Şimdi Ara

sil (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
36.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişisel görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaştığım gezi yazılarımdan oluşan bir sitedir.
  • Filipinlerdeki ortaklarım beni davet sürekli ediyorlar. Zaman bulabilirsem bende 3-4 ay içinde, 10-15 günlük bir gezi yapmayı planlıyorum. Ortaklarım Zamboanga City deler ama Boracay, Manila ve diğer popüler merkezleri gezdireceklerini söylüyorlar. Yol parası hariç 3-5Bin USD bir gezi bütçesi ayırıyorum, Filipinlerin ucuzluğunu düşünerek, rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum. Geziye tek çıkcağım vede muhtemelen 5-6 günüde ortaklarımdan ayrı tek geçirmek durumunda kalabilirim. Önerdiğiniz bir gezi rehberi var mı?
  • Angeles da kızlar teklif ediyor (Ciddiyim) :D

Bende ocakda gidebilirim, uçuşları araştırdım en mantıklı rota istanbul-kuala lumpur(malezya havayolları)
    Kuala lumpur-Angeles(air asia)

toplam bilet 1600-1700tl civarına geliyor, angeles da 20 dolara air asia nın oteli var tune diye, kliması var, yataklarıda süper, 15-20 gün kalınabilir rahatlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Angeles da kızlar teklif ediyor (Ciddiyim) :D

Bende ocakda gidebilirim, uçuşları araştırdım en mantıklı rota istanbul-kuala lumpur(malezya havayolları)

toplam bilet 1600-1700tl civarına geliyor, angeles da 20 dolara air asia nın oteli var tune diye, kliması var, yataklarıda süper, 15-20 gün kalınabilir rahatlıkla.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle otel tavsiyeniz çok iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle otel tavsiyeniz çok iyi oldu.

Hocam eğer ocakda gidiyorsunuz angeles da buluşabiliriz 1-2 bira içmek için ve durum değerlendirmesi açısından

Edit: pardon şimdi gördüm evliymişiniz, ben bekarımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 29 Ekim 2012; 22:09:04 >

• Ben ne zaman evlendim yahu? Benim bile haberim yok.

Hocam ben evli falan değilim.

Filipinler'e yaza giderim büyük ihtimalle. Yazın program yapan çıkarsa buluşabiliriz.
  • quote:

Ben ne zaman evlendim yahu? Benim bile haberim yok.

Filipinler'e yaza giderim büyük ihtimalle. Yazın program yapan çıkarsa buluşabiliriz.

balayı için gititk yazmış biri yukarda onu siz sandım :D
    Ben ocakda gitcem 4-5 tane kız yolumu gözlüyor orda şimdiden :D

• quote:

quote:

Beraber gidelim hocam, bizi de bekleyenler vardır belki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

quote:

Beraber gidelim hocam, bizi de bekleyenler vardır belki :)

Mutlaka vardır hocam, filipinli kızlar batılı erkeklere hasta, biz bile beyaz tenimizle orda batılı sayılırız :) Ocakda gidicekseniz ayarlayabiliriz beraber :) Benim okulum 9-10 ocakda bitiyor 11 ocakdan 2-3 şubata kadar filipinlerde kalabilirim :)

• Nasıl buluyorsunuz sizi bekleyen birilerini? Facebook'tan mı tanışıyorsunuz?

Bu arada evlilik olayına hala gülüyorum.

Ama belli olmaz. Bana da söylerseniz belki bir Filipinli buluruz. Olmaz mı?
  • Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecittav -- 8 Mart 2013; 12:42:25 >
  • Filipinlilerle tanışabileceğim web sitesi bilen var mı? Ciddi soruyorum. Filipinocupid var ama orada da ücretli üyelik sahibi olmadan hiç bir şey yapamıyorsun. Mesaj bile atamıyorsun. Sadece resimlere bakabiliyorsun.
  • SELAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecittav -- 8 Mart 2013; 12:43:36 >
  • Selamlar...Mecit Tav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecittav -- 8 Mart 2013; 12:47:20 >
  • Selamlar...Mecit Tav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecittav -- 8 Mart 2013; 12:44:19 >
  • mecittav M kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: mecittav

Selamlar...Mecit Tav
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:26:41 >
  • raskolnikov77
    Yarbay

[X]

25 Eylül 2012; 22:39:50
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66235823

--------------------------------------------------------------------------------

Kasım-Mayıs arasına uygun diyorlar bu bölgeler için..

ASUS M2NPV-VM, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2x2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa

Toshiba Satellite T135-S1307 TruBrite 13.3-Inch Ultrathin Black Laptop - 9 Hours 22 Minutes of Battery Life

Razer
    Yarbay

[X]

26 Eylül 2012; 9:57:24
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66245245

--------------------------------------------------------------------------------

Aynen, öyle diyorlar. Ben de o aylar arasında bir gün belirlemeye çalışacağım.

• quote:

yok artık yahu neymiş bu Angeles kızları
  • Selam arkadaslar,Ocak veya Subat ayı gibi Filipinlere gitmeyi dusunuyorum,daha once hic gitmedim ancak Filipinli bir bayanla 2 yıl suren bir birlikteligim oldu Turkiyede,internettende bir hayli arastırdım,oraya giden insanlarla konustum,ulke hakkında yeteri kadar bilgi sahibi oldugumu dusunuyorum,yalnız oldugum için gezi arkadaşı arıyorum kendime,12 gun kalmayı planlıyorum,Makati başta olmak uzere,Malate veya Boracayı gezmek istiyorum..katılmak isteyen varsa ozel mesaj atsın lutfen,teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 20 Kasım 2012; 0:52:59 >
  • eh filipin hakkında pek blgi edinemedim sanırım bazı şeyleri kendim keşfetmeliyim

ocakta oraya gidecek arkadaşlar görüşürüz orada

bir türk ü dünyanın neresinde olsa tanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.