Şimdi Ara

:::::ŞiKAYETLER-YENİ HONDA CİVİC::::: (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
535
Cevap
1
Favori
72.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence beyaz civic'e çok yakışıyor.siyah filmlerle birlikte sunroof'da 3 parmak yukarı doğru açıldımı geç karşısına izle arabayı saatlerce : )
  • beyaz tartışılır bir renk, ama şu an değiştirme imkaNIM OLSA BEYAZ alırdım
  • beyaz mı?

• Al işte bir Honda için açılacak şikayet formunda ancak bunlar olur. Arabanın rengi nasıl olsa iyi. Gır gır. Ne diyeyim hayırlı yolculuklar, Civic sahiplerine kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccecy

Al işte bir Honda için açılacak şikayet formunda ancak bunlar olur. Arabanın rengi nasıl olsa iyi. Gır gır. Ne diyeyim hayırlı yolculuklar, Civic sahiplerine kazasız belasız günler dilerim.

yapacak birşey yok.honda sorunsuz bir araç bu başlığı açmak bile hataydı
  • Yavvv şu bagaj kapısını anahtarla açmaya illet oluyorum
  • ben nefret kere nefret ediyorum. eski uyduruk fiestamda bilem bu özellik vardı. Ya şu kazık gibi olan sustasız anahtar nasıl ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Eleman33

Yavvv şu bagaj kapısını anahtarla açmaya illet oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

ben nefret kere nefret ediyorum. eski uyduruk fiestamda bilem bu özellik vardı. Ya şu kazık gibi olan sustasız anahtar nasıl ama
    quote:

aaa öyle demeyin erkek adamın malı meydandadır
  • quote:

ben nefret kere nefret ediyorum. eski uyduruk fiestamda bilem bu özellik vardı. Ya şu kazık gibi olan sustasız anahtar nasıl ama
    quote:

Al bendende okadar Ya bagajı açmadan arka koltuk sırtlarını yatıramamaya nedemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleman33 -- 22 Nisan 2008; 0:25:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

beyaz mı?

Yaw sanki renk seçeneği varmiki, beğen beğen seç al....topu topu 5 renk çıkarıyor
  • quote:

quote:

quote:

Al bendende okadar Ya bagajı açmadan arka koltuk sırtlarını yatıramamaya nedemeli

Abartmayın arkadaşlar, hondanın anahtarı oldukça zarif ve havalı, asıl o sustalılar kaba ve hantal, jettanın kini kullandım , hiç hoşuma gitmedi, bizimkiler havalı, o bagajın açılmaması olumlu bir güvenlik önlemi, daha öncede yazmıştım, bir arkadaşımın bagajı merkezi kilide bağlı (Vectra) şehrin göbeende kırmızı ışıkta durunca bagajdan 3000 dolarlık sony marka lap-topunu alıp kaçtı hırsızlar

• Yapma hocam yaa neresi havalı Allah aşkına ayrıca bagajı açmak için ayrı bir düğme konulabirdi, anahtara
  • bagaj olayının güvenlik ile ilgisini anlamadım, artı ne havası ya anahtar anahtar değil kazık gibi bişey ya, zaten arabada süper kilitlemede yok oda ayrı bir eksik. Ayrıca o eleştirdiğiniz jetta ya bende bindim adam araçtan inince far dahil herşey açık tek düğme basma hareketi ile kapı pencere cd çalar farlar off. Bence 40000 tlya araba alınca bazı özellikler artık olsun ya. Hondada opsiyonda bile yok

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

quote:

quote:

Abartmayın arkadaşlar, hondanın anahtarı oldukça zarif ve havalı, asıl o sustalılar kaba ve hantal, jettanın kini kullandım , hiç hoşuma gitmedi, bizimkiler havalı, o bagajın açılmaması olumlu bir güvenlik önlemi, daha öncede yazmıştım, bir arkadaşımın bagajı merkezi kilide bağlı (Vectra) şehrin göbeende kırmızı ışıkta durunca bagajdan 3000 dolarlık sony marka lap-topunu alıp kaçtı hırsızlar

• benim kullandığım jettada bu özelliklerin hiçbirisi yoktu ayrıca çirkin kırmızı küçük yol blgisayarının zaten yanlış verdiği bilgiler okunmuyor bile, asıl onun sustalı anahtarı kazma sapını andırıyor üzerindeki düğmelerde kaba, hondanın anahtarı aynı kendsi gibi estetik ruh taşıyor, ne oldu sizlere anlayamıyorum arkadaşlar, bu tasarım harikası araçta kusur arar oldunuz, yok bagajı açılmıyormuş, yok süper kilitmiş....aşın bunları arkadaşlar aşın artık, honda bu , tasarım harikası, mucize motor, estetik şahaseri
  • beyaz renk düşmanları arkadaşlarıda anlıyorum.zamanında almışlar araçlarını şimdi beyazın karizmasını görünce pişman oldular

not : tartışma amaçlı yazmadım tamamen geyik.ben beyaz sipariş verdim ya onun için beyazın forumdaki yerini yükseltmem lazım
  • hocam arabayı beğenmesek almazdık. hele hele tasarımına hala bayılıyorum, araba bir üst sınıf gibi durmakta, ama bazı kusurlarıda yok değil onlarıda belirtmek lazım elin avcun dulu iken şu bağajın açma düğmesi olmamasına her defasında kıl olmaktayım. bu gerçekten bir eksik bence. jettada her modelde bu özellikler yok tamam ama olan opsionuda var (fiyatlar kazık tabi oda ayrı, zati o yüzden jetta düşünmedim)
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

benim kullandığım jettada bu özelliklerin hiçbirisi yoktu ayrıca çirkin kırmızı küçük yol blgisayarının zaten yanlış verdiği bilgiler okunmuyor bile, asıl onun sustalı anahtarı kazma sapını andırıyor üzerindeki düğmelerde kaba, hondanın anahtarı aynı kendsi gibi estetik ruh taşıyor, ne oldu sizlere anlayamıyorum arkadaşlar, bu tasarım harikası araçta kusur arar oldunuz, yok bagajı açılmıyormuş, yok süper kilitmiş....aşın bunları arkadaşlar aşın artık, honda bu , tasarım harikası, mucize motor, estetik şahaseri

• yaw rahmi sanki hergün elin kolun dolu gelip bagajın önünde nöbet tutuyormuşsun gibi yazmışsın, ne taşıyorsun bu kadar çok abi, bu araba lüx sedan , dublo değil, kangoo değil, normalde bağajla işin olmamalı, ben ayda bir o da belki açıyorum bağajı

• quote:

Orjinalden alıntı: aghkzlkya

beyaz renk düşmanları arkadaşlarıda anlıyorum.zamanında almışlar araçlarını şimdi beyazın karizmasını görünce pişman oldular

not : tartışma amaçlı yazmadım tamamen geyik.ben beyaz sipariş verdim ya onun için beyazın forumdaki yerini yükseltmem lazım
  • O zaman BMW veya Mercedes alıcan abicim

quote:

Yapma hocam yaa neresi havalı Allah aşkına ayrıca bagajı açmak için ayrı bir düğme konulabirdi, anahtara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

O zaman BMW veya Mercedes alıcan abicim

quote:

Yapma hocam yaa neresi havalı Allah aşkına ayrıca bagajı açmak için ayrı bir düğme konulabirdi, anahtara

Bagajı anahtarlıktan açmak için bmv veya mercedes almana hiç gerek yok dostum.Hondanın kendi sınıfındaki rakiplerinin bir
    çoğunda var bu özellik.Hatta 2000 li yılların başından buyana

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.