Şimdi Ara

Sil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence çok iyi olmuş. Çünkü steam artık çok büyük bir platform ve kullanıcılarının güvenliğini sağlamalı yoksa güvenilir olmaz. Mesela aynı değil ama hotmail örneğin kendileri güvensizlik ve açıklarıyla bilinir hala da berbat ve güvenlir olmayan bir sistem. Milleti MSN den çektiler hotmaile yoksa kimse hotmailin yüzüne bakmazdı alışkanlık olmuş kullanıyor. Tıpkı windows gibi.

Tek sorun sadece windows phone kullananların sıkıntıya düşmesi bence buna da 1 aya kalmaz bir çözüm bulurlar onun dışında sıkı güvenliğin her türlüsünü destekliyorum.
  • Bu konuda seçimi ve sorumluluğu kullanıcıya bırakmaları gerekirdi.Bende windows phone var ve bu işin çözülmesini bekliyorum.
  • benım anlamadıgım 28 yasındayım yıllardır oyun oynarım o kadar mılletın hesabı calınıyoda benım kı nıe calınmıyo şimdi bende telefon yok ben napacam bırakın kardesım benım ınsıyatıfıme mesulıyet bende olsun işim yok sımdı bluestack ındır ordan ugras dur
  • bluestacks vb. programlara kurmamız sakat değil mi yav ?

Durduk yere iş çıkartıyorsun Steam
  • Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt
    Bluestacks'la nasıl kuracaksınız ki SIM kart istiyor uygulamayi kullanmak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da bir soru işareti zaten ?
  • Bilen arkadaşlar cevaplarlar ise çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ben 7 gün önce opskinsten bir silah satacaktım mobil uygulama ekli degildi neyse hata veri iptal ettim takas teklifini mobil uygulamayı ekledim 7 gün ban attı bugün 7 gün doldu ve ne mobilde nede pc de ban vs gözükmüyor

Takas yaparken bu hatayı alıyorumhttp://i.hizliresim.com/0D83W9.png

Lütfen başına gelen arkadaşlar yardımcı olsun

Ben ban yedigim falan gözükmüyor süre vs hiçbirşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 25 Mayıs 2016; 21:22:26 >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Halihazırda var olan bir takas işlemini iptal ederseniz geçici ban alırsınız. Valve'nin saçma güvenlik politikalarından biri işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 25 Mayıs 2016; 22:26:54 >
  • Evet hocam öyleymiş ancak kaç gün atıyor 7 gün geçti zaten hiçbiryerde yazmıyor kaç gün oldugu bir bilginiz varmı bunun hakkında?
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Topluluk sekmesinden Pazar bölümüne girin. Üstte yazar kaç gün boyunca kullanamayacağınız.
  • Malesef hocam sorun o işte yazmıyor zaten pazarı vs kullanıbiliyorum takasta sorun var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.