Bildirim
Silah'a artı basarken kaybolurmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
:D durability si yüksek olduguna gore 72+5 e bye bye de sonucda kaybolmus gıbı bısı olduı -
quote:
Orijinalden alıntı: FasTGT
:D durability si yüksek olduguna gore 72+5 e bye bye de sonucda kaybolmus gıbı bısı olduıquote:
Orjinalden alıntı: FasTGT
:D durability si yüksek olduguna gore 72+5 e bye bye de sonucda kaybolmus gıbı bısı olduı
ben silah kaybolmus diyorum sen bana ne zırvalıon adam gibi cvp yazmayacaksan konuyu ve forumu kirletme
-
Evet +5 ten sonra hatta bazen +4ten +5 e basarken bile silahın yanması durumunda(+ basılamayıp +0 a düşme) silah kaybolabilir.Bunu önlemen için stedy mi immortal mı ne lazım.O taşı silaha basarsan yokolma şansını indiriyordu diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: dark-wellquote:
:D durability si yüksek olduguna gore 72+5 e bye bye de sonucda kaybolmus gıbı bısı olduı
ben silah kaybolmus diyorum sen bana ne zırvalıon adam gibi cvp yazmayacaksan konuyu ve forumu kirletme
Alıntıları Göster
-
Sanırım arkadasın seni kandırmaya çalışmış kaybolucağını sanmıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: dark-wellquote:
Alıntıları Göster
-
ewet kaybolabilir. +4den sonra itemlerde yanma kokma bozulma olabilirquote:
Orijinalden alıntı: WesTCoasTBloodS
Sanırım arkadasın seni kandırmaya çalışmış kaybolucağını sanmıyorum...
Alıntıları Göster
ama arkaşın senden izinsiz nedne +6ya gitti onu anlamadım -
+5 ten sonra kaybolma riski bulunmaktadır.Bunu engellemek için immortal basılması gerekir. Steady sadece item ın durability sinin reduce olmasını engeller.quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
ewet kaybolabilir. +4den sonra itemlerde yanma kokma bozulma olabilir
ama arkaşın senden izinsiz nedne +6ya gitti onu anlamadım
Alıntıları Göster -
kardes 4 den sonra silahın patlama olasılığı var demek istediğim + sı değiL kaybolabilir silah bunu önlemek için de ımmortal basman lazım -
+4 Den sonra Silah kaybolur + Basarken İmmortal yoksa...quote:
Orijinalden alıntı: talamacus
kardes 4 den sonra silahın patlama olasılığı var demek istediğim + sı değiL kaybolabilir silah bunu önlemek için de ımmortal basman lazım -
WeeDSmoKa doğru söylüyor +4 den sonra yanma yerine kaybolma sansı war immortal basarsan kaybolmaz fakat arkadaşın yalanmı söylüyor bilememquote:
Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa
+4 Den sonra Silah kaybolur + Basarken İmmortal yoksa...
Alıntıları Göster -
+ 5 den sonra silahın kaybolma riski vardır. çocuk seni kandırmış oda bunu bildiği için kusura bakma silahına +basarken yakdım deyip silahına çöreklenmiş. bikere o cocuk adam olsa emanet silaha +5 den sonra basmaya kalkışmazdı. şans %10 dan bile az ken hemde. o utanmaz heriften silahını geri iste.quote:
Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa
+4 Den sonra Silah kaybolur + Basarken İmmortal yoksa...
Alıntıları Göster
-
64 Sun +4 silahlara +5 e basmayı denemeyinquote:
Orijinalden alıntı: tembeler
+ 5 den sonra silahın kaybolma riski vardır. çocuk seni kandırmış oda bunu bildiği için kusura bakma silahına +basarken yakdım deyip silahına çöreklenmiş. bikere o cocuk adam olsa emanet silaha +5 den sonra basmaya kalkışmazdı. şans %10 dan bile az ken hemde. o utanmaz heriften silahını geri iste.
Alıntıları Göster -
Deneyipte kaybolan var mı onu söyleyin sizquote:
Orijinalden alıntı: umbaba
64 Sun +4 silahlara +5 e basmayı denemeyin
Alıntıları Göster -
immortal lazım sanırsamquote:
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: umbaba
kim bulmuşki 64 sunu +5 e denesin
-
immortal yoksa kaybolur be kardesim gecmis olsun:) bir daha yapma boyle birseyquote:
Orijinalden alıntı: Özgü®quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
kim bulmuşki 64 sunu +5 e denesin
Alıntıları Göster
-
Ya arada buga girio kayboluo bizim abi +8 den + 9 gecirken patladı silah kaybolduquote:
Orijinalden alıntı: Kysis
immortal yoksa kaybolur be kardesim gecmis olsun:) bir daha yapma boyle birsey
Alıntıları Göster -
saolun arkadaşlar ya silahı ben +5 yaptım 1 ay kullandım sonra lucky bastım premium olmadıgı için o cocuga verdim premium daha fazla şansı var diye cocuk ya üstüne yattı yada gercekten silah kayboldu neyse saglık olsun bugun baska bi silah alıp +5 yaptım ama eski silahım daha iyi critige sahipti saglık olsun cvp veren arkadaşlara cok cok teşekür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cRonicq-ManNaq
Ya arada buga girio kayboluo bizim abi +8 den + 9 gecirken patladı silah kayboldu
Alıntıları Göster -
gitti güzelim xbowquote:
Orijinalden alıntı: dark-well
saolun arkadaşlar ya silahı ben +5 yaptım 1 ay kullandım sonra lucky bastım premium olmadıgı için o cocuga verdim premium daha fazla şansı var diye cocuk ya üstüne yattı yada gercekten silah kayboldu neyse saglık olsun bugun baska bi silah alıp +5 yaptım ama eski silahım daha iyi critige sahipti saglık olsun cvp veren arkadaşlara cok cok teşekür ediyorum.
Alıntıları Göster
-
kaybolabiliyor +4 ten sonra.. immortal yoksa tabiquote:
Orijinalden alıntı: KnocK*
gitti güzelim xbow
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X