Şimdi Ara

Sıkışmış piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkeze selamın aleyküm toshıba satellıite c855-1R6 laptobumu 2 hafta önce aldım hiç bir sıkıntısı yok dün yanlışlıkla pil ömrü bitmesin diye şarjı takılı sanıp oyun falan açıkken pili çıkardım laptop kapandı ve resmini attığım şekilde pixel sorunu ortaya çıktı pek göze batmıyor ama tik gibi bir şey bende rahatsız oluyorum garanti bunu yapmıyor 1 tane olduğu için araştırdım sıkışmış pixel galiba bu kırmızı olan ben bunu bir türlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim inş olumlu cevaplarınızı bekliyorum

https://store.donanimhaber.com/cb/40/6b/cb406b795fd3322cc20fb6249c1cb4f6.jpg

Sıkışmış piksel
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sanırım pixel ölmül. Yapacağınız pek birşey olduğunu zannetmiyorum maalesef
  • tamamda bunu araştırdım neden ozaman adam renkleri ayrımış siyah nokta olsa haklısınız ölü ama yeşil kırmızı sarı gibi pixeller sıkışmış oluyor bunun bi çözümü olmalı
  • emrednmz34 E kullanıcısına yanıt
    Bu siteyi kullanabilirsin.
    http://www.jscreenfix.com/

Uygulamayı başlatıyorsun ve görüntüyü sıkışmış pikselin üstüne getirip bir iki saat bekliyorsunuz.Şansınız varsa piksel kurtuluyor.
  • kurtulması garanti değilmiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrednmz34

kurtulması garanti değilmiki

Kurtulması kesin değil bildğim kadarıyla.
  • arkadaşlar bu nokta bana ilerde sorun çıkartırmı yapılacak gibi değil ekran değişimi 150 lira laptobu sıfır aldığım içinde değişmek istemiyorum orjinalin yerini tutmaz die belki bi fikriniz varmı neyapsam
  • panel (ekran ) değiştirme şansınız varsa değiştirin bi sıkıntı olmaz hocam
  • varda hani şuan benim için bi kusuru yok pek belli etmiyor sadece koyu renklerde belli oluyor aradım bugün mecidiyeköyde biryerde yapıyorlarmış şimdi hani laptop sıfır ya usta benm korktuğum vidaları söküceklereksik takarlar makarlar onuda geçtim bu en çok uyuz olduğumda ekranın köşelerindeki plastiklerin olmaması vidaların sırıtması oyuzdende heryere güvende olmaz :/
  • emrednmz34 E kullanıcısına yanıt
    1911 yılında oğluma aldığım monitörde sendeki gibi bir kırmızı nokta vardı, firmayı aradım değişim için en az 4 veya 5 adetten fazla nokta olması gerek dediler. internette yazan çeşitli uygulamaları denedim sonuç değişmedi.
    Soruna gelince halen tek nokta olarak duruyor bir ilerleme olmadı. Bence fazla kafaya takmadan kullanmaya bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.