|
Bildirim
Burdakı bilgisiz arkadaşa sesleniyorum daha eline s24 almadan yok akıcılık çöp diyen arkadaşım eline telefonu almadan yorum yapmamani tavsiye ederim bidahakine yorum yanitlayacaktim onuda kapatmış gerçeklerden kaçan arkadaş s24 gayet akıcı ve exynos 2400 gayet hızlı uzun yıllar götürecek işlemci
|
Bu paraya Exynoslu korkunç soğutma sistemi olan S24 Plus alırsın. 8bit ekran şarj cihazısız satılması hala akıcılık olayını aşamamış muhteşem arayüzü ile birlikte.
|
Hahaha 8s gen3 plastik kasa ve 40 bin tl mi?
|
Kesinlikle katılıyorum. Poco F6 12/512 modelini lansman indirimiyle 24 bine satın aldım ve telefon yağ gibi akıyor resmen, bu haberdeki telefon ile aynı işlemci ve aynı özellikleri olan bir model düşünün ve 15 bin tl altına satılıyor. Poco telefonlar tam br f/p ürünü modellerdir ben çok memnunum.
|
8s gen3 ve 40 bin lira? ölü doğdu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 9 Ağustos 2024; 21:0:23 > |
GTA6 sandım oha yazmaya gelmiştim, telefon olduğunu görünce çıkıyorum. Normal. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yılın ilk 3-4 ayı yeni gelen her orta seviye model 30K fiyat açıklıyordu son 1 aydır bu aralık direkt 40K olarak fırladı şaka gibi. |
|
|
tercih edilmez bu fiyatlara |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 10 Ağustos 2024; 12:50:11 > |
|
|
|
Ayrıca 8 bitlik ekranıyla 12 bitlik ekranları tokatlayan dynamic amoled ekran ve exynos 2400 ın diğer exynoslar ile yakından uzaktan alakası olmadığını bilmeyen "pek bilgili" Samsung haterımız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu cihaza orta segment diyorsanız lütfen yorum yapmayı bırakın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14 saat ekran süresi mi ahahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |