Şimdi Ara

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinizi selamlıyorum sayın dh futbol bölümü sakinleri.
    -Yazımı alttaki müziği dinleyerek okumanızı öneririm.-

Karamsarlıkların başladığı günleri yaşıyoruz. Herkeste garip bir telaş var. Depremin etkisiyle herkes evinden fırlayan insanlar gibiyiz
    Kimimiz daha 3 hafta öncesine kadar takımımızı göklere çıkartılıyor, los galacticos yakıştırması yapılıyor, messi ile ardayı kıyaslıyordu. buna ben de dahilimdim.
    Evet takımımız Türkiye'nin los galacticosu, arda messinin Türkiye şubesi. Ama hepsi bu.
    Müthiş bir hücum hattımız var. Nonda gibi sert ve etkili şutları olan ve umulmadık anlarda sahneye çıkan bir jokerimiz var.
    Kendini rakip savunmada unutturan, görünmezlik pelerini sahibi gol kralı Baros'umuz var.
    Sağ kanadı metrobüs hattı gibi kullanan Keita'mız var. Üstelik duraklarda da durmuyor (takımın oyundan düştüğü dakikalarda ayakta kalan sadece o)
    Karizmasıyla, sol cenahtan açtığı premier lig esintili ortalarıyla oynamaya başladığı ilk günden itibaren taraftarın göz bebeği olan Kewell'ımız var.
    Yaşına rağmen büyük mesafeler kateden, okyanusları aşan, M.Oktayın anlı şanlı formasını bileğinin hakkıyla alan Arda'mız var.
    Herkes tarafından hunharca eleştirilen bu sene üzerine koyduğu futbol göz ardı edilen, fbli ve bjklilerden sonra Galatasaraylılar tarafından dahi şamaroğlanı yapılan Rijkaard'ın Barcelonası şablonunda Oleguer'in yerini tutan Sabri'miz var.

Gel gelelim, Elano konusu canımı çok sıkmaya başladı. Umarım üzerindeki formanın değerinden, hakkını veremeyenlerin düştüğü durumdan haberi vardır.
    Ayrıca De Sanctis'ten pek de bir farkı olmayan Leo Franco'nun performansı beni çok düşünmeye sevk ediyor.
    Strum Graz maçında yediği, ankaragücü maçında yedikleri (özellikle 3. gol)
    Aslında adamın da yapacağı bir şey yok, defans elek gibi olunca forvetlerle burun buruna kalıyor. (bu konu ile ilgili ağustosta açılmış başlığım: tıkla
    Tamam yönetimimiz bonsvervis bedeli ödemeksizin kağıt üzerinde iyi transferler yaptı ancak, bu isimler biraz aceleye getirilmiş gibi bir his veriyor.

Her şeye rağmen bulutların dağılacağı günler yakındır. Buna tüm yüreğimle inanıyorum
    Şimdi DOĞRULMA zamanı
    Şimdi DİK DURMA zamanı
    Şimdi HAREKET zamanı

ASY'deki 9. hafta maçında tribünler hınca hınç dolmalı
    kadıköye bundan önceki seferlere nazaran daha mütevazi ve daha sürprize açık gitmeliyiz.
    bu sene puan alacağımız konusunda çok inançlıyım.

• Emre Güngörün durumuna bağlı olarak devre arasında stoper alınabilir. Emre iyileşip sürekli oynarsa transfer olmaz.
    Bu sistemde sürekli oynamak çok önemli hele ki savunma adamları için. Çünkü Türkiyede hiç olmadığı gibi önde oynamaları ve sürekli dikkatli yardımlaşmalı oynamak durumundalar. Buna alışmak için süreklilik önemlidir.
    Sezon başında Servet-Gökhan oynadığı sürece pek pozisyon vermiyorduk ve sistem işliyordu. Rakipler kolaydı vs.. saçmalığına katılmıyorum.
    Gökhan haftaya oynayacak düzeyde olacak ve takımdaki yerini alacak. Bundan sonra bu ikili oynadıkları zaman sorunların büyük bölümü bitecektir. Hakan baltanın stoper oynamasındasa Kewell veya Topalın oynamasını yeğlerim. Çünkü o stoper oynadığı zaman sol taraf aksıyor.

Konunun başlığı garip olmuş, niye sil baştan başlayalım ki. Kaldığımız yerden üstüne katarak devam edeceğiz.

• Bu kadar duygusallaşmayın futbol ya altı üstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend86

Bu kadar duygusallaşmayın futbol ya altı üstü

• konuyu açan fenerli zaten.
  • bu kadro ile de kadıköyden puansız dönerseniz.
    daha da derby öncesi atarız tutarız demeyin.
    3 maçta ne takımın takımlığı kaldı ne t.d.'nin adamlığı.
    bu kadarını bjk'li arkadaşlar bile yapmadılar.
    insaflı olun.
  • geçen sezonda kadronuz iyiydi.
    bu sezonda iyi.
    yaptığınız yerli yabancı transferler yerinde ve noktasal. hemde maliyeti düşük.
    bizimkilerin derby'i küçümseyeceklerini hiç sanmıyorum
    aksine camiada en çok önem verilen derbilerin başında gs maçları gelir ki.
    futbol ile alakalı her insan bu maçı bekliyor.
  • şimdi bir Galatasarayın

S.Graz'ı 5-0
    EsEs'i 4-0
    Ankaragücünü 4-1
    Trabzonspor'u 3-0 yenerek

gelmesi var kadıköy'e birde böyle bir düşüşle gelmesi ister istemez bir nebzede olsa gevşemeye neden olabilir fakat fenerbahcenin galatasaray maçlarına ne kadar önemle baktığını , hazırlandığını ve motive olduğunu bilmeyen yok.

netice olarak 10. haftada her iki takım içinde son değil 24 haftada beşiktaş trabzonun bile şansları var kimin nasıl performans sergileyeceği hiç belli olmuyor.

en çok istediğim şey derbiden kavgasız olsun güzel futbol izleyelim sonuç önemli değil. aynı şekilde ali sami yen deki maçta kavgasız olsun bu sene.

her sezon kavga çıkıyor saha içinde tartışma itişme atışma olur ama neredeyse karakolluk oluyor maçlar.

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

geçen sezonda kadronuz iyiydi.
    bu sezonda iyi.
    yaptığınız yerli yabancı transferler yerinde ve noktasal. hemde maliyeti düşük.
    bizimkilerin derby'i küçümseyeceklerini hiç sanmıyorum
    aksine camiada en çok önem verilen derbilerin başında gs maçları gelir ki.
    futbol ile alakalı her insan bu maçı bekliyor.

• @ greyhound
    Kardeşim senin konularını mesajlarını ilgiyle takip ediyorum [8D]
  • Çok üzülüyorum gs'nin bu haline. Açık ara şampiyon olacak takım, darbe üzerine darbe yiyiyor.
  • arda'nın futbolunu beğenmiyorum bu kadar basit 100 defa söyledim 100 defa daha mı söylüyeyim ????
    quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

bu kaptan

ile kadıköyden sosli alır döneriz

Arda'yla ne gibi bi sorunun var?Tüm takım süperde Arda yüzünden mi yeniliyoruz?
    50 tane konu açmışşın Arda'yla ilgil?

• quote:

arda'nın futbolunu beğenmiyorum bu kadar basit 100 defa söyledim 100 defa daha mı söylüyeyim ????
    quote:

quote:

bu kaptan

Taetışmasız ligdeki en iyi futbolcu nesini beğenmiyosun?

• senin nickin niye Feint-TR ???

zevkler ve renkler tartışılmaz bu klişeleri bir daha mı hatırlatalım.

quote:

quote:

arda'nın futbolunu beğenmiyorum bu kadar basit 100 defa söyledim 100 defa daha mı söylüyeyim ????
    quote:

quote:

bu kaptan

• quote:

senin nickin niye Feint-TR ???

zevkler ve renkler tartışılmaz bu klişeleri bir daha mı hatırlatalım.

quote:

quote:

quote:

quote:

bu kaptan

• lütfen başlığımın içine etmeyin. siz kavga edesiniz diye mi o kadar şey yazdık. fenerli arkadaşa şimdilik hiç bir şey demiyorum, sıra size de gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

lütfen başlığımın içine etmeyin. siz kavga edesiniz diye mi o kadar şey yazdık. fenerli arkadaşa şimdilik hiç bir şey demiyorum, sıra size de gelicek.

yha arkadaşım sen fenerli değilmisin neyi tartışıyon sıra size gelcek diye sıra bize gelecekse sana da gelecek o zman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.