Valla benzer şekilde Brava nın anahtarlığını kırmıştım ama onunki teneke gibiydi,Honda nınkini kırmayada sağlam bünye lazım
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
iyi sadece anahtarı çatlatmış :)
quote:
Orjinalden alıntı: rahmi2253
Al biokadarda benden bende nefret ediyorum ayağımın altında yumurta olmasından, nerede o dizel kullandığım motoru 3000-4000 devirden aşağıya indirmediğim günler
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
off idareli kullanımdan nefret ediyorum
10 gün önce 4 kişi ve tıka basa dolu arabamla ankara-istanbul s.gökçen havaalanına gittik, 5 gün sonra da arabayı parktan alıp daha ağır yükle geri döndük. Gayet süratliydik ve döndüğümüzde hala yakıtımız vardı. Adam başı ne düşüyor görelim diye hemen istasyona uğrayıp depoyu doldurduk. Toplam 130ytl yakmıştık. Dizel bu yüzden adamı fazla yormuyor.
hocam dediğin tüketim kaç km lik mesafede oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fafulis
quote:
Al biokadarda benden bende nefret ediyorum ayağımın altında yumurta olmasından, nerede o dizel kullandığım motoru 3000-4000 devirden aşağıya indirmediğim günler
quote:
10 gün önce 4 kişi ve tıka basa dolu arabamla ankara-istanbul s.gökçen havaalanına gittik, 5 gün sonra da arabayı parktan alıp daha ağır yükle geri döndük. Gayet süratliydik ve döndüğümüzde hala yakıtımız vardı. Adam başı ne düşüyor görelim diye hemen istasyona uğrayıp depoyu doldurduk. Toplam 130ytl yakmıştık. Dizel bu yüzden adamı fazla yormuyor.
900km. den aşşağı olmasa gerek
quote:
hocam dediğin tüketim kaç km lik mesafede oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fafulis
quote:
quote:
Yeni kasanın benimkinden az yakmasından (öyle diyenler var) şikayetçiğim...
ya birincisi yapılan yol 900-1000 km arası diye tahmin ediyorum ki bu durumda km deki tüketim 0.13-0.14 tl olması gerekirki buda benim yeni sattığım dizelimin tüketimi ile nerede ise aynı. Ha birde bastık demiş arkadaş, vallahi ben bu işi çözemedim
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Yeni kasanın benimkinden az yakmasından (öyle diyenler var) şikayetçiğim...
işte arabın beygir gücü.
maşallah ???
bozuk yollarda ,tümseklerde arka tarafdan sesler geliyor.bu olay sadece bizim arabaya özgü mü yoksa tüm civicler mi böyle
valla şopar asfaltı ağlatmış :D
bende ses arka taraftan değil de yan kapının içinden geliyor, aldığımdan beri böyle, bi gidip gösteremedim, üşengecim galiba.
bahsettiğin olay tümsek yada çukurlara sert girincemi geliyor.? aracın tabanını yere vurmuyorsan eğer amartisörlerin biraz sert olmasın kaynaklanan sesi mi diyorsun acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
bozuk yollarda ,tümseklerde arka tarafdan sesler geliyor.bu olay sadece bizim arabaya özgü mü yoksa tüm civicler mi böyle
aynı sekılde ben de yandan sesler duydum goturdum yan tarafa sunger ekledıler... bır ıkı gundur ses gelmıyoır sen de yaptır ıstersen
quote:
Orjinalden alıntı: enokta
aynı sekılde ben de yandan sesler duydum goturdum yan tarafa sunger ekledıler... bır ıkı gundur ses gelmıyoır sen de yaptır ıstersen
nerelere sünger eklediklerini de paylasırsan sevinirim. ortadaki havalandırmaların soldakinden bozuk yolda tıkırtı sesi geliyor. sinir oluyorum yakında servise gidecegim.
NASIL BİR SES ALIYORSUN HAVALNDIRMADAN. İÇERİYE BİRŞEY KAÇIRMIŞ OLABİLİR MİSİNİZ? TİREŞİM FALAN YAPIYOR MU YANİ?
Bu ziebartın ses yalıtımında ne yapıldığını bilen varmı
şahsen ben bilmiyorum. bilen varsa neresine ne ilave ediliyor yada sesi azaltmak için ne gibi bir operasyondan geçiriliyor bilgmek de isterim.