Şimdi Ara

:::::ŞiKAYETLER-YENİ HONDA CİVİC::::: (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
72.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyon kutunuzdaki sorunun belirtileri neler ? Bu arada geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz ...
    quote:

Orjinalden alıntı: 80honda253

merhabalar.forma yeni üye oldum 2008 civic kullanıcısıyım.direksiyon kutusu problemleri maalesef bende ve benim gibi 4-5 kişide daha gördüm yeni civic kullanıcılarında.serviste garanti kapsamında değişti direksiyon kutusu şimdilik bir sıkıntım kalmadı.
  • forumda yeniyim. herkese slm.2008 civic elegance sahibiyim. severek aldım.ama alt takımdan sağ taraftan çok kötü ses geliyo. özellkle taşlı yolda bi arkadaşımın dream mi var onu kullandım ve o ses onda yoktu. servise gidip şikayetimi söledim amortisörden deyip. sağ amortisörü değiştrdiler ama sorun hala devam ediyor.bu yüüzden arabamdan soğumak üzereyim ne yapmalıyım?. yardım lütfenn
  • ** Çok haklısınız, şoföre de camlar kilitlenince çok işlevselliği kalmıyor veya çok sık aç-kapa yapmak gerekiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: ersincem
    ....-4 cam otomatiğindeki garip kilitleme sistemi(diğerleri için kilitleme halinde şöför için açık olması gerekli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: urungu_20

forumda yeniyim. herkese slm.2008 civic elegance sahibiyim. severek aldım.ama alt takımdan sağ taraftan çok kötü ses geliyo. özellkle taşlı yolda bi arkadaşımın dream mi var onu kullandım ve o ses onda yoktu. servise gidip şikayetimi söledim amortisörden deyip. sağ amortisörü değiştrdiler ama sorun hala devam ediyor.bu yüüzden arabamdan soğumak üzereyim ne yapmalıyım?. yardım lütfenn

Arkadaşım en iyi çözüm Honda yı Sat Ford Transit Connect(110ps) al haytını yaşa

• Merhaba Arkadaşlar,
    3 yıldır Honda jazz kullanıyordum.Geçen hafta Civic Premium aldım.Şimdilik alışmaya çalışıyorum.Genel olarak arabadan memnunum.Tek sıkıntım, radyo biraz cızırtı yapıyor.İyi çekmiyor sanki.İstanbul içinde sürekli gittiğim güzergahta alıyorum cızırtıyı.Jazz'da böyle bir sıkıntı yoktu.Antenle ilgili bir sorun olabilir mi?Buna benzer bir sorun yaşayan var mı?
  • selam foruma bu gün kayıt oldum.teknoloji tutkunu çok saydıgım bir abim tavsiye etmişti.bende çok başarılı buldum neyse honda civic sedan kullanıcısıyım eleştrileri okurken bende paylaşmak istedim .......istanbul dan bodrum a gidiyorum....sanırım bandırma civarı filan dı yol tek gidiş tek geliş önümde bir kamyon ben sollmaya çalışıyorum ben sola geliyorum kamyonda sola geliyor adam tam pisikopat bir iki oldu neyse düzlüge geldik yine solllamaya çıktım....kamyon sola gelemeden ben fırladım çıktım tam karşımdan bi mercedes bayada hızlı geliyor tam hatalı sollama yani..yapmamam lazım tamamen suçluyum biliyorum bi an düşündüm ababa manuel gazı ani köklesem belki kamyonun önüne girip mercedes ten sıyırabilirim ama kamyon hızını hiç azaltmadı.....yolun hemen yanında yine yola paralel stabil mucur dökülmüş halde duble yol var ama hızım baya fazla ani ama keskin olmayan bir hamleyle mucura girdim ......ani frene basmadım direksiyonuda kırmadım .....araba mükemmel yolu kavrıyor mucurlar boyayı çizmiş olabilir ama biz sapasaglamdık ............. 2 istanbul izmir yolu manisa taraflarında bi yer saat sabaha karşı filan ortadan beton bariyerle ayrılmış 2 gidiş 2 geliş bi yol ilerden sol şeritte bi toyota kamyonet önünde bir anadol yavaş yavaş gidiyorlar .....bunlar bana yol filan vermez dedim içimden sagdan devam edeyim dedim hızım baya yüksekti tam toyota nın yanındayken birden bire sanırım yukardan filan bi yerden vahiy filan geldi adam saga üzerime direksiyonu kırdı sagda kaçacak bi yer yok ......bu sefer gaza aniden yüklendip direksiyonu anadolun önüne kırdım anadolun önüne geçtim ama hakimiyet çok kolay olmadı tabi iki tekerlegin havaya kaltıgını gördüm bi ara .......yine toparladık ......yine yırttık .......bence araba gerçekten ödenilen paranın karşılıgı hele hele benim gibi uzun yolda araba kullanmayı seviyorsanız ...bence keyfini çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: urungu_20

forumda yeniyim. herkese slm.2008 civic elegance sahibiyim. severek aldım.ama alt takımdan sağ taraftan çok kötü ses geliyo. özellkle taşlı yolda bi arkadaşımın dream mi var onu kullandım ve o ses onda yoktu. servise gidip şikayetimi söledim amortisörden deyip. sağ amortisörü değiştrdiler ama sorun hala devam ediyor.bu yüüzden arabamdan soğumak üzereyim ne yapmalıyım?. yardım lütfenn

Arkadaşınızın Civic dream inde benzer seslerin oluşmaması 16" jantlarınızın yürüyen aksama bindirdiği ekstra yükten kaynaklanıyor olabilir,dream lerde 15" jant kullanılıyor.

Benzer şekilde 15-16" jantlı i30 larda ses yoken benzer güzergahta kullanılan 17" jantlı i30 versiyonunun alt takımı ses yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 12 Ağustos 2009; 15:06:39 >

• Ilk baskarda bende sıkayetceydım arabamdan ama suan cok memnunum 40.500 (arabamı aldık altın aldık anlamadım ) teklıf vermelerıne ragmen vermıyecem. Gene satıp baska bır arac alayım dedım hemen hemen bu butcedekı tum showroomları gezdım ama daha ıyısını goremedım .
    Donanım eksıklıklıgı var kabul ama aynı segmentdekı arabaların hepsınden ferah. Ayrıyeten ılk defa honda aldım gercekten bu japon araclarını kullanması keyıflı gelıyor...
    Honda alıstıktan sonra dıger aracları yadırgıyosunuz dıreksıyonları fln buyuk gelıyor .
    Bence araclarınız degerını bılın..

Aracım 2009 model cıvıc elegance (BEYAZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rules06 -- 12 Ağustos 2009; 13:22:56 >

• ne biçim topik burası yaw?? ''yeni civic şikayet'' konusuna memnuniyet yazıları yazılıyor... burayı honda tr ajanları bastı herhalde

• Accordcular giremez!!!
  • corollayı satıncaya kadar hep göklere çıkarmıştım, sattıktan sonra yerin dibine batırıdım; şimdidie civic diyorum başka bir şey demiyorum ama bi satarsam seyredin eleştiriyi
  • Yeni kasa civic otomatik şikayetlerim:
    - 2500-2800 devir arası rahatsız edici motor rezonansı. Başka civic'te denedim onda da var.
    Bununla ilgili amerikan forumlarında da şikayetler var, 1.8 lerde de var demekki.
    Tam bu devirlerde artık vtec mi devreye giriyor noluyor. 3000 üzerine çıkınca sorun yok.
    - Alt devirlerde araç cansız, (üst devirlerde dadından yenmiyor ama)
    - Otomatik vites yokuşta ısrarla 2. vitese atıyor, araç bayılıyor , ben kulakçıktan bire düşürüyorum, o yine 2 'ye atıyor.
    Otomatik vites oranları Türkiye şartlarına uyumsuz. Belki bu oranlar 1.6 motor kullanan diğer ülke olan dümdüz Singapur için iyidir ama istanbula uymuyor.
    - Yol sesi, yazın sıcakta lastikler yumuşayınca iyi ama soğukta kötü.

Tabii bu şikayetler bir opel'in bir VW'nin; abs'm bozuldu, klimam yarıldı, araç çalışmıyor, kapım kapanmıyor, (hepsi bizzzatihi VW golf'te yaşanmıştır) şeklindeki problemleriyle karşılaştırınca devede kulak kalıyor.

•  :::::ŞiKAYETLER-YENİ HONDA CİVİC:::::
  • Arkadaşlar forumunuzun son bir kaç sayfasını okudum ve süpersiniz, gerçekten kıskandım sizleri, böyle ciddi bir başlıkta çok esprili arkadaşlar var, maşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın...
  • Hayat bunda, ondan. Öteki markaların sayfaları gibi ciddi ve ölük değil

Mesajın için çok teşekkür ederim Hondacılar zamiası adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 15 Ağustos 2009; 0:11:02 >
  • Ne demek efendim ben teşekkür ederim, haklısınız bizim sayfalar pek ciddi, neyse izniniz olursa arada sizin sayfalara takılmak isterim, hem öğretiyor, hem eğlendiriyor... Sizde arada sıkılmak isterseniz bizim sayfalara takılabilirsiniz..
  • Ewet, öküz ölmüş ve ZABANCI Toyatodaki %64.99'luk hissesini satmaya karar vermiş. Arabalarınız üç beş aya efsane olurlar artık.

Her zaman bekleriz, buradan çıkamayan Fortçu dostlarımız da vardır icabında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Ewet, öküz ölmüş ve ZABANCI Toyatodaki %64.99'luk hissesini satmaya karar vermiş. Arabalarınız üç beş aya efsane olurlar artık.

Her zaman bekleriz, buradan çıkamayan Fortçu dostlarımız da vardır icabında.

Buyur abi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 15 Ağustos 2009; 1:50:38 >
  • Günaydın gardaş, biz de dostlarımız dediydük zati
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.