Şimdi Ara

:::::ŞiKAYETLER-YENİ HONDA CİVİC::::: (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
72.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum da, senin dediklerinde içerden kolla açılmış kadar açılıyor kapak. Benim dediklerimde haşırt diye sonuna kadar açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

yaw rahmi sanki hergün elin kolun dolu gelip bagajın önünde nöbet tutuyormuşsun gibi yazmışsın, ne taşıyorsun bu kadar çok abi, bu araba lüx sedan , dublo değil, kangoo değil, normalde bağajla işin olmamalı, ben ayda bir o da belki açıyorum bağajı

Yaa hocam ne alakası var lüx sedanla , dobloyla , kangoyla bagajın anahtarlıktan açılmasının, bu bir kolaylık o anahtarı herseferinde oraya sokmak beni çileden çıkarıyor. Bu şekilde düşünürsen benzin kapağınada içerden açma düğmesi koymaya hiç gerek yok ben hiç kullanmıyorumki benzin kapağını , ver anahtarı benzinciye açsın kapağı.Hem siz değilmiydiniz bir ara şu bagaj havuzuna kafayı takan bagajı genişletmek için stepneyi çıkarmak isteyen yada şu ince stepneleri soran.Madem bagajı ayda,yılda bir açıyorsunuz negereği var bagaj havuzunun ince stepnenin.
    Ayrıca o bagajı kullanmak çocuklu aileler için çok gerekli , o yüzden arabaya girmeden açması birazdaha pratik olsaydı iyi olmazmıydı

• quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Biliyorum da, senin dediklerinde içerden kolla açılmış kadar açılıyor kapak. Benim dediklerimde haşırt diye sonuna kadar açılıyor

Tamam anladımda ben bagaj kapagı sonuna kadar açılsın demiyorumki zaten , açılsın yeter her seferinde o anahtarı oraya sokmaya illet oluyorum.

• Madde 1) O ben değilim, caucass (bagaj havuzu, küçük boy stepne vs. yazılarını yazan)

Madde 2) Tercihine saygı duyuyorum. Ben de, dediğin şeye "gerek yok" demedim zaten?

Madde 3) Anahtarı sokup açmaya üşeniyorsan, kapağı da havaya kaldırmaya hayda hayda üşenirsin diye o marka arabaları yazdım. Hani basınca kendi açılsa sonuna kadar, senin için daha kolay olmaz mı?
  • quote:

Madde 1) O ben değilim, caucass (bagaj havuzu, küçük boy stepne vs. yazılarını yazan)

Madde 2) Tercihine saygı duyuyorum. Ben de, dediğin şeye "gerek yok" demedim zaten?

Madde 3) Anahtarı sokup açmaya üşeniyorsan, kapağı da havaya kaldırmaya hayda hayda üşenirsin diye o marka arabaları yazdım. Hani basınca kendi açılsa sonuna kadar, senin için daha kolay olmaz mı?

Madde 1) Ben o yanıtı zaten size yazmamıştım (bagaj havuzu,küçük boy stepne vs alıntıya bakarsanız caucass)

Madde 2) Teşekkürler

Madde 3) Üşenmeyle alakası yok. O mantıkla gidersek (benim üşendiğim , Sizin veya başkalarının üşenmediği) aracın kapılarının
    uzaktan kumandayla açılmasına gerek yok sok anahtarı aç kapıyı , nasılsa üşenmiyorsunuz benim bahsettiğim pratik bir özellik. Bu sayfada şikayetler topiği olduğu için bagaj kapağının anahtarı sokarak açılmasını şikayet etmek istedim

• Madde 1) için kusura bakma, dikkatimden kaçmış

Madde 3) çocuktan bahsetmiş olduğun için daha önceden, ya kucağında çocukla ya da eli kolu çocuğun eşyaları ile dolu yanaşıp anahtarla açmaya üşeniyor diye düşündüm. İnsanın eli kolu dolu iken kapağı yukarı kaldırmak onu ahatarla açmaktan daha zor bence.

Madde 4) Keşke düğmeye basınca sonuna kadar açılır ve kapanır tarzda olsaydı, benim de işime çok gelirdi. Aylık alışverişten dönünce açıp kapamak o kapağı bi ölüm resmen...
  • Tşk.

Aklın yolu bir dostum.
  • arkadaşımm
    delikanlı adam bagajı anahtarlıktan değil anahtarlıkla deliğine sokup ta açar, girmeyelim böyle mevzulara, nası bi arabadır bu, lütfen ...
  • Demek anahtar erkekliğin simgesi oluyor bu durumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eleman33

quote:

yaw rahmi sanki hergün elin kolun dolu gelip bagajın önünde nöbet tutuyormuşsun gibi yazmışsın, ne taşıyorsun bu kadar çok abi, bu araba lüx sedan , dublo değil, kangoo değil, normalde bağajla işin olmamalı, ben ayda bir o da belki açıyorum bağajı

Yaa hocam ne alakası var lüx sedanla , dobloyla , kangoyla bagajın anahtarlıktan açılmasının, bu bir kolaylık o anahtarı herseferinde oraya sokmak beni çileden çıkarıyor. Bu şekilde düşünürsen benzin kapağınada içerden açma düğmesi koymaya hiç gerek yok ben hiç kullanmıyorumki benzin kapağını , ver anahtarı benzinciye açsın kapağı.Hem siz değilmiydiniz bir ara şu bagaj havuzuna kafayı takan bagajı genişletmek için stepneyi çıkarmak isteyen yada şu ince stepneleri soran.Madem bagajı ayda,yılda bir açıyorsunuz negereği var bagaj havuzunun ince stepnenin.
    Ayrıca o bagajı kullanmak çocuklu aileler için çok gerekli , o yüzden arabaya girmeden açması birazdaha pratik olsaydı iyi olmazmıydı

İlk etapta sanki mecburmuşum gibi, birazda forumda yazılanların etkisinde kalarak bagajı büyütmek istemiştim hatta stepneyi çıkarıp eve koydum ama bagajın halısı yükseltilmiş zemine göre ayarlanmış olmadı, stepneyi yine yerine koydum ve işte o zaman farkettimki o bagaj çokta küçük değil, arada bir markete falan gidince aldıklarım sığıyor, o da bana yetiyor, yani
    bagaj küçük falan değil, spor arabaların bagajı küçük oluyor, bununki bence yeterli, aile aile diyip duruyor millet..! nedir aile , bebek arabasımı taşımacak, rahat rahat sığar, bagajda fırça-kovamı bulunduracaksın merak etme sığıyor, eğer insanın ailesi çok kalabalıksa o zamanda dublo gibi arabalar var, hondanın sportif bir yapısı var, bu biçim yüzlerce mühendisin , dizaynırın, vs nin uzun çalışmaları sonucu şekillendiriliyor, şatış rakamlarıda oldukça beğenildiğini gösteriyor, aynı fiyata çok daha donanımlı ve bagajı daha büyük olan corollada alabilirdim, ama civici tercih ettim , arabanın albenisi çok yüksek, ne olmuş bagajı 100 litre daha küçükse, ...ben o havuzu sadece temizlik amaçlı istiyordum , bagajın kapasitesi veya anahtarıyla falan ilgisi yoktu, o bagaj sayesinde dünyanın öbür ucundan asil ruhlu bir dost edindim, daha öncede belirtmiştim bagajın anahtarla açılması güvenlik amaçlı, bağajı düğme ile açılan bir arabadan, yakın bir arkadaşımın arabasından kırmızı ışıkta durduğu sırada pahalı bir lap-top çalındı, ben o yüzden o düğmeyle açılan bağaja karşıyım, bagajında var olanı korumak için bu seferde anahtarla kilitlemen gerek ki açacağın zaman daha çok zorlanmak demektir bu, ..elimden geldiğince anlaşılır bir biçimde açıklamaya çalışıyorum ama galiba anlatımım yeterli değil, hala düğme olsaydı diyenler var , o düğmeyi oraya koymak çok basit, maliyetide çok düşük , ama güvenli değil arkadaşlar, bunu başka nasıl izah edebilirim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 5 Temmuz 2009; 0:32:43 >

• 1) Fiat Duble

2) Temsili hırsızlığın videosunu çekip youtube'ye koysak, 1 düğmeli - 1 çıt çıtlı bagaj kapağınıkini?
  • SİZİNLE BİR TECRÜBEMİ AÇIKLIYORUM.

BUGÜN HONDA YA MAİL ATTIM.
    AKABİNDE TELEFON İLE ARACI ALDIĞIM YERDEN TELEFON GELDİ.

KONU: ARACI ANAHTARDAN YADA KAPIDAN KİLİTLEDİĞİMDE KAPALI OLAN CAMLAR KAPANMAMASI DURUMUNDAN DOLAYI ÇÖZÜM ARAYIŞI.

İLGİLİ KİŞİ BENİMLE YAKLAŞIK 20 DK GÖRÜŞME YAPTI.
    4 ADET CAMIN NEDEN KAPANMADIĞINI KENDİ MANTIKLARI İLE ANLATTILAR BENDE DİNLEDİM.
    OLAY ŞU İMİŞ :
    HONDA GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORMUŞ.
    ŞÖFÖR CAM I ZORLANMAYA YADA CAMIN ARASINDA BİR TAKILMAYA MARUZ KALDIĞINDA AYNEN YENİDEN GERİ AÇILIYORMUŞ.DİĞER 4 CAMDA BU ÖZELLİK YOKMUŞ.ARACI BİZ KİLİTLEYİPTE UZAKLAŞTIKTAN SONRA ARACIN GÜVENLİK ELEKTRONİK BEYNİ 20 SN SONRA DEVREYE GİRİYORMUŞ.SÜREKLİ OLARAK KENDİ ALGORİTMASİNDAOLUMSUZ BİR ŞEY VARMI YOKMU GİBİSİNDEN ARACI KONTROL EDİYORMUŞ.
    İLKGİLİ CAM KAPATMA MODÜLÜ TAKILMASI DURUMUNDA BU ÖZELLİĞİ BY PASS YAPILMASINDAN DOLAYI BEYİN GÖREVİNİ EKSİK YAPIYORMUŞ.İŞ TE O NEDEN BU CAM MODÜLÜNÜ ÖNERMİYORLARMIŞ.
    BENDE O ANCA HEMEN KİBARCA CEVABI YAPIŞTIRDIM.SIRF BU GÜVENLİK ÜZERİNE BİR BEYİN VARSA BU ARAÇTA CAMIN KAPALI OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETMEDEN NEYİN GÜVENLİĞİNİ YAPIYOR ACABA CAM TARAFINDA .DÜŞÜNÜN Kİ ARACIN İÇİNDE GÜZEL BİR GÜVENLİ MODÜLÜ VAR.
    ANCAK ARACI KİLİTLEDİĞİMİZDE BU AKILLI ! BEYİN CAMIN AÇIK KALDI SEİN YERİNE BAN KAPATIYORUM DEMEDEN ARACI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KORUMAYA MI ÇALIŞTIĞINI SANIYOR DEDİM.

O ZAMAN GÜLDÜ.
    HAKLISINIZ .
    İSTERSENİZ TAKABİLİRİZ BU MODÜLÜ DEDİ.
    BENDE OLASI BİR CHİNE MALI CAM MOTORU KORUMALI MODÜL ÜN FİYATI 26 YTL .
    SİZİN ONAYLADIĞNIZ ANCAK KALİTELİ BİR MODÜL OLSA TAKTIRSAK DEDİM.FİYATI 2 KAT -3 KAT NEYSE ÖDEYELİM DEDİM.O ŞEKİLDE BİR MODÜL YOKMUŞ.KISACASI CAM MOTORUNU İLAVE EDİLENMODÜL YAKARSA GARANTİ DIŞI KALIYORMUŞ.

İŞTE HONDA FİRMASININ ÜRETTİĞİ ÇÖZÜM BU:
    1. ÇÖZÜM : İSTERSEN MODÜL TAKILIR ANCAK GARANTİSİ YOK.
    2. ÇÖZÜM : ARAÇTA KAPANMAYAN CAM I KENDİ ELİNLE KAPATMAN İSTEĞİ.

NE KADAR ETKİLİ BİR ÇÖZÜM DEĞİL Mİ?
    SAYGILARIMLA.....

• Doğru hem düğmenin olmayışı hemde bagajda düzgün bir açılma sisteminin olmaması eksik
    quote:

Madde 1) O ben değilim, caucass (bagaj havuzu, küçük boy stepne vs. yazılarını yazan)

• al işte benimde dediğim bu yakıştımı hondaya
    quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

SİZİNLE BİR TECRÜBEMİ AÇIKLIYORUM.

BUGÜN HONDA YA MAİL ATTIM.
    AKABİNDE TELEFON İLE ARACI ALDIĞIM YERDEN TELEFON GELDİ.

KONU: ARACI ANAHTARDAN YADA KAPIDAN KİLİTLEDİĞİMDE KAPALI OLAN CAMLAR KAPANMAMASI DURUMUNDAN DOLAYI ÇÖZÜM ARAYIŞI.

İLGİLİ KİŞİ BENİMLE YAKLAŞIK 20 DK GÖRÜŞME YAPTI.
    4 ADET CAMIN NEDEN KAPANMADIĞINI KENDİ MANTIKLARI İLE ANLATTILAR BENDE DİNLEDİM.
    OLAY ŞU İMİŞ :
    HONDA GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORMUŞ.
    ŞÖFÖR CAM I ZORLANMAYA YADA CAMIN ARASINDA BİR TAKILMAYA MARUZ KALDIĞINDA AYNEN YENİDEN GERİ AÇILIYORMUŞ.DİĞER 4 CAMDA BU ÖZELLİK YOKMUŞ.ARACI BİZ KİLİTLEYİPTE UZAKLAŞTIKTAN SONRA ARACIN GÜVENLİK ELEKTRONİK BEYNİ 20 SN SONRA DEVREYE GİRİYORMUŞ.SÜREKLİ OLARAK KENDİ ALGORİTMASİNDAOLUMSUZ BİR ŞEY VARMI YOKMU GİBİSİNDEN ARACI KONTROL EDİYORMUŞ.
    İLKGİLİ CAM KAPATMA MODÜLÜ TAKILMASI DURUMUNDA BU ÖZELLİĞİ BY PASS YAPILMASINDAN DOLAYI BEYİN GÖREVİNİ EKSİK YAPIYORMUŞ.İŞ TE O NEDEN BU CAM MODÜLÜNÜ ÖNERMİYORLARMIŞ.
    BENDE O ANCA HEMEN KİBARCA CEVABI YAPIŞTIRDIM.SIRF BU GÜVENLİK ÜZERİNE BİR BEYİN VARSA BU ARAÇTA CAMIN KAPALI OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETMEDEN NEYİN GÜVENLİĞİNİ YAPIYOR ACABA CAM TARAFINDA .DÜŞÜNÜN Kİ ARACIN İÇİNDE GÜZEL BİR GÜVENLİ MODÜLÜ VAR.
    ANCAK ARACI KİLİTLEDİĞİMİZDE BU AKILLI ! BEYİN CAMIN AÇIK KALDI SEİN YERİNE BAN KAPATIYORUM DEMEDEN ARACI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KORUMAYA MI ÇALIŞTIĞINI SANIYOR DEDİM.

O ZAMAN GÜLDÜ.
    HAKLISINIZ .
    İSTERSENİZ TAKABİLİRİZ BU MODÜLÜ DEDİ.
    BENDE OLASI BİR CHİNE MALI CAM MOTORU KORUMALI MODÜL ÜN FİYATI 26 YTL .
    SİZİN ONAYLADIĞNIZ ANCAK KALİTELİ BİR MODÜL OLSA TAKTIRSAK DEDİM.FİYATI 2 KAT -3 KAT NEYSE ÖDEYELİM DEDİM.O ŞEKİLDE BİR MODÜL YOKMUŞ.KISACASI CAM MOTORUNU İLAVE EDİLENMODÜL YAKARSA GARANTİ DIŞI KALIYORMUŞ.

İŞTE HONDA FİRMASININ ÜRETTİĞİ ÇÖZÜM BU:
    1. ÇÖZÜM : İSTERSEN MODÜL TAKILIR ANCAK GARANTİSİ YOK.
    2. ÇÖZÜM : ARAÇTA KAPANMAYAN CAM I KENDİ ELİNLE KAPATMAN İSTEĞİ.

NE KADAR ETKİLİ BİR ÇÖZÜM DEĞİL Mİ?
    SAYGILARIMLA.....

• quote:

Demek anahtar erkekliğin simgesi oluyor bu durumda...

ewet olabilir...andırıyor...!
  • camlar konusunda haklısınız, hepsi tam otomatik olmalı, dışardan kapanabilmeli ve kilitli konumdayken şöför diğer camlarıda kontrol edebilmeliydi, bütün bunlar 96 model vectrada bile var, bu arabayı değiştirirsem sırf bu eften püften şeyler yüzünden olacak, ama şu bagaj kilit olayını fazla ciddiye alıyorsunuz yaw
  • heh bende en baasit opel de bile bu cam kapanma olayı kendiliğinden oluyor honda bu özelliği nasıl göz ardı eder dediğimde de o bahsi geçen araç yılda kaç kere ıvır şeyden servise giriyor biliyormusunuz ? denildi.
    japonların tek düşüncesi araçlarının çok satması ve 10k km den km ye gelmelerini istiyor .
    sık sık servise araçlarının girmesini istemiyorlar.
    sağlamlığa önem daha çok önem veriliyor denildi.

iyi mi.???

alın size bana verilen diğer cevap???

quote:

camlar konusunda haklısınız, hepsi tam otomatik olmalı, dışardan kapanabilmeli ve kilitli konumdayken şöför diğer camlarıda kontrol edebilmeliydi, bütün bunlar 96 model vectrada bile var, bu arabayı değiştirirsem sırf bu eften püften şeyler yüzünden olacak, ama şu bagaj kilit olayını fazla ciddiye alıyorsunuz yaw

• heyecanlanma emre, opelin camlarının dışardan kapanabilmesi onu iyi bir araba yapmaya yetmez, opel hala kaba saba, sorunlar çıkaran albenisi olmayan bir araba, heralde sende aynı düşünüyor olmalısınki sürekli Honda forumlarındasın
  • Honda forewer
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.