Şimdi Ara

Silah'a artı basarken kaybolurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • immortal yoktu ama lucky vardı premiumlu cocuk bastı yanar anlarımda nasıl kayboluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-well

immortal yoktu ama lucky vardı premiumlu cocuk bastı yanar anlarımda nasıl kayboluyor

Bence arkadaşının günahını alma, kendin demişsin immortal yoktu diye.. Düşük bir ihtimalde olsa kaybolabiliyor bazen..Lucky ve premium olması sadece + basma şansını arttırır silahın kaybolmamasının garantisini vermez..
  • içgüdülerim üstüne yattı dio ama yinede Allah bilir ya neyse hayırlısı olsun ilerde belki kokusu cıkar belki cıkmaz eden bulur buna inanırım biraz önce cocuk kendi silahının +5ini yaktı bilemiyorsun işte bazen
  • ya şimdi boşuna bi konu açmayalım açılmışlardan devam edelim. benim hep merak ettiğim bişey vardı.bu meslek savaşlarında (hunter/thief/trader) yattığımız zaman küçük de olsa elimizdeki itemin düşmesi gibi bir ihtimal varmı?bi yeden duymuştum bayağı oluyo.eski srocu olmama rağmen doğru düzgün meslek savaşı yapmadım (neredeyse hiç) o yüzden soruyorum. varmı böyle bişey?
  • meslekte düştüğünü ben görmedim ama mob keserken kendi cantanızdaki düşürdüğünüz item düşebiliyor pot return scroll daha doğrusu cantanızda olan şeyler düşüyor üstünüzde olanlar düşmüyor. meslek savasında hiç rastlamadım ama.
  • Evet Arada Oluyor Ark 38 lvlken 38 +5 Shieldine +6 denemiştik kayboldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-well

meslekte düştüğünü ben görmedim ama mob keserken kendi cantanızdaki düşürdüğünüz item düşebiliyor pot return scroll daha doğrusu cantanızda olan şeyler düşüyor üstünüzde olanlar düşmüyor. meslek savasında hiç rastlamadım ama.

bunu duyduğum iyi oldu sağol dark-well
  • 2 tane +7 glavie yaptım birini gaza geldim +9 denerken kayboldu immortal yoktu ikisindede.
    Ayrıca geçen eu charımla kasarken party giant ile party cham arasında kaldım öldüm çantadaki cleric rod düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxCZARxX

Sanırım arkadasın seni kandırmaya çalışmış kaybolucağını sanmıyorum...

sallama len :D

kaybolur tabikide +4den sonra immortal basmalisin
  • silahlarda + basimi esnasinda yokolma durumlariyla karsikarsiya kalinmasi olagan bi durumdur. Genelde sroda + larinin kritik seviyede oldugu durumlarda oluyo. +4 ten 5 e giderken kolay kolay bi silah su zamanda kaybolmaz. su zamanda diyorum cunki +5 ler zaten standart silah durumundadirlar. Fakat +5 den 6 ya yada +6 dan 7 e gitmek isteyenler boyle bir durumla karsi karsiya kalmamak icin muhakkak silahlarina immortal tasi basmalidirlar. heleki +9 a gidiyorsananiz ve silahta kendinden immortal yok yada alip siz basmamis iseniz yuksek ihtmalle silaha bye bye deyiniz :D

immortal silk ile alinir. 48 silkti sanirim. astral ne ise yarar demeyin oda +5 yada daha ustu silahlara + basimi esnasinda yanma olursa silahin 0 degilde +4 te sabit kalmasini saglar . tabiiki bu 1 seferlik bir haktir.
    ben cok silah sildim. ozellikle +6 dan 7 ye giderken yasadim bu silah silme durumlarini. gecende +9 denedim ama +8 im gumledi :D

job savaslarinda ustumuzden(cantamizdan) item dustugune hic sahit olmadim fakat moblar tarafindan oldurulunce cantanizdaki itemlerden dustugune sahit oldum;
    pk lik durumlarda ustunuzdende dusebilmekte gene sahit oldum botum dusmustu.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

quote:

Orjinalden alıntı: XxCZARxX

Sanırım arkadasın seni kandırmaya çalışmış kaybolucağını sanmıyorum...

sallama len :D

kaybolur tabikide +4den sonra immortal basmalisin

Tövbe bu forumda amma çok küfür istiyen adam varsen kimsinde benimle gevşek konusuosun hıyarağası bi bildiğim varda söylüyorum

• relax olun bea
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.