Şimdi Ara

SİKİLANLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜNİVERSİTEDE BU SENE VERİMLİ BİR GÜNDE CALİSTİGİNİZİ HER GÜN ÇALIŞACAKSINIZ İS HAYATINA ATILDIĞINIZDA UNİVERSİTEDEKİNİN 2 KATI KADAR ÇALIŞACAKSINIZ.AHH ERGENLİK..HER ŞEYİN BİTECEĞİNİ SANIYORSUNUZ Dİ MI LAN.
    SİZ YAZİN SABAHLARA KADAR OYNAYACAĞINIZ LOLUN HAYALİNİ KURARKEN BİRİLERİ SOL KULVARDAN YARDİRİYOR ONLAR İSTE HAYATTA ÇALIŞMA KAVRAMINI ANLAYANLAR , ÇALISMANIN HİC BİTMEYECEĞİNİ BİLENLER.O YÜZDEN ADAMLAR REHAVETE GİRMİYOR.SİZ HALA LİSELİ KAFASI..AH SU SİNAV GEÇSE DE LOL ATSAM KAFASI...HAYIR KARDESİM OTUR ÇALIŞ BU CALIŞMA HİC BİTMEYECEK SINAVA DA GÜN SAYMA GÜN SAYDİKCA BACAKLARIN BİRBİRİNE DOLANIR TEST ÇÖZERKEN SINAVI DÜŞÜNÜRSÜN DENEMEDE YAPTIĞIN YANLIŞLARA AĞLARSIN

SON İKİ BAŞLIĞIMDA BAYA SOVDUM SİZ BEBERONLARA ŞİMDİ HAFİFTEN GAZ VERİYİM DEDİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KLASİK SON UP.
    YARİN YİNE BU SAATLERDE GÖRÜŞÜRÜZ QNQİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında bi kere olsun işe yara şu forumu terket.. Tamam çok iyisin şampiyonsun ilk on bini katledecen hepsini geçecen

• ilk defa hak verdim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: siaben33

Hayatında bi kere olsun işe yara şu forumu terket.. Tamam çok iyisin şampiyonsun ilk on bini katledecen hepsini geçecen

NE?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hep calisacaz ama boyle degil sevdigimiz meslegi yapmak icin universitede calisacaz (sevmedigi bolume gidenleri anlamiyorum zaten) is hayatina atilinca severek yaptigimiz meslekte daha cok gelismek daha cok ogrenmek icin calisacaz bizim isyanimiz calismaya degil bizimki doktor olacak adama türev,integral ögretilmeye calisilmasina bizim isyanimiz mühendis olacak adamin kurbagalarin bokunun ne renk oldugunu ögrenmesi gerektiginine bilmem anlatabildim mi ? Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 24 Mayıs 2015; 23:10:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.