Şimdi Ara

sil (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
36.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmek isteyen varsa ozel mesaj atsın,yol arkadası arıyorum,ancak en gec nisan sonuna kadar,sonra malum havalar bozuyor orada,her gun yagmur altında tatilin tadı cıkmaz...
  • bende filipinlere gitmeyi dusunuyorum, msn veya yahoo varsa konusalim , siz ne zaman gitmeyi dusunuyorsunuz?
  • bence güzeldir.
  • ekim ayında kurban bayramınıda içine katarak 2 haftalık bir tatil düşünüyorum uzakdoğuda özellikle boracay ağırlıklı aranızda o dönem için uzakdoğu pilanı olan varmı ?
  • Hadi iyisiniz yine, Emirates 1 Ekim 2013'de Clark Havalimanina (Angeles City) direkt ucus baslatacakmis Dubai'den.

Su an kampanya yapmislar, 31 Mart'a kadar bilet alirsaniz fiyat 685 euro olacakmis Istanbul'dan.
    (Gidis 1 Ekim-12 Aralik 2013 araligi olmak kaydiyla)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filipinlere gidecekseniz, Aeroflotla Moskova aktarmalı Pekin'e /ÇİN/ gideceksiniz. Gidiş dönüş 1000 TL. Pekin-Shanghai gezip, Shanghai-Manila arası low cost carrierlarla ortalama 200-250 TL'e gidiş dönüş uçabilirsiniz.
    Toplam maliyetiniz 1200-1400 arası olur. Üstelik Çin'i de gezmiş olursunuz. Tabii bu tavsiyem gerçekten gezmek isteyene, karı kız peşine gidecekler hiç tavsiyeme uymasın Allah tepelerinden baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 21 Mart 2013; 22:16:15 >
  • yazın gidilirmi? gitmeyi dusunen varsa irtibata gecsin :)
  • BEN EYLUL VEYA EKİM DE FİLİPİNLERE GİDECEĞİM O AYLARDA GİDECEK VARSA BERABER GİDEBİLİRİZ ARKADAŞLAR
  • bulent3580 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeş vallahi benimde kafam karıştı. Tayland da 4 defa gittim bu siteye de tesadüfen girdim Filipin lerle ilgili yazılar vardı okudum şimdi kafam karıştı. Angeles şehrini çok merak ettim. Benim tatil kurban bayramınıda katıp 20 gün vs gitmeyi planlıyorum. Ya Bangkok Pattaya yapıp dönücem yada Filipin yapıp dönücem. @bulent3580
  • Arkadaşlar şu sıralarda Malezya'da olan var mı?
  • giden arkadaşlar biraz bilgi verirse çok sevinirim. bende taylanda gittim fakat artık pek sevmiyorum.

angeles citiy nasıldır ?
  • Ocak ortasi gibi filipinlere gitmeyi dusunuyorum henuz kafamda bir sehir yok ama amac eglence ve ingilozcem fena degil bu tarihlerde gitmeyi dusunen varsa haberlesebiliriz
  • 22 mart 5 nisan manila bileti aldım dil yok 1270 tl tek basına napcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srec

22 mart 5 nisan manila bileti aldım dil yok 1270 tl tek basına napcam bakalım

Hangi havayolu, aktarma ? Ücret bilgilerini paylaşabilir misiniz ? İyi tatiller.
  • sudi hava yolları cidde aktarma 1270 hava alanında insanları ızlemek bile güzel oluyor her milletten insan var zaman geçirmek için
  • lady dirink 150 peso ne demek bilen arkadaslar bayan için bar parası veriliyormu ortalama ne kadar yardım
  • srec S kullanıcısına yanıt
    selam herkese, angeles city den yeni dondum hemen hemen iki ay filipinlerde kaldim , gitmeyi dusunen arkadaslar bazi tavsiyelrim olcak

eger filipinlere sex icin gidiyorsaniz , tabi o sizin bileceginiz is bunun nasil olacagi konusunda fikir sagibi olmmussunuzdur az cok benim uyarmak istedigim, eger filipinlere duzgun bir kiz bulup ileride onunla evlenmek icin gidiyirsaniz, angeles city ye gitmeyin, baska yerlere gidin ,bununla alaklali soru sormak isteyen varsa bana pm gonderebilir..
  • srec S kullanıcısına yanıt
    sen mesala bi bara girdin sen drink alirsan 75 pesos, yanina kiz gelirse 150 pesos kiza drink ismarlarsan bu uzuz barda 150 pesos iyi barda 300 pesos @srec
  • angelescity A kullanıcısına yanıt
    üstat ö.m attım.
  • angeles city uçak bileti qtar havayolları 1138 tl subat ayı uçuş var çok ucuz ordanda bankoka 410 tl ilginç
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.