiyatını göz önüne alalım ön siparişi bir kenara bırakırsak kaç günden beri resmi olarak satışta bu telefon ve bu süre içerisinde fiyatı nasıl bir revizyona maruz kaldı? açıkçası bana poco F6 ya bile o parayı vermek çok fazla, 10 bin tl olan telefonda her işinizi görüyor... önemli olan ne amaçla telefonu kullanacağınızı bilip bilinçli tüketmek...
-
Raw çıktısı ile sensörün gerçekte ne kadar kötü olduğu gerçeğiyle yuzleseceksiniz .gerçek bir kamera ile kıyaslaması bile absürt..
Cep telefonlarının dslr kamera ile farkı kapattığı görüşünüz çok doğru değil, yazılımla işi götürüyorlar...
Bırakın gerçek kamera ile kıyaslamayı 10yil önce çıkan lumia 1020,Nokia808'den bile iyi degiller
https://www.donanimhaber.com/10-yillik-nokia-808-in-kamerasi-iphone-14-pro-ile-kiyaslandi--155101
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 26 Temmuz 2024; 12:47:53 >
200 pro modeli beni gerçekten arada bıraktı. Ben genel bir kullanıcıyım oyun oynamıyorum, kamera - ekran - batarya - kullanırken ısınmaması önemli
Kamera şu videodaki kadar güzelse bence çok iyi
TechTabletsyoutubeHONOR 200 Pro Vs iPhone 15 camera comparison. Side by side comparison of portrait shots, video performance, audio, low light, ultrawide and HDR performance. Honor 200 series: https://www.honor.com/uk/phones/honor-200-pro/buy/?utm_source=youtube&utm_medium=kol&utm_campaign=honor200 #HONOR200 #ShareYourVibe #ThePortraitMasterhttps://www.youtube.com/watch?v=kz1ijJqYY1s&t=275s -
Kamera ile fazla işiniz yoksa keşke Honor 90 alsaydınız hocam yarı fiyatına bununla yapacağınız her işi yapardınız yine bence.
-
hocam bu konu uzun tartışma konusu olur, elbette ikisi birbirinin aynısı yada biri varken diğerine gerek yok demiyorum ama yinede aradaki farkın eskiye oranla artık o kadar uçurum seviyede olmadığı çok açık. zaten profosyonel makinadaki ayna mekanizması, büyük sensör ve büyük lens için fiziksel bir alan gerekli. lumia örneği benim bahsettiğim durum zaten, adamlar kaç sene önce zamanın ötesinde büyük sensör kullanarak ve zeiss optikler ile çok başarılı sonuçlar elde etmişler. günümüzde de zaten sensörler büyüyor, Sony birkaç sene önce 1inç sensör getirdi telefona, şuanda Xiaomi, huawei, Vivo gibi farklı markalar yine en üst modellerde 1inç büyük sensör kullanıyor.
profosyonel fotoğrafçı bir arkadaş bu durumu alttaki videoda güzel özetlemiş.
https://www.youtube.com/watch?si=SmVb_ElSfRKQmdbY&v=n6zB_NiJ6kM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Temmuz 2024; 23:30:6 >
-
hocam bu durum elbette oldukça subjektif yani kişinin kullanım şekline göre ve telefona ayırdığı bütçeye göre değişir. benim söylemek istediğim ayrılan bütçe dahilinde olabildiğince güncel bileşenler içeren telefonu alıp en az 5-6 sene pili ölene kadar kullanmak. yoksa 10bin liralık telefonda bugün için gündelik kullanımda yeterli olur ama ömrü fazla olmaz. Bende telefona çok para vermek istemeyen kesimdenim ama kullanım ömrüde çok kısa olsun istemiyorum, mayıs ayında 15bin liraya honor 90 aldım geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Temmuz 2024; 16:54:28 >
size katılıyorum, şahsen telefonumu değiştirecek olsam 20 binden fazla para vermem telefona hatta şöyle kesin konuşayım 20 bin 100tl bile vermem çünkü teknoloji türkiyede çok pahalı ve bu yüzden çok az firma distrübütörlük alıyor, istedikleri gibi at koşturuyor... honor 90 iyi bir telefon keske metal kasa olsaydı ve fiyatı 1.000 tl fazla olsaydı
-
Ben s24 den geçtim, kamerası ondan çok daha iyi. Şarj hızı da gayet güzel. Tek şarjla 2. Günü de çıkartırsa daha ne olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X