Sadri Şener Modunu açarsak bir şike olayı vardı ya o nooldu ? diyebiliriz.
Harbiden 1 şike olayı vardı ne oldu o ?
Gelin açıklayayım ne olduğunu.
Mehmet Emin Karamehmet Digitürk olarak Ligtv için Federasyona verdiği mebla ne kadar uçuktu değil mi ?
Dünyanın en büyük 5.ligi olduk bu ihaleyle.(Sözde)
ve 2. kanalın verdiğinden 130 milyon doalr daha fazla para verdi bile bile karamehmet başkan.(Maksat futbol kazansın beyler)
Daha sonra ne oldu ? Şike olayı çıktı futbolu temizlemek adına(he annem he).Şimdi başkan bakarsak ne olmuş.
Sığır adam modunu açarsak;
Lig tv oh ne güzel türk futboluna yatırım yapıyor helal olsun onlara derken şike olayları patlak veriliyor
ve TemizLig adlı operasyonla futbolumuz Cırt Ayşe Teyzenin gömleğinden daha temiz hale geliyor.(Yiyen var mı la bunu ? )
Sonra taraftarlar birbirini yiyor.FB lisi Biz şike yapmadık diyor(He Maradona golü eliylen atmadı o Tanrı'nın eliydi zaten)
GS taraftarlarıda maduru oynuyor.(Madurum da Madurum)BJK ise (adamlar Şikeyede karşı) bu iş çözülsün futbolumuz temizlensin diyor.
Aynı şike İtalya'da yapılmadı mı ? yapıldı.Ne oldu ? Juve serie b ye gitti. Milan'ın puanı silindi.İnter(onuruyla) şampiyon oldu.
Bizim ligde neden bunlar olmuyor biliyormusunuz ? Çünkü İtalya'da şike yapan takımı değil yapmayan takımı düşürdüler.
Ben Juventus şike yapmadı dediğimde adamın biri "muhahaha Juventus şike yapmadı dedi cahile bak demişti(Yazık la kimin çocuğuysa)
YİNE SÖYLÜYORUM JUVENTUS ŞİKE YAPMAMIŞTIR.SİZİN ÖNÜNÜZE VERİLEN HER BELGEYE AA GERÇEKLER İŞTE DİYE İNANMAYIN.
Neyse bizim lige dönelim.Juveye sonra dönecem.(o manada dönmiyecem heyecan yapmayın)
Neden peynir ekmek gibi şike yapılan mafyanın kol değil bacak gezdiği İtalya'da Juve düşerken Türkiye'de FB düşmez.
Aha burayı iyi dinleyin gari...
R.T.E Şu malum İhalede Aziz Yıldırım'a( ortağı tabikide Serdal Adalı) baskı yaptı ihaleden çekil yoluna git Aziz diye.
Aziz Yıldırım'da o kadar parayı kenara atacak kadar salak olmadıgından çekilmedi. ve ihaleyi kazandı da.
Bakın gençler bir ihale onaylandıktan sonra 1 nedenle düşer.Yüz kızartıcı suç işlersen o ihaleyi senden alırlar beybi.
Aziz Yıldırım'ı şike yaptığından dolayı içeri alındı ve haliyle ihale düştü.Serdal Adalı Tamam Tayyip Reyiz sen büyüksün dedi Bütün olan Aziz Yıldırım'a oldu.
Şimdi bu ligde önceden hiç şike yapılmadığını iddia eden adam varsa lütfen sayfayı kapatsın gitsin Alice harikalar diyarındayı okusun.
Bana kalırsa bu ligde bütün takımlar şike yaptı alayı...
Süper toto süper ligde, milli piyango 1 ligde şans topu 2.ligde hatta kazı kazan 3.ligde bile...
Hatır şikesi diye birşey vardır beybiler...İlhan Cavcav'ın çok iyi bildiği şike...
Aziz Yıldırım açıklamalarını okuyun.
Adam ben şike yapmadım demedi.Yaptığınıda kabul etti.Ama bırakın ben size bu ülkenin son 10 yılında olan biten herşeyini anlatıyım maden futbolu temizleyecekseniz dedi.Adamı konuşturmadılar beyler.Neden ? çünkü amaç şike değil Aziz Yıldırım'ı düşürmek...
Ne oldu sonunda Aziz Yıldırım mapusa düştü.Bütün olan R leri söyleyemeyen bu adama oldu
Şike adamlara bahane oldu Aziz Yıldırım içeri atıldı...
Gelelim Lig TV ye Mehmet Emin Karamehmet'in amacı futbol mutbol değil adamın umrundada değil Fener şike yapmış yapmamış.
Adamın derdi para...Lig TV ye o kadar para bayılması(2. ihaleciden 130 milyon daha fazla para verdi) vermesinin nedenide bu.
İyi dinleyin
ADAMIN AMACI KARA PARASINI AK LA MAK...
Fenerbahçe 2.lige düşerse ne olur ? Fenerin maçları şifresiz yayınlanır.EE bu adam parasını nasıl aklayacak.(Yazık lan Karamehmet'e )
Adam zaten mafya beybiler.R.T.E alacağını aldı çekildi aradan.Artık ne yaparsanız yapın umrumda da değil dedi.
Karamehmet'te Fenerbahçe'yi küme düşürtmüyor.MAA ve YD de korkusundan (ötekisi zaten korkudan koltukla birlikte kaçtı gitti) hee abi demekten başka birşey yapamadı.Fenerbahçe küme düşmedi.GS Gümbür gümbür gelince de PlayOff zımbırtısında ligi 1.bitiren şampiyonlar ligine direk gidecekken kuralı değiştirdiler.
Yani kimsenin sizi bizi Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı düşündüğü yok.
Herkes kendi çıkarında.
Yıldırım Demirören Futbola yatırdığı paraları(Allasen Tabata'ya 8 Milyon euro verilir mi ya ? )
R.T.E. İhalesini
Mehmet Emin Karamehmet ise karaparasını temizleme derdinde.
Yıldırım Demirören'in TFF başkanlığı için uygun aday olmadığını forumdaki 12 13 yaşındaki arkadaşlar bile biliyor.
İşte oda bu yüzden seçildi.Pisliğin içindeki adamı getirdiler ki onları korusun kollasın.
Dışarıdan gerçekten futbolu temizlemek için bir adam gelseydi eğer.(mesela Atatürk gibi bir aadmın TFF'nin başına geçtiğini düşünün)
Aziz Yıldırım, Adnan Polat, Yıldırım Demirören,İlhan Cavcav,Sadri Şener başta olmak üzere sayısız futbolcu ve yönetici içerideydi.
Olum Şike davasından yargılanan takımla şampiyonluk yarışı veriyoruz.Böyle rezalet Brezilya dizilerinde bile olmuyor.
Gelelim GS'nin neden şampiyon olmamasını istediklerine.
Sene başında herkes BJK ve FB'nin şike davasından yıprandığını TS nin Selçuk Engin Ceyhun'u kaybettikten sonra olmayacağını biliyordu.
Ne yaptılar ? zaten dandik bir lig var beyler ? Türkiye'nin en büyük 3 klübü 7 haftaya yakın maç kazanamadı.böyle rezil bir lig.
Adamlar Playoff çıkarttı. zaten GS ligi 1. bitirir FB BJK ise bu kadroyla ilk 4 e rahat girer dediler.
Puanıda ortadan ikiye çart diye böldün mü tamam işte GS nin bütün sezonluk emeğini bir anda 5 e indirdik.İlk maç kasten BJK'nin sahasında verildi maç.
GS kaybetsinpuan farkı 2 olsun dediler.Olmadı.Şimdi BJK'liler hakem sizin lehinizeydi yuaa derler.Maçları madde kullanmadan sakin kafayla izlerlerse maçın bize kasıtlı yönetildiğini bile görürler.Mesela 2 tane kart itirazdan geldi ki Emre Çolak'ın 1. sarısı kadar saçma birşey olamaz.
Biz işi kendi evimizde bitirecektik Allah izin vermedi mi dersin direkleri mi geçemedik dersin ne dersen de olmadı.
Puan farkı indi geldi 2ye
Yani millet uzun lafın kısası kendinizi paralamayın Lig TV Fenerbahçe'yi destekliyor diye.Adamlar FB'yi desteklemiyor FB taraftarı açık ara en çok decoderi aldığı için adamları kaybetmeyi göze alamıyorlar.
Yani Mehmet Emin Karamehmet Çocukken Fenerbahçe'li değildi.Çocukken Fenerbahçe'li olan Emre Belezoğlu'ydu.(Bebekken'te Atletico'luymuş)
İtalya futbol federasyonu Juventus'a sanırım yanlış bilgi vermeyeyim fakat 400 milyon kusur euro tazminat ödedi.
Juventus federasyona 1 milyar Euro'luk toplam maddi manevi dava açtı.
Milan başkanı kim ? ükeyi yöneten adamın futbolun başında ne işi var ? olur öyle.
Barcelona 2 sene önce 6 kupayı birden aldığında 8 milyon euro zarar gösterdi.
Bütün kupaları kazan dünyanın en büyük 5 takımından biri ol Messi sende olsun 8 milyon kaybet hey babam hey.
Neden yönetiliyor bu klüpler o zaman kapatsınlar gitsin.Zarar edip duracaksa.
Klüpler zarar etmez çapağını yediklerim.Klüpler sömürülür.
Tıpkı İtalya'da Juventus'u sömürdükleri gibi.
Thuram Cannavaro Zlatan Emerson Zambrotta...Gerrard ile anlaşılmıştı Mascerano keza öyleydi.
Fakat Juventus'a baybay dediler Milan'a göstermelik puan sildiler Inter kazanacağını kazandı Milan 1 senede topladı.
Juventus hala eskisi gibi değil.
Bunu unutmayın İtalya'da futbolu mafyalar Türkiye'de Lig TV yönetir.
Kimsenin de umrunda değildir Juventus Fenerbahçe Galatasaray ya da Milan.
Bu adamlar kendi çıkarları için her bir haltı yer.
Beşiktaş'lı Arif GS de efsane oldu Keza Sergen'in dolaşmadığı takım yok Hakan Fenere gidiyordum diye kendisi açıkladı GG koyu GS li FB'nin en değerli yerli oyuncusu belkide...
Senin benim gibi fakir adamlar böyle düşünür.Adamların önüne Lamborghini'ler Ferrari'ler Jakuziler milyon dolarlık evler kızlar vs vs geliyor.
Düşünmez senin benim gibi.Öyle 1 tane adam vardı oda Metin Oktay.Allah rahmet eylesin.
Kimse yağmurun altında sesi kısılan taraftar kadar umursamaz senin takımını.
o yüzden lafı daha da uzatmayım başım dönmeye başladı.
2 Puan öndeyiz ve ipler bizim elimizde kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.Baskı hala Fenerbahçe'nin üstünde.
Bana göre Engin Baytar ve Sercan Yıldırım gibi 2 adamın süre ciddi süreler aldığı takımın ligi 1. bitirmesi efsanedir.
Kimi yazara futbol üstatlarına göre(FM'de bile oyuna başlarken muhtemel tahmin 3.lük gösteriyor lan boru mu bu FM ) şampiyon olamaz denilen GS
Fatih Terim ve eksik kadroyla tarih yazmıştır.Bu paragöz adamlara futbol dersi vermiştir.Taraftar sulu derbinin ayıbını 2 TT arena maçında temizlemiştir.
Helal olsun hepsine helal olsun F.T. ye Selçuk'a Melo'ya Emre'ye sevmesem de Engin'e...
İşallah seneye Playoffsuz ortamda şampiyonluk yarışını veririr de o zaman tüm ülkeye neyin ne olduğunu gösteririz.
Haydi kalın sağlıcakla...
Lütfen futbol konuşalım. Bunları bir kenara bırakalım.
demirören tff de gider yakında.gene çözüm arayışlarına girerler.ama ülke futbolunu kirletenler hiç bir zaman unutulmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: PulpFictioN
Orada zaten futbol yazıyor güzel kardeşim.Keşke başlığa göre yorum yapmasaydın. 1 saatim gitti bunları yazacağım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney
quote:
Orada zaten futbol yazıyor güzel kardeşim.Keşke başlığa göre yorum yapmasaydın. 1 saatim gitti bunları yazacağım diye.
Alıntıları Göster
biri özet geçebilir mi çok uzun okuyamadım
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Direk başlığa göre yorum yaptım. Okuyayım o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Atom Heart Mother
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Direk başlığa göre yorum yaptım. Okuyayım o zaman.
Konu şike olursa tamam ama bu sefer takım tutar gibi yargıyı ellememen lazım ama şimdi bu yok, yargının amacı belliydi ve amacına ulaştılar... Hak yendi, benim yargım var dendi ve istediklerini yaptılar...
quote:
Orijinalden alıntı: Jay-Jay Okocha
Okudum özellikle burada haklı olabilirsin ''Yani kimsenin sizi bizi Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı düşündüğü yok''
aziz yıldırımı madem başbakan içeri attırdı, o halde aziz yıldırım mektuplarında tayyip erdoğana neden övgüler dizdi??
quote:
Orijinalden alıntı: Jay-Jay Okocha
Okudum özellikle burada haklı olabilirsin ''Yani kimsenin sizi bizi Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı düşündüğü yok''
Bayağı bi sürükleyici, komik, ve düşündürücü bir yazı olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Bayağı bi sürükleyici, komik, ve düşündürücü bir yazı olmuş.
Alıntıları Göster
komik , komik , komik ..
Kendinle celisiyorsun. İlk basta Gs ligi lider bitirir diye playoff çıkardılar demissin.
Sonra bu kadro ile lider olmak başarıdır Fm bile 3. Gösteriyor demissin.
Ayrıca ilk 17 haftanın puan durumunu incelemeni öneririm.
Beybiler den sonra okumadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907
Kendinle celisiyorsun. İlk basta Gs ligi lider bitirir diye playoff çıkardılar demissin.
Sonra bu kadro ile lider olmak başarıdır Fm bile 3. Gösteriyor demissin.
Ayrıca ilk 17 haftanın puan durumunu incelemeni öneririm.
Özenti misin sen birader ? Üslup falan hiç yabancı gelmedi hani. Anladın sen .
quote:
Orijinalden alıntı: aLCoHoL111
İmzan çok ilginçmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
İmzan çok ilginçmiş.
Alıntıları Göster
YD Fenerbahçemiz demesinde neden de çıktı ortaya, kendi pisliği temizlemek için TFF başkanı oldu, BJK Avrupa'ya gidemeyecek ben hepsini göndermeyeyim derdine gidip TFF başkanı oldu.
GS için parmaklarını kıpırdatmadılar ama play-off saçmalığını da FB için çıkartmadılar. Dediğin gibi Digitürk baş kahraman burada...
İlahe olayları belli zaten, FB de o ihale için kurban edildi...
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
İmzan çok ilginçmiş.
Alıntıları Göster
Güzel yazı, bazı bölümler hariç katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cryzpolo26
Güzel yazı, bazı bölümler hariç katılıyorum.
Alıntıları Göster
Fenerbahçe bank asyada olsa karamehmetin digitürk ü yine 321 milyon dolar harcamayacak mı? kirli kazandığı paraları yine aklamış olmaz mı? veya American Skorky firmasının kazandığı helikopter ihalesini nasıl aziz yıldırım ve serdar adalı kazanmış oluyor?..
Fenerbahçe bank asyada olsa karamehmetin digitürk ü yine 321 milyon dolar harcamayacak mı? kirli kazandığı paraları yine aklamış olmaz mı? veya American Skorky firmasının kazandığı helikopter ihalesini nasıl aziz yıldırım ve serdar adalı kazanmış oluyor?..