Şimdi Ara

Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL
    Firmanın amiral gemisi modeli olan ve tasarımıyla dikkat çeken Realme GT6, Türkiye’de satışa sunuldu. 6000 nit’lik dünyanın en parlak ekranıyla gelen cihaz, üst seviye Snapdragon yonga seti ve güçlü kamera kurulumuyla dikkat çekiyor. Peki Realme GT6 fiyatı ne kadar?

Realme GT6 fiyatı açıklandı

Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL
    Realme GT6 fiyatı 39.999 TL olarak açıklandı. Telefon halihazırda Vatan Bilgisayar’da satışa sunulmuş durumda. Bu fiyatın 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı için geçerli olduğunun da altını çizelim. Ek olarak halihazırda cihazın metalik gümüş ve yeşil renk seçeneklerinin sunulduğunu da aktaralım.

Ayrıca Bkz.Tanıtımdan önce Pixel 9 Pro XL fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı

Realme GT6, amiral gemisi seviyesindeki performansı ve şık tasarımıyla öne çıkan bir akıllı telefon. Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 16GB'a varan RAM ve 1TB'a kadar geniş depolama alanı ile oyuncular ve ağır uygulamaları kullananlar için güçlü bir donanıma ev sahipliği yapıyor. 6.78 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı, yüksek yenileme hızı ve parlaklığıyla görsel açıdan güçlü bir nitelik sağlarken 5500mAh batarya ve 120W SUPERVOOC hızlı şarj da telefonu destekliyor.

Realme GT6 özellikleri

• Ekran: 6,78 inç 120Hz 2780x1264 AMOLED, 1000nit (typ)/1600nit (HBM)/6000nit (APL)

• İşlemci: Snapdragon 8s Gen 3

• RAM: 8GB/12GB/16GB LPDDR5X

• Depolama: 256GB/512GB UFS 4.0

• Arka kamera: 50MP f/1.7 Sony LYT-808 OIS, 8MP f/2.2 ultra geniş açı Sony IMX355, 50MP f/2.0 telefoto Samsung S5KJN5

• Ön kamera: 32MP f/2.5 Sony IMX615

• Batarya: 5500 mAh, 120W SUPERVOOC hızlı şarj

• İşletim sistemi: Android 14 tabanlı Realme UI 5.0

Kaynak:https://www.realme.com/tr/realme-gt-6
    Kaynak:https://www.vatanbilgisayar.com/realme-gt6-rmx3851-16-512-keskin-yesil.html

• Burdakı bilgisiz arkadaşa sesleniyorum daha eline s24 almadan yok akıcılık çöp diyen arkadaşım eline telefonu almadan yorum yapmamani tavsiye ederim bidahakine yorum yanitlayacaktim onuda kapatmış gerçeklerden kaçan arkadaş s24 gayet akıcı ve exynos 2400 gayet hızlı uzun yıllar götürecek işlemci
    Kesinlikle katılıyorum. Poco F6 12/512 modelini lansman indirimiyle 24 bine satın aldım ve telefon yağ gibi akıyor resmen, bu haberdeki telefon ile aynı işlemci ve aynı özellikleri olan bir model düşünün ve 15 bin tl altına satılıyor. Poco telefonlar tam br f/p ürünü modellerdir ben çok memnunum.
  • 8s gen3 ve 40 bin lira? Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL ölü doğdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 9 Ağustos 2024; 21:0:23 >
  • GTA6 sandım oha yazmaya gelmiştim, telefon olduğunu görünce çıkıyorum. Normal.

• direk ölü doğdu geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max 30k

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yılın ilk 3-4 ayı yeni gelen her orta seviye model 30K fiyat açıklıyordu son 1 aydır bu aralık direkt 40K olarak fırladı şaka gibi.

• Hahaha 8s gen3 plastik kasa ve 40 bin tl mi?

• 8GEN1 Realme GT 2 pro kullanıyorum 1.5 yıldır. CİHAZ EFSANE. ama yazılım ÇÖP... Donanımdan sıkıntı çıkar derken, donanım efsane, ama her güncellemeyle telefon aşırı sorunlu hale geliyor. Bence alınmaz, ilk güncelleme ile hayal kırıklığı yaşadı herkes. 14 saat ekran süreleri alıyordu millet, şimdi 8-9 anca :(

• Bu paraya Exynoslu korkunç soğutma sistemi olan S24 Plus alırsın. 8bit ekran şarj cihazısız satılması hala akıcılık olayını aşamamış muhteşem arayüzü ile birlikte.

• tercih edilmez bu fiyatlara

• Fiyat 28-29 bini geçmeseydi rekabetçi olabilirdi ama 40 bin liraya kesinlikle tercih edilmeyen bir model olacaktır. Snapdragon 8 Gen 2'li S23 bile 29 bine satılırken, bu model bu fiyat eder mi tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 10 Ağustos 2024; 12:50:11 >
  • Honor,Realme,Vivo ve diğer firmaların telefonlarını saçma sapan fiyatlarla piyasaya sunduklarını gördükçe Poconun değerini daha iyi anlıyorum.Poco yıllardır hayvan gibi donanımlı telefonlarını inanılmaz uygun fiyatlara satıyorlar.Fakat buna rağmen değeri bilinmeyen bir firma f6 serisiyle kamerayı oldukça geliştirdiler.Fakat buna rağmen hiç ilgi görmediler.Ben Poconun yerinde olsam Türkiye pazarından çekilirim.

• Piyasaya çıkması çok yakın olan S24 Fe'yi bekliyorum, güncel donanım ve 7 yıl güncelleme vaadi ortadayken hele hele 30 bin tl altından satılacakken Realme GT6 ile hem maddi hemde deneyim olarak RİSK almaya deymez.

• Burdakı bilgisiz arkadaşa sesleniyorum daha eline s24 almadan yok akıcılık çöp diyen arkadaşım eline telefonu almadan yorum yapmamani tavsiye ederim bidahakine yorum yanitlayacaktim onuda kapatmış gerçeklerden kaçan arkadaş s24 gayet akıcı ve exynos 2400 gayet hızlı uzun yıllar götürecek işlemci

• Tasarıma bak yav Redmi note 13 aynı. Bi özgün olamadınız tüm cihazlar resmen birbirinin kopyası. Paraya bak hele bu fiyata ne cihazlar var be.

• Xtrud kullanıcısına yanıt

Ayrıca 8 bitlik ekranıyla 12 bitlik ekranları tokatlayan dynamic amoled ekran ve exynos 2400 ın diğer exynoslar ile yakından uzaktan alakası olmadığını bilmeyen "pek bilgili" Samsung haterımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Bu cihaza orta segment diyorsanız lütfen yorum yapmayı bırakın

• termometre T kullanıcısına yanıt

14 saat ekran süresi mi ahahaha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.