her gün birbirini tekrar etmiyormu? hergün aynı konular açılmıyor mu? ben bukadar kısıtlı bir durumda başımdan geçenleri iyi,kötü, acıklı ve espirili şekilde yazmaya çekiniyorum. biraz yenilenmeye ihtiyacı var sanki. sakın yanlış anlaşılmasın kişilerin değil. formatın ya da bakış açılarının. ben bu konuda topic açmaya bugün karar verdim. sınavlarım bitti ve sınavlarıma moral olan gereksizlerde gezineyim dedim. katılım sağlamayı düşünüyordum ama kendimi yabancı ve bi o kadar kayıtsız hissettim ki 2 saat sadece baktım monitöre.
en baştya dediğim gibi benden olabilir ama yakında yine gelecem. yarından itibaren ailemin yanına gideceğim. bilgisayarımıda yanıma lamayacağım. tatilimi de 2 hafta turgut reis de 3-4 hafta özdere de yine 2 hafta turgut reis deyapacam. belki gittiğim yerlerden seslenirim
quote:
Orjinalden alıntı: karaleydi85
her gün birbirini tekrar etmiyormu? hergün aynı konular açılmıyor mu? ben bukadar kısıtlı bir durumda başımdan geçenleri iyi,kötü, acıklı ve espirili şekilde yazmaya çekiniyorum. biraz yenilenmeye ihtiyacı var sanki. sakın yanlış anlaşılmasın kişilerin değil. formatın ya da bakış açılarının. ben bu konuda topic açmaya bugün karar verdim. sınavlarım bitti ve sınavlarıma moral olan gereksizlerde gezineyim dedim. katılım sağlamayı düşünüyordum ama kendimi yabancı ve bi o kadar kayıtsız hissettim ki 2 saat sadece baktım monitöre.
sen ne okuyosun?
işletme sakın espri yapıp bizi işletiyo olmayasın deme. ikinci öğretim işletme okuyorum.
quote:
işletme sakın espri yapıp bizi işletiyo olmayasın deme. ikinci öğretim işletme okuyorum.
gereksizlerin başkanı ve ailenizin psikoloğu olaraktanhayatnda meydana gelen bazı değişikliklerden dolayı artık buranın sana hitap etmediğini söyleyebilirim.
sağol yani çok açıklayıcısın. ne okuduğumu bunun için mi sordun? neresi hiyap ediyor muş? efendim?
psikolog musun canım?
burda birkaç kişi ile geyiğe başlayınca bırakamassın ve çok özel dostlar edinebilirsin.
@mehiriye ulen kovsaydın barı arkadası
biliyorum poti zaten kimseye gücenmediğimi ve kızmadığımı defalarca belirttim. benden kaynaklanmış da olabilir dedim. tyine gelevceğim ama bu gün nedendir birden gına geldi ve böyle bir durum çıktı. ama dikkatlice bi bakarsan her gün aynı topicler ve aynı cevaplar. her sabah biri güzel bir söz yazar ya da selam verir. GTİ ile beckhir geyiğine kız için kapışır. hep böyle ve hep aynı. hala zevk aldığım yanlarıda var. var ki burdayım şimdi. ama dediğim gibi bu günlük sıkıldım.
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
burda birkaç kişi ile geyiğe başlayınca bırakamassın ve çok özel dostlar edinebilirsin.
misal ben.burda çok özel dostlar kazandım. @karaleydi,benim 2 ay önceki ruh halim gibisin. ben,poti nin sayesinde önce onun arklarıyla geyiğe başladım,sonra diğer dostlarla. sonra da burası benim için vazgeçilmez oldu. tabii dediğin gibi erkeklerin çoğunlukta olması da seni sıkıyor olabilir.
Bye
neyse kendinize çok iyi bakın yarın ailemin yanına gideceğim. sabahtan erken kalkıp araba kullanacağım. güneşe karşı sürmek istemediğiM ve öğlen nikaha yetişmem gerektiği için sabahın 04:00 gibi yola çıkacağım.
HERKEZE KOCAMAN İYİ GECELER.
hayorlı yolculuklar arkadasım gule gule gıt gule gule gel
27 Mayısta üye olmuş..... Ve sıkılmış....
quote:
Orjinalden alıntı: OburiX
quote:
Orjinalden alıntı: OburiX
quote:
hep aynı muhabbet hep aynı kişiler. sakın yanlış anlamayın hiç kimseye kızgın ya da sinirli değilim. hatta haddime düşmez. ama ne bileyim yeni kayıt olmama rağmen ilk zamanlardaki gibi ilgimi çekmiyor. yanlışmı düşünüyorum ama biraz sıkılmaya başladım.
herkez birbirine aynı mesajı atmaktan sıkılmıyor mu
burada bir iski vardı mesela onun konuları eğlenceli ve güzel oluyordu. neyse zaten 2 ay tatile çıkacam haftaya. yazlıktan dönüşte umarım değişen birşey olur.
burdaki herkez iyi, ama birbirini tekrarlayan şeyler var.
tüm gereksizleri seviyorum ve herkeze
tespitlerin çok doğru. hep aynı kişiler ve hep aynı konular... tam gereksiz yani... ben de ısınmak istedim buraya ama bir türlü olmadı... sana özel mesaj attım karaleydi. cevabını bekliyorum...
iski ısınmak ıstıyosan arkanı sobaya daya baya bı ısınırsın
ayrıyetten kımse soylemeden sunu soylıım ıcım rahat etsın
ıskı nerden bılıyosun yapmadıgımı? kırvemmısın?? suan ısyerındeyım ve senden daha yararlı ısler yapıyorum.hem buna sen karar veremessın.ne olcagım senı enterese etmez.ben sana gıt kendı kafana gore ıs bul falan dıyomuyum.gercı desemde bısı farketmıcekkı.ole bı ıs yok
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
ıskı nerden bılıyosun yapmadıgımı? kırvemmısın?? suan ısyerındeyım ve senden daha yararlı ısler yapıyorum.hem buna sen karar veremessın.ne olcagım senı enterese etmez.ben sana gıt kendı kafana gore ıs bul falan dıyomuyum.gercı desemde bısı farketmıcekkı.ole bı ıs yok
eheheh
gergin gördüm seni CaVaLLioN
bana bulaşma CaVaLLioN... bana bulaşma da ne yaparsan yap koçum...