Arkadaslar ve admin bzi mahallede 2 arkadasız ,1 de ikizim var. 3 umuzunde kankası olan bır sahsıyet bıze burayı ve craterı asıladı ancak bır sorunumuz var sadece bende pc ve sadece mahallede 1 cafe var 1 PhantomStorm 2 TheCartoonS (kardesım) 3 PokemonJack( benım) donanım habere basladık ben ve kardesım bıraz gecıktık babamızlaydık ( bu kadar ozele gırıyorum bıktım ) 3 umuzde bu pc ve cafeden uye oldugumuz ıcın teker teker fake ıd dıe banladılar yeter bunuda banlayın tam olsun bari tek bır bılgısayardan 1 kısı gırebılır yazıor bızde ole yapıyoruz kanıt gosterın aynı anda yazma ımkanımız yok zaten kardesle az bır zaman farkımız var (baslama)
uzun lafın kısası 3 umuzde ban yedık phantom 3 gun sonra acılcak sımdı bız neden banlıyız bız yazamıyormuyuz bole seylere dıkkat edın ne olursunuz ya fakeymıs dıe tuturduysanız hepsını banlayın deyınkı bole bole 3 unuz ortak id acın onunla yazısın tamam ama dıkkatınızı cekerım Post oluyor dıe yazan sazanlar var 2 gunde nasıl 126 msj kasmıs dıyen var Pokemonjack ıcın kanıtım var
Arkadaslar bu konuya bıraz egılelım kendı cıkarınız ıcın degıl ama
Cevaplar SAYGI çercevesınde olsun lutfen sımdı cıkıyorum forum 1. sayfada yarına kadar kalırsa sevınırım yarın herkezınkını okuyup tek tek alınıtyla cevaplayacam Tabii Banlanmazsam Yada Yenı char acarsam !!!
bbir okuyun yazmak yasaktır zaten olan sey o
aynı chardan takılın yasak çünkü böyle bir şey warsa musaKKa'ya mewluth e PM atabilirsin
o zaman musakkaya desem bunuda sılın bız yenı bır acc acıcaz nedenıde su topıcde yazıo desek uygun olurmu bu ıslerde yenıyızde
aynı chardan girin bence
bu ban yemezse bundan devam zaten yerse napcaz phantom storm gunluk bız sınırısız yıyoz bole ıs mı var ya