hep aynı muhabbet hep aynı kişiler. sakın yanlış anlamayın hiç kimseye kızgın ya da sinirli değilim. hatta haddime düşmez. ama ne bileyim yeni kayıt olmama rağmen ilk zamanlardaki gibi ilgimi çekmiyor. yanlışmı düşünüyorum ama biraz sıkılmaya başladım.
herkez birbirine aynı mesajı atmaktan sıkılmıyor mu
burada bir iski vardı mesela onun konuları eğlenceli ve güzel oluyordu. neyse zaten 2 ay tatile çıkacam haftaya. yazlıktan dönüşte umarım değişen birşey olur.
burdaki herkez iyi, ama birbirini tekrarlayan şeyler var.
tüm gereksizleri seviyorum ve herkeze
bi süre takıl anlarısn sonra
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
bi süre takıl anlarısn sonra
özleyeceğim kesin. anlayacağımda. yine geleceğim buraya
kolaysa gelme
yine bekleriz 7/24 açığız
merak etme gidişim suskun olabilir ama dönüşüm muhteşem olacak
senin için öyle olabilr ama bazen geyik birşey yazmak olsun ya da ciddi de olsa bazı konulara katılımak olsun ne bileyim belki benden de kaynaklanabiliyor olabilir, ya da forumun çoğunluğunun baylardan oluşması da olabilir, klavye ye bazen elim gitmiyor. bazende yazmak istediklerimi yazamıyorum
sınıavlarım zamanı kafayı dağıtmak istediğimde gerçekten ç.ok eğleniyordum. ama bu gün 3 saat baktım ve bişeylere, bazı arkadaşlıklara katılmak gelmedi içimden. birden soğudum.
ama herkezi seviyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: karaleydi85
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
Bazen olur böyle vakalar ama sıkılmak mı ASLA
senin için öyle olabilr ama bazen geyik birşey yazmak olsun ya da ciddi de olsa bazı konulara katılımak olsun ne bileyim belki benden de kaynaklanabiliyor olabilir, ya da forumun çoğunluğunun baylardan oluşması da olabilir, klavye ye bazen elim gitmiyor. bazende yazmak istediklerimi yazamıyorum
sınıavlarım zamanı kafayı dağıtmak istediğimde gerçekten ç.ok eğleniyordum. ama bu gün 3 saat baktım ve bişeylere, bazı arkadaşlıklara katılmak gelmedi içimden. birden soğudum.
ama herkezi seviyorum.
Dedimya bazen olur böle şeyler benimde senin gibi sadece bakmakla yetindiğim zamnlar oldu.Bazen ruhsal durumdan kaynaklanıyor bazende kendini yanlız hissettiğin zamanlar.Ama tam anlamıyla alıştığın zaman hemen hemen her konuya zıplamak gelir içinden
bi keresinde sıkmaya başladı bu forum dedim. ceza yedim
olur böyle vakalar gereksizler ahalisi yakalar
ben hayattan sıkıldım yaw , sen gereksizlerden sıkılmışsın çok mu
ben bir hafta yoktum rüyamda bile bu siteyi görüyodum sen nediyon
amasen b gitt anlarsın aslında buforumun hayatında ne kdar büyük bi öneme sahip olduğunu.....
sana iyi tatiller bizim çin de yap tatilini
doğru tesbit
yokluğum demek o kadar belli oluyor
şaka
ben 2 aydır girmiyodum bırakmıştım ama dayanamadım
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
bi keresinde sıkmaya başladı bu forum dedim. ceza yedim
yazlığa gittiğimde de sıkılırsam ordan size belki arada bir katılırım. herkeze iyi tatiller şimdiden.
yazlık nerde
gereksizlerin başkanı olaraktansıkılmış olmana üzüldüm