Şimdi Ara

sil (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
36.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izledim. Adam gerçekten tam bir komedyen. "What is your best price?" deyip duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Hocam çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş kendime bir rota çizmeye başlayacağım. Bu arada dating olayını hala düşünüyorum. İlgimi çeken birkaç kişi var.

Taksi konusunda sıkıntı olmaz öyle değil mi? Heryerde vardır? Bide taksiler ne renk? Bazı yerlerde değişik renklerde oluyor da ondan soruyorum.

Konuyu yukarıya taşıyalım.
  • Güzel paylaşım.. filipinlere için cebu ve boracay, başkent olması itibariyle manila öneriliyor.. diğer bölgeler macera dolu filipinler tadındaymış galiba :)
  • 2013 için eşimle filipinlere gtmeyi dülünüyoruz, bora adasını daha öncede duymustum.
    sizce hangi ayda gitmeliyiz?
  • Poibra sağolsun. Bana da bir nebze de olsa yardımcı oldu. Sen de ona sor hocam istersen.

Yalnız ben Manila ie Cebu'ya gidersem hala nereleri gezerim hiç bilmiyorum. İki tane AVM adresi aldım Poibra'dan sadece. Başka yeri yok mudur bu şehirlerin?
  • Ben transit geçtiğim için çok gezemedim açıkçası, hedefim Boracay dı.
  • 2 Mevsimi var boracayın rüzgarlı rüzgarsız olarak Habagat deniyordu sanırım. En güzel zamanları bizdeki kış döneminden, nisana kadar olan dönem. Yazın fırtınalı ve rüzgarlı dönem bşlıyor.

Yılbaşında güzelmiş diye duymuştum.
  • Bu arada Lonely Planet'in Filipinler kitabını temin ettim. Fakat kitap 1991 baskısı çıktı.
  • İnternetten daha güncel bilgilere erişebilirsin bence o zaman.
  • Öyle yapıyorum zaten. Ama resmen iğneyle kuyu kaza kaza ilerliyorum. Yine de yabancı kaynaklardan pek çok bilgi edinebildim.
  • Kasım-Mayıs arasına uygun diyorlar bu bölgeler için..
  • Aynen, öyle diyorlar. Ben de o aylar arasında bir gün belirlemeye çalışacağım.
  • ben angeles city veya , oraya yakin bi yerlere mesela manila ya gitmeyi dunuyorum, daha once iki kez angeles city gittim, biraz club alemine takilmak istiyorum, oraalar gidecek arkadas ariyorum
  • Daha önce gittiysen anılarını anlatabilir misin?
  • önerebileceğiniz tur var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar

önerebileceğiniz tur var mı?

Kendi Başına AŞ.
  • JohnyGitar J kullanıcısına yanıt
    quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo199

quote:

http://www.siamtur.com/filipinler%20turu.html
    onermek ıcın bu turla gıtmıs olmam gerek ama gıtmedım.buralara tur duzenleyen fırma sayısı bır elın parmagı kadar o yuzden sana bu lınk ın fıkır vermesı ıcın eklıyorum

teşekkürler

• quote:

aralık ayı gıbı fılıpıne gıtmek ıstıyorum manıla angeles cıty gıbı yerlere gıtmeyı dusunuyorum.cok yer gezdım burayı gozumden kacırmısım.yardımcı olabılecek anılarını ızlenımlerını anlatabılecek gıtmıs arkadaslardan yardım beklıyorum

Filipinler'in kuzey bölgesinden ve bazı adalarında toplamda 40 gün geçirdim. Filipinleri herkes keşfetmeli diye düşünüyorum. Tek kelime ile şahaneydi.
    Yazılarım oraya gideceklere rehberlik edecek şekilde hazırlanmıştır. Filipinler ile ilgil bazı yazılarım ise Gezi Yazısı olara farklı medyalarda yayınlandı.

Beyaz kumlar, türkuaz deniz, hindistan cevizi ağaçları ve binlerce adası...

http://yoldaolmak.com/category/ulkeler/asya/filipinler

Tekne Turunda Çektiğim Fotoğraf:

sil

Aşağıdaki Rotayı İzledim:

sil

• yoldaolmak kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: yoldaolmak

quote:

aralık ayı gıbı fılıpıne gıtmek ıstıyorum manıla angeles cıty gıbı yerlere gıtmeyı dusunuyorum.cok yer gezdım burayı gozumden kacırmısım.yardımcı olabılecek anılarını ızlenımlerını anlatabılecek gıtmıs arkadaslardan yardım beklıyorum

Filipinler'in kuzey bölgesinden ve bazı adalarında toplamda 40 gün geçirdim. Filipinleri herkes keşfetmeli diye düşünüyorum. Tek kelime ile şahaneydi.
    Yazılarım oraya gideceklere rehberlik edecek şekilde hazırlanmıştır. Filipinler ile ilgil bazı yazılarım ise Gezi Yazısı olara farklı medyalarda yayınlandı.

Beyaz kumlar, türkuaz deniz, hindistan cevizi ağaçları ve binlerce adası...

http://yoldaolmak.com/category/ulkeler/asya/filipinler

Tekne Turunda Çektiğim Fotoğraf:

Aşağıdaki Rotayı İzledim:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:25:51 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.