Şimdi Ara

sil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
36.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben doğu avrupaya bile razıyım hatta israile bille ,yapıcakları 2 gün nezarethaneye atarlar,3. gün pasaportta 20 yıl giremez damgası basıp sınırdışı ederler,(tabi adam yaralayıp öldürmezseniz)

aslında ,tayland her yerden güvenli fakat ne oluru belli değil ayarları yok,yalnız ben uzakdoğuda,afrikada vb ülkelerde, avrupalı görünce rahatlıyorum nedense,hep onların takıldığı yerlerde takılıyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 12 Aralık 2011; 17:37:24 >
  • hella kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:17:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo199

yurtdısı hep bırr rısktır hella.uyguladıgın taktık dogru ama avrupalıya bısey olmaz o avrupalıların takıldıgı mekanlarda yıne bızım basımıza bırsey gelır.malum onların pasaport farkılı bızım kı farklı.malesef.ısmını yanlıs hatırlamıosam salvador du galıba oraya gıden aranır.guney amerıkada oraya gıden olcakları bılerek gıder.ama orası dısında kalan yerler pek bellı olmaz sansına kalmıs olur:D

pattaya tam walking streetde 2 tane taylandlı ,1 hollandalının ağzını burnunu kırdı,yere düştü yerde tekmelediler,polis falanda gelmedi,

ben bu aralar tel avive gitmeyi düşünüyorum ,nedense hiç korkum yok,
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:17:47 >
  • quote:

benım en cok gıtmeyı ıstedıgım 3 yerden bırı ama hella 2 saat sorgu nıye geldın napıcan.hatta paranoyaya baglıyıp bız senı ıstanbuldan berı ızlıoruz su adamlarla konustun ne burda neyapıcagını konustun dınledık ne yapıcan burda eylemmı yapıcan gıbı soylemler var bunları hep ınternette buldum.ayrıca ana dogma soyup bı yerlere ısık bıle tutuolarmıs bu nasıl bı rezıllık.tmm gece hayatı delılık derecesınde muhtesem gece hayatı var dunyada bunlarınkı gıbı gece hayatı yok tarzları cok farklı ama tabı ıcerı gırebılırsın.kısacası hella hem duyduklarımdan hem de okuduklarımdan pek cesaret edemıom cok kapıdan donen turk var bılgın olsun yabana gıtmesın paraların.
    ayrıca pattayada kı kavga olayına gelınce ıse turkıyede bır turıstı dovvse bır turk kac gun nezaret yatar ceza oder neler olur ama yurtdısına hıc bısey olmuyor.keza ukraynada kac kere gorduk gozumuzle ukraynalılar bırılerını dovuor polıs karsıdan ızlıor kavgga bıtıo,polıs kavga bıttıkten sonra dayak yıyen adama bır de kavga cıkardı
    dıye karakola goturuor orda ne oluor allah bılıor.ukraynalıya bırsey olmuor.gelelım tekrar pattyadakı hollanda lı taiboxsu duymamıs galıba boya kalıba bakmıcan taylar yıgar yere mazallah:D

sanırım girerken sorun pek olmuyormuş çıkarken sorgu sual olmuyormuş,bence bunlar iyi şeyler adamlar kendilerini koruyorlar,ben hiç korkumuyorum,tel aviv bana çok cazip geliyor tek sıkıntı,çok pahalıymış,yani adamlar seni koruyor tel avivde,bir teororist gelse mc donaldsı bombalasa daha mı iyi,adamlar seni de benide koruyor,kendilerinide koruyorlar, ben çok iyi , en önemlisi ortodoğu gibi bir yerde bikinili bayanlarla denize girme fırsatı bulabileceğin yegane ülkelerden ,bence sorun yok

bu arada ibiza da aklımda ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 12 Aralık 2011; 19:31:03 >

quote:

Orijinalden alıntı: hella

quote:

benım en cok gıtmeyı ıstedıgım 3 yerden bırı ama hella 2 saat sorgu nıye geldın napıcan.hatta paranoyaya baglıyıp bız senı ıstanbuldan berı ızlıoruz su adamlarla konustun ne burda neyapıcagını konustun dınledık ne yapıcan burda eylemmı yapıcan gıbı soylemler var bunları hep ınternette buldum.ayrıca ana dogma soyup bı yerlere ısık bıle tutuolarmıs bu nasıl bı rezıllık.tmm gece hayatı delılık derecesınde muhtesem gece hayatı var dunyada bunlarınkı gıbı gece hayatı yok tarzları cok farklı ama tabı ıcerı gırebılırsın.kısacası hella hem duyduklarımdan hem de okuduklarımdan pek cesaret edemıom cok kapıdan donen turk var bılgın olsun yabana gıtmesın paraların.
    ayrıca pattayada kı kavga olayına gelınce ıse turkıyede bır turıstı dovvse bır turk kac gun nezaret yatar ceza oder neler olur ama yurtdısına hıc bısey olmuyor.keza ukraynada kac kere gorduk gozumuzle ukraynalılar bırılerını dovuor polıs karsıdan ızlıor kavgga bıtıo,polıs kavga bıttıkten sonra dayak yıyen adama bır de kavga cıkardı
    dıye karakola goturuor orda ne oluor allah bılıor.ukraynalıya bırsey olmuor.gelelım tekrar pattyadakı hollanda lı taiboxsu duymamıs galıba boya kalıba bakmıcan taylar yıgar yere mazallah:D

sanırım girerken sorun pek olmuyormuş çıkarken sorgu sual olmuyormuş,bence bunlar iyi şeyler adamlar kendilerini koruyorlar,ben hiç korkumuyorum,tel aviv bana çok cazip geliyor tek sıkıntı,çok pahalıymış,yani adamlar seni koruyor tel avivde,bir teororist gelse mc donaldsı bombalasa daha mı iyi,adamlar seni de benide koruyor,kendilerinide koruyorlar, ben çok iyi , en önemlisi ortodoğu gibi bir yerde bikinili bayanlarla denize girme fırsatı bulabileceğin yegane ülkelerden ,bence sorun yok

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:18:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hella

quote:

valla tarzlarımız aynı ama ıstedıgımız yerler fln aynı ama.emın ol gırerken ıste delı bır arama sıstemlerı varmıs bak sen demıssın korumak ıcın arıolar dıye cıkarken nıye arasınlar terorıst gırmemesı lazım ya
    oyuzden onceden arıolar.valla bı ırtıbat kuralım once bı ukraynada mısafır edelım senı.sonra ınsallah beraber farklı bır ulkeye gıtmeyı ısterım senınle.su aralar turkıyeye donucem 20 gunluk o arada konusuruz.okula evrak getırmek ıcın donucem sonra gerı donucem ukrynaya.

üstad şu an aklımda

telaviv,ibiza,kievi,mykanos,riga, duyduklarıma göre girit ve rodosu da yabana atmamak lazım,

birde ben interrail yaparken , avrupada çoğu yerde aradılar hatta en son arama almanyada olmuştu çantamı fermuarı yırtılmıştı,cebinde türk pasaportu varsa her yerde aynı muameleleri göreceksin

• birde erivanda bana çok cazip geliyor,istabuldan ulusoyun otobüsleri 50 dolara her gün gidiyor,vizeyide kapıda 5-10 dolara alıyorsun,şöyle otel odasından ağrı dağını izleyeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 13 Aralık 2011; 11:42:49 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:18:46 >
  • melo199 M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:19:5 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:19:20 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:19:34 >
  • quote:

up

melo boşver filipinleri gel kalite takılalım,ibizaya

ben gidiyorum yaza ,sen bir düşün
  • Moskova nasıl..nisanda yolcuyum :)
  • quote:

up

Aga sen ne okuyorsun ukraynada
  • fozdemir kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:20:7 >
  • quote:

universite okuyorum...

bölüm sormuştum ama neyse söylemek istemiyorsan sorun değil
  • fozdemir kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:20:27 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:20:42 >
  • CanOpener C kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.