Şimdi Ara

Sevgilim çok zıttıma gitmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydan fazladır birlikteyiz . Kız çok değişti varya . Son 1 aydır aileler biliyor işte neyse. Bu ek işe girdi ihtiyacı da yok tanıdığın mağazasında çalışıyor. Gün boyu bı mesajıma 1-2 saate dönüyor bazen 3-4 saate bir yazıyor sonra yazmıyor. Eve geldiğinde bana mesaj atıyor ben hemen cevaplıyorum sonra kendisi yine yarım saate 1 saate dönüyor . Ben 15 dakika sonra yazsam nerdeydin kimleydin diyip sorguluyor. İlk başlarda gayet iyiyi hemen yazar ederdi gün boyu telefonda konuşurduk. Kadın değişti gitti. Arada söz nişan vb yok ciddi ciddi ayrılmak istiyorum ben bunu ömür boyu çekemem diyorum. Kararsız kaldım. Bu durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu tür konuları gördükçe doğru yolda olduğumu bir kez daha anlıyorum, mgtow olarak  

• Birini bulmuştur yada birinden hoşlanmaya başlamış seni unutuyordu ondan takmıyor.

• Öyle olsa da kurtulsam bu salağa kim baksın . Yaşı gelmiş kaça evde kalmış zaten benden sonra da zor bulur.

• 2 sebep var. Ailesel psikolojik sıkıntı yaşıyor. Yada ilk başlarda senden aldığı hazzı artık alamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık bunları ona söyledin mi? Söylediysen bahane olarak ne sundu?

• iamburak kullanıcısına yanıt
    bende bunun cevabını bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sal gitsin.  

• Seni net Bi şekilde umursamıyor kafasında mutlaka biri vardır

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

Hocam sevgilinizi sevmiyorsanız ayrılın. Neden dert ediyorsunuz o zaman niye geç yazıyor, niye trip atıyor

• Sıkılmış senden fazla uzun sürmez

• Ayrılma lafını açtım ben böyle bir ilişki istemiyorum. Baya bir konuştuk şimdilerde hemen yazmaya konuşmaya başladı. Değişik harbiden

• Bi insanın sevgisinden şüpheniz varsa böyle küçük şeylerden büyük anlamlar çıkarırsınız ilişki 3 temel üzerine kurulur sevgi saygı güven bunlardan bir eksikse o ilişki sarsılır vede insanı çok yorar siz sevgilinizi nekadar iyi tanıyorsunuz güvenilir birimi daha önce size yalan söyledimi kişiliği hakkında bağzı ipuçları yakalayın

• Ayrıl yoluna devam et.

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

Dh konu dışında takılıyodur

• 2.kişi olabilir güvenmiyosan ayrıl

• Ota moha mesajlasmayin. Roller degismis, sen kadin kiz arkadasinsa erkek rolune girmis. Mesajlasmalarda dikkat etmeniz gereken kurallar:
    1. Gelen mesaja hemen cevap vermeyin, arada 10 dakka birakin.

2. Tenis oynar gibi mesajlasin. Yani bir cevaba 3 sey yazmayin 1 e 1 olsun ve karsidan cevap gelmedende yazmayin.

Surekli mesaja bogup birde aninda cevap gelmiyor ayrilcam derseniz, bu kafayla zaten kimseye bulasmayin!

Ayni gun icinde cevap vermesi onemlidir. Ayrica nesajlasmanin ucu bir yere varmayacaksa mesajlasmayin. Bulusmak icin 5 dakka mesajlasip ucunu biryere baglayin. Tum gun 15 yasinda kizlar
    gibi surekli telefonla mesajlasan adam iliskinin kadini olmustur. Aci ama gercek bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aileler öğrendiği için onun kafasında şu an ciddi bir şey olsa ne olur ? mottosu var.Şu an seni test ediyor olabilir asla sinirlendiğini belli etme hayatına bak.Zaten ya o düzelir ya da böyle devam eder kendi geleceğini belirlersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.