Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunun karesi -- 17 Ağustos 2016; 19:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bence ailen haklı...

• Hocam hangi üniversiteyi kazandin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hangi bölümünkazanadın

• Kpss dusunuyorsan kesinlikle zaman kaybi

• Hocam bende sizin gibi istemediğimiz bir üniversiteye yerleştim hazırlık derslerine hiç gitmeyip bende derece için oynayacağım.Bu arada Uludağ kötü bir üniversite değil hocam neden istemiyorsanız okumak

• Özel sektör düşünmedini tahmin ediyorum onun için ailen haklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayım

• Yeditepe ybs geldi hocam.İtu bilgisayar yapacakken lys de mat 7. Sorudan itibaren kaydirmisim ve 48 net beklerken 5 net geldi.okula sordum kayıt yaptırıp derslere hiç girmicem sınıfta kalacagim ama okuldan atmiyorlarmis.Okuldan atsalardi kötü olurdu çünkü yaşım 22

• Oturup iyi ortalama kasıp hacettepe psikolojiye geçebilirsin belki bilmiyorum ama araştırmanı tavsite ederim.1k olsanda 8-9k ile hacettepe psikoloji yine olur.
  • evet eğer memur olacaksan kesinlikle zaman kaybı ama sen özel sektör yada akademi falan düşünüyorsan olabilir elbet ayrıca okuduğun okul istanbul ankara gibi şehir lere yakın bu şehirlerde tam bilmiyorum ama meslekle ilgili kurslar seminerler olabilir eğer onlara gidip kendini geliştirirsen diğerleri ile bir farkın kalmaz

Not: bu sadece kendi görüşüm psikoloji ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama memurluk olayına yorum yapmak istedim yani seni bu yorum fazla etkilemesin elbette hayaller en büyük şeylerdir ama ilk önce bolca araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.