Şimdi Ara

sıkılmaya başladım gereksizlerden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her gün birbirini tekrar etmiyormu? hergün aynı konular açılmıyor mu?
    ben bukadar kısıtlı bir durumda başımdan geçenleri iyi,kötü, acıklı ve espirili şekilde yazmaya çekiniyorum. biraz yenilenmeye ihtiyacı var sanki. sakın yanlış anlaşılmasın kişilerin değil. formatın ya da bakış açılarının.
    ben bu konuda topic açmaya bugün karar verdim. sınavlarım bitti ve sınavlarıma moral olan gereksizlerde gezineyim dedim. katılım sağlamayı düşünüyordum ama kendimi yabancı ve bi o kadar kayıtsız hissettim ki 2 saat sadece baktım monitöre.

en baştya dediğim gibi benden olabilir ama yakında yine gelecem. yarından itibaren ailemin yanına gideceğim. bilgisayarımıda yanıma lamayacağım. tatilimi de 2 hafta turgut reis de 3-4 hafta özdere de yine 2 hafta turgut reis deyapacam. belki gittiğim yerlerden seslenirim

• quote:

Orjinalden alıntı: karaleydi85

her gün birbirini tekrar etmiyormu? hergün aynı konular açılmıyor mu?
    ben bukadar kısıtlı bir durumda başımdan geçenleri iyi,kötü, acıklı ve espirili şekilde yazmaya çekiniyorum. biraz yenilenmeye ihtiyacı var sanki. sakın yanlış anlaşılmasın kişilerin değil. formatın ya da bakış açılarının.
    ben bu konuda topic açmaya bugün karar verdim. sınavlarım bitti ve sınavlarıma moral olan gereksizlerde gezineyim dedim. katılım sağlamayı düşünüyordum ama kendimi yabancı ve bi o kadar kayıtsız hissettim ki 2 saat sadece baktım monitöre.

sen ne okuyosun?

• işletme sakın espri yapıp bizi işletiyo olmayasın deme.
    ikinci öğretim işletme okuyorum.
  • quote:

işletme sakın espri yapıp bizi işletiyo olmayasın deme.
    ikinci öğretim işletme okuyorum.

gereksizlerin başkanı ve ailenizin psikoloğu olaraktanhayatnda meydana gelen bazı değişikliklerden dolayı artık buranın sana hitap etmediğini söyleyebilirim.
  • sağol yani
    çok açıklayıcısın. ne okuduğumu bunun için mi sordun?
    neresi hiyap ediyor muş? efendim?

psikolog musun canım?
  • burda birkaç kişi ile geyiğe başlayınca bırakamassın ve çok özel dostlar edinebilirsin.
  • @mehiriye
    ulen kovsaydın barı arkadası
  • biliyorum poti zaten kimseye gücenmediğimi ve kızmadığımı defalarca belirttim. benden kaynaklanmış da olabilir dedim. tyine gelevceğim ama bu gün nedendir birden gına geldi ve böyle bir durum çıktı. ama dikkatlice bi bakarsan her gün aynı topicler ve aynı cevaplar. her sabah biri güzel bir söz yazar ya da selam verir. GTİ ile beckhir geyiğine kız için kapışır. hep böyle ve hep aynı.
    hala zevk aldığım yanlarıda var. var ki burdayım şimdi.
    ama dediğim gibi bu günlük sıkıldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

burda birkaç kişi ile geyiğe başlayınca bırakamassın ve çok özel dostlar edinebilirsin.

misal ben.burda çok özel dostlar kazandım.
    @karaleydi,benim 2 ay önceki ruh halim gibisin.
    ben,poti nin sayesinde önce onun arklarıyla geyiğe başladım,sonra diğer dostlarla.
    sonra da burası benim için vazgeçilmez oldu.
    tabii dediğin gibi erkeklerin çoğunlukta olması da seni sıkıyor olabilir.
  • Bye
  • neyse kendinize çok iyi bakın yarın ailemin yanına gideceğim. sabahtan erken kalkıp araba kullanacağım. güneşe karşı sürmek istemediğiM ve öğlen nikaha yetişmem gerektiği için sabahın 04:00 gibi yola çıkacağım.

HERKEZE KOCAMAN İYİ GECELER.
  • hayorlı yolculuklar arkadasım gule gule gıt gule gule gel
  • 27 Mayısta üye olmuş.....
    Ve sıkılmış....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OburiX

27 Mayısta üye olmuş.....
    Ve sıkılmış....

• quote:

Orjinalden alıntı: OburiX

27 Mayısta üye olmuş.....
    Ve sıkılmış....

• quote:

hep aynı muhabbet hep aynı kişiler. sakın yanlış anlamayın hiç kimseye kızgın ya da sinirli değilim. hatta haddime düşmez. ama ne bileyim yeni kayıt olmama rağmen ilk zamanlardaki gibi ilgimi çekmiyor.
    yanlışmı düşünüyorum ama biraz sıkılmaya başladım.

herkez birbirine aynı mesajı atmaktan sıkılmıyor mu

burada bir iski vardı mesela onun konuları eğlenceli ve güzel oluyordu. neyse zaten 2 ay tatile çıkacam haftaya. yazlıktan dönüşte umarım değişen birşey olur.

burdaki herkez iyi, ama birbirini tekrarlayan şeyler var.

tüm gereksizleri seviyorum ve herkeze

tespitlerin çok doğru. hep aynı kişiler ve hep aynı konular... tam gereksiz yani...
    ben de ısınmak istedim buraya ama bir türlü olmadı...
    sana özel mesaj attım karaleydi. cevabını bekliyorum...

sıkılmaya başladım gereksizlerden

• iski ısınmak ıstıyosan arkanı sobaya daya baya bı ısınırsın

ayrıyetten kımse soylemeden sunu soylıım ıcım rahat etsın

www.benbunudahaoncegormustum.com konuyla alakasız ama uzun zamandır gormemıstım
  • ıskı nerden bılıyosun yapmadıgımı? kırvemmısın?? suan ısyerındeyım ve senden daha yararlı ısler yapıyorum.hem buna sen karar veremessın.ne olcagım senı enterese etmez.ben sana gıt kendı kafana gore ıs bul falan dıyomuyum.gercı desemde bısı farketmıcekkı.ole bı ıs yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

ıskı nerden bılıyosun yapmadıgımı? kırvemmısın?? suan ısyerındeyım ve senden daha yararlı ısler yapıyorum.hem buna sen karar veremessın.ne olcagım senı enterese etmez.ben sana gıt kendı kafana gore ıs bul falan dıyomuyum.gercı desemde bısı farketmıcekkı.ole bı ıs yok

eheheh

gergin gördüm seni CaVaLLioN

bana bulaşma CaVaLLioN... bana bulaşma da ne yaparsan yap koçum...

sıkılmaya başladım gereksizlerden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.