Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 6 Mayıs 2020; 6:38:13 >

• Öncelikle belirtmem gerekir ki bu konuyu yardım aramaktan çok başkalarına konu hakkında bilgi vermek için açtım.

Yukarıda da yazdığım üzere eski hesabıma giriş yapıp oynamak istediğim oyunu satın almak için tam 3 gündür uğraşıyorum. Yaşadığım sorunlar bir yana, Ubisoft Desteğe açtığım konu ise tam 3 gündür cevaplanmadı. Yani ben 3 gündür karşıma çıkan engeller sebebiyle oyun satın alamıyorum. Paramla rezil olmak bu olsa gerek.

Dün bu oynamak istediğim oyunu korsan yollarla indirdim. AKK nedeniyle 12 saatte indi. Oyunu yükledim ve paşalar gibi oynadım. Buradan çıkardığım sonuç şudur: Ubisoft'un bu yanını erkenden görmem iyi oldu. Bir daha Ubisoft oyunlarını satın almak ister miyim? HAYIR. Uplay'ı da sildim. Kafam rahat.

Madem kendinize ait platform yapacaksınız neden Steam'a geldiniz? Steam'a gelecektiniz neden kendinize ayrı platform yaptınız? Kime özeniyorsunuz anlamadım ki? Yaptığınız oyuncuya sorun çıkarmaktan başka bir şey değil. Resmen insanları korsana yönlendiriyorsunuz -ki öyle de oldu. Ubisoft bunları hak ediyor. Acımıyorum beter olsunlar. Neyse ben oyunuma geri döneyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 9 Mart 2017; 14:41:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.