Şimdi Ara

Ders çalışamıyorum bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giriyorum odaya. Açıyorum kitabı, başlıyorum çözmeye. Soruları çözerken de fazla zorlanmıyorum. Ama o kadar sıkılıyorum ki 15-20 dk zor dayanıyorum kafayı yiyeceğim. Artık ders çalışmam lazım ramazanda zaten hiç çalışmadım. Nasıl ders çalışıyorsunuz, çalışırken hiç sıkılmıyor musunuz? Yardım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sık ve kısa aralarla çalışmayı dene. Bir şekilde çalışmayı kendine eğlenceli hale getir hedefler koy ödüller belirle.
  • Kendine bir hedef belirle. Bilgisayarda zaman geçirmeyi seviyorsan mesela kendini bilgisayarla ödüllendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 30 Temmuz 2014; 19:26:25 >
  • çalışmıyorum
  • Günde ne kadar çalışabiliyorsun? Molalar kaç dk?

• Bende calismiyorum kaldım bu yıl sıkıldım salak salak şeyleri çalışmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Günde ne kadar çalışabiliyorsun? Molalar kaç dk?

Ben çalışmadan kazandım ve şükür memnunum şu an halimden. Çalışmak pek bana göre değil ama bu şekilde yaparsan daha rahat edersin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken ağlıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmıyorum. Üniversitede 3. senem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

Çalışmıyorum. Üniversitede 3. senem.

Demek istediğim lisede nasıl çalışıyordun?

• Bazılarına garip gelebilir ama soru çözmekten zevk alman gerekecek o zaman. O soruları çözdüğünü görünce kendini gaza getirip işte yapabiliyorum demen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Bazılarına garip gelebilir ama soru çözmekten zevk alman gerekecek o zaman. O soruları çözdüğünü görünce kendini gaza getirip işte yapabiliyorum demen gerekir.

Yavaş yavaş alışırım herhalde?

• aynı sorun bendede var ama ben müzikle halledebiliyorum sayısal dersleri çalışıyorsan müzik dinlemeni öneririm
  • Şahsen ben çalışmıyorum çünkü soruları çözemiyorum kafayı yiyorum zor geliyor falan amaan diyip kalkıyorum. sen mis gibi çözebiliyormuşsun işte gaza getir kendini bir şekilde gerçi çözünce gaza gelmen lazım da neyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

Çalışmıyorum. Üniversitede 3. senem.

Demek istediğim lisede nasıl çalışıyordun?

Valla konuyu dershanede ve okulda kapıyordum, evde iki üç saatlik pratik yetiyordu.
  • Calismayi iskence haline getirme 1-2gun tatil yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldu O zaman

Şahsen ben çalışmıyorum çünkü soruları çözemiyorum kafayı yiyorum zor geliyor falan amaan diyip kalkıyorum. sen mis gibi çözebiliyormuşsun işte gaza getir kendini bir şekilde gerçi çözünce gaza gelmen lazım da neyse

çözebiliyorum dediğim mat geo da zorlanıyorum tabi ama sosyal türkçe kolay geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.