Şimdi Ara

Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biz Epeyde takılırken sen portakalda vitamindin koçum hadi yaylan bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

Deneyim ve diğer yorumlarla çelişen bir yorum, kusura bakmayın. Cihaz - S24 Plus - çok akıcı. Hatta S24 Plus'un başka her şeyinde problem çıkabilir ama akıcılığı konusunda bir sorun bulunmuyor. İlgili cihazın muhtemelen kullanıcıları tarafından en çok övülen feat'lerinden birisi - mevcut - akıcılığı. Exynos 2400 aynı isimdeki kötü şöhretli öncülünden çok daha farklı; dediğim gibi epey yumuşak ve seri akıyor. Isınma sorunu da mevcut değil. Soğutma sistemi de S23 Plus'a nazarla büyüdü. Tüm S24 serisinde S23 serisine nazarla soğutucu bloklarda büyümeye, diğer deyişle cihazın potansiyel performansını daha uzun süre muhafaza etmeye yönelik olarak termal yönetim performasında artışa gidildi. Aynı cihazlardan söz etmediğimiz ve oldukça kulaktan dolma bilgiyle yorum yaptığınız neredeyse kesin.

Ana sayfada kullanıcılar çok bias'lı yorumlar yapıyorlar. Bu cihazların ana sayfalarına gidip deneyimleyen kullanıcı yorumlarının incelenmesi daha sağlıklı. Mesela haberde konu edilen cihaz Realme GT6'ya - en azından donanım olarak - orta segment yakıştırması yapıldığını görüyoruz. Gerçekten yapmayın etmeyin. Bir insan bu kadar da bilinçsiz konuşmamalı. Bu cihaz eğer orta sergment ise - mesela donanım çok daha az niteliğe sahip iPhone'ların da bulunduğu - üst sergment ne oluyor? Her şey donanım değil. Kabul. Yazılım ve optimizasyon kanadı da önemli. Ama bu kadar da mantıksız, izansız, keyfi, peşin hükümlü konuşmanın da anlamı bulunmuyor. O zaman birisinin çıkıp yanlışınızı düzeltme ihtiyacı meydana geliyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Gerçekten insanoğlunun varolan bir olgunun tam tersi şey olduğunu iddia etme huyu bana inanılmaz geliyor. Bu asırda her insan gerçeklikle objektif ve empirik bir düzlemde ilişki kurabilmeli. Bilgilerini söylentiler, duyumlar, efsaneler üzerine kurmamalı. Kaynaklarını gözden geçirmeli. Kendisi deneyimleyebiliyorsa veya gözlemleyebiliyorsa bizatihi gidip deneyimlemeli/gözlemlemeli. İnsanlar eğitimle ve kendini yetiştirmeyle aşılanan bu donanımı ve terbiyeyi gösterebilselerdi dünya gerçeklere daha saygılı çok daha farklı bir yer olurdu. Bundan yıllar sonra yazılım güncellemeleriyle Exynos 2400 ne kadar akıcı bırakılır; açıkçası bilemem ama şu anki akıcılığı bence çok çok iyi. Üstüne tartışma yapılmayacak derecede iyi. Ama gene de beyaza siyah deniyor. Gerçekten çok ilginç.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kesinlikle katılıyorum. Poco F6 12/512 modelini lansman indirimiyle 24 bine satın aldım ve telefon yağ gibi akıyor resmen, bu haberdeki telefon ile aynı işlemci ve aynı özellikleri olan bir model düşünün ve 15 bin tl altına satılıyor. Poco telefonlar tam br f/p ürünü modellerdir ben çok memnunum.

• Honor 200 pro da 8sgen 3 var aynı fiyatta ona sesiniz çıkmıyor bu cihaz da aynı fiyatta ama baya olumsuz yorum var honor daha iyi mi bilmiyorum

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    8 s gen 3 exynos 2400 ten daha kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Epeyde takilirkenmi sürekli yalan soyluyordun sen daha velettin belli oluyor hala buyumemissij

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Sen kamera yazılımı ve az güncelleme sunan xiaomini kullanmaya devam et

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Nacizane yorumunuz için teşekkür ederim hanımefendi maalesef bazı yaşı büyüse bile fanboyluktan vazgeçmeyen kağıt üzeri verilerle karşımıza çıkan insanlara laf anlatmak imkansız geçen gün samsung 45 waat xiaomi 120 waat aynı sürede dolduğunu duydum pazarlama strajesi var ayrıca xiaominin yazılımda beceriksiz olduğunu bilmiyorlar kamerada Samsung önde 7 yıl güncellemeyi oneplus markası bile donanım yetersiz diye vermedi oneplus markası yazılımı müthiş markadır ama gel gorunki konu dışına çıkmış olabilirim ama exynos adının karalanmasi yanlış düşünce bu insanlarda şimdiki exynoslar ısınmıyor bu ısınma lafları 5 yıl oncesinden falan geliyor kamera paketi yazılımla gayet guzel iş çıkarıyor bazıları markalara körü körüne bağlı oldukları için gerçek hayattaki deneyimleri bilmiyorlar görmezden geliyorlar yorumcularin

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

honor 200 pro indirimler ile 32'den satıldı, fiyat olarak mantıklı idi. realme de hiç indirimin-kampanyanın lafı geçmiyor maalesef.

ancak tabii normal şartlarda hiçbiri 40 etmez.

• Telefon piyasaya çıkalı kaç gün oldu.Ne bir reklamı yapıldı ne bir tanıtımı oldu.Realme bu telefonu niye getirdi anlamadım.

• bunlar oppo dan hiç ders almıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.