Şimdi Ara

Sil süpür mantık hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız coşturan 3gb paketindeyim. Sil süpür den haftalık hediye 10 gb çıktı ama neti ana paketimden yiyor.müşteri temsilcileri farklı farklı konuşuyor anladığımsa 3 gbniz bitmeden hediye kullanamazsınız diyorlar. Benmi cahilim bunlar mı kekliyor bana işin doğrusunu anlatın. Ve laf arasında siz 19 liraya kullanıyorsunuz indirimli. 25 lira yapalım olay düzelir dediler.keriz mi silkeliyorlar benmi anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 23 Eylül 2019; 13:33:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitiş tarihi en yakın olana öncelik vermesi gerek. Ama bu çakallık 3 operatörde var.

Turkcell 5GB'ımı heba etti bu ay bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Eylül 2019; 13:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bitiş ana paketin daha önce. Anladım şimdi ama çok saçma. Son hafta silsüpüre basmayalım o zaman. 1 cümleyle cevabımı verdin müşteri hizmetleri geveledi durdu.

• Hocam bende öyle sorun olmuyor. Gelen hediye azalıyor. Hiç denk gelmedim valla öyle bir duruma

• Telekom bunu çok yapıyor şikayetler umurlarında değil en son şu kadar yükle 5gb gelecek dendi geldi ama aylık paket öncelikmiş.

Bunlar DİJİTAL DOLANDIRICI çok açık bu POLİS YOK! KANUN YOK KURAL YOK..

Ayrıca hesabında telsiz kullanım + paket ücreti yükle aksi halde onu da ÇALIYORLAR.

• headkoc H kullanıcısına yanıt
    Ben 1 buçuk ay önce geçtim telekoma. Hala telsiz kesilmedi.faiz binmiyordur inşallah. Sorguluyorum borç yok diyor

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    faturalı hattan geçtiysen kesilmez
    faturasızadan geçtiysen eli kulağında dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bununla ilgili kayit actir duzelir.

• Açtırdım bakalım 10 iş günü sonuçlanır diyor da, ilk cevaptaki arkadaşın yorumu doğru olması gerek. Ana paketimin süresi hediyeden önce bitiyor o yüzden öncelik ilk bitende. Mantıklarına tüküreyim o ayrı da.

• Aynen bende de durum sizinkisi gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav valla dalga geçiyorlar. 30 lira üstüne aylık ek 1 gb veriyor. Bu sefer yine haftalık hediyemi kullandırtmadı aylık hediyeden yemeye başladı. İşlerine gelince yakın tarih işlerine gelince aylık hediye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.