Şimdi Ara

silah almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
93.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satildi alet.
  • Ülkemizde tabanca almak yanlış 👎
    Diyelim ki bulundurma ruhsatlı alacaksınız 1200-1300tl 5yıl için pesin verirsin ama evdeki odadan yada işyerinden çıkartmak yasak.
    Heves ettiniz po**** götürecek siniz emniyete dilekçe ile 1gunluk izin alirsiniz üstelik maliyetli
    Ruhsat 1300tl tabanca 1000-2000tl olsa demekki fazladan 2500-3000tl olması gerek üstelik bu kadar para verip evde yada işyerinde cekmecede duracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftrl

uzi,m4, mp5 gibi modelleri normal insan alabilir mi?

Soru şaka gibi cevapta öyle olsun!!!
    Amerika California eyaletinde serbest seri atışlı silahlar sivillere satilir.
    Türkiye de ancak yazdıklarının havalı versiyonunu alırsın bide 5000 çelik bilya tamam dur 😃
  • Silah almak istiyorum ruhsatla filan uğraşmam gelmişi geçmişi de önemli değil 1000tl veririm ankaradayım ilqililer yazsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: satrapp

Silah almak istiyorum ruhsatla filan uğraşmam gelmişi geçmişi de önemli değil 1000tl veririm ankaradayım ilqililer yazsın!
    bana da intihar için lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

bana da intihar için lazım.

Alıntıları Göster
    Sırf merakımdan soruyorum ! Bu ruhsatsız silahlarda da marka ve model oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejatb

Sırf merakımdan soruyorum ! Bu ruhsatsız silahlarda da marka ve model oluyor mu ?

Ruhsatsız silahlarda ruhsatlılarla aynı fabrikalarda üretilir sadece satın alması kolay ülkelerde legal olarak alınır ülkemize sokup illegal olarak satarlar bide konya ve rizede yapılan yapma tabancalar var bunlar cnc ve tornalarda yapılır bunların markası olmadığı için yapan kişi üzerine istediğini yazar.
  • mav96 M kullanıcısına yanıt
    Benimde bir sorum var,http://www.avsilahlari.net sizce burdakilerden hangisi av için en uygundur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splak -- 14 Şubat 2015; 12:27:07 >
    Ruhsatsız silah almak kesinlikle akılcı ve mantıklı değil.Alınan silah ruhsatlı olmalı ama illaki ruhsatsız alınacaksa,alınan kişi güvenilir ve sağlam biri olmalı.Silahın evveliyetında karıştığı bütün olaylar üzerinize yıkılır kalır.
  • Sarsılmaz Kılınç 2000 light marka sıfır ayarinda 2008 model siyah renk satılık taşıma ruhsatlı. Ilgilinen ler pm atsın. Afyon merkezdeyim.kendim kamu gorevlisiyim
  • İstanbulda tabanca satacak olan varsa alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamac_34

quote:

Orijinalden alıntı: mav96

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Silah güzel bir hastalık değil.Bende de var malesef ama ülkemiz şartlarında hiç iş değil
    -Yasal alayım desen bir sürü formalite heyet kurulu raporu akıl hastanesi de cabası
    -Hallettin bir sürü para verip silah aldın
    -Her yıl 2.600 küsur ya da 900 milyon vergi kösül
    =Ruhsatsız alayım desen arkadaşın söylediği gibi temiz bulmak zor yakalatsan ayvayı yedin her türlü sakat
    Ben tüfek aldım şimdi kafam rahat ...

tüfek ne aldın hocam.. tüfek ruhsatı cıkarmak kolaymı

Tüfek ruhsatı çıkarmak oldukça basit .

18 yaşınız sınırı,
    Yivsiz av tüfeği satın almak için aile hekiminiz veya devlet hastanesinden aldığınız rapor,
    21 tl civarı vergisini ödediğinizde ruhsatı çıkarabiliyorsunuz.
    Sonra alacağınız tüfek size kalmış.

Tabanca işi hem sıkıntılı hemde külfetli bir iş. Taşıma ruhsatını çıkarmak çok zor ve bir sürü şartı var. Bulundurma ruhsatınında ortalama vergisi sağlık raporu vs.. masraflarıyla 1200 gibi maliyeti oluyor + alacağınız tabanca an iyisi düzgün bir tüfek almak.

Bu daha hala geçerli mi ?

ben de ankaradan silah almak istiyorum ruhsatla falan uğraşamam.1000 tl limit var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav96

silah almak istiyorum. ruhhsatım yok nasıl nerden nasıl allabilirim yardımcı olun tskler.

bende almak istiyorum. daha önce silahla ne yapıldıgı hakkında sorun yok. sadece çalışssın 2 şarjör+silah. pazarlık vs pm atmayın. Son rakamı yazın kafi. 1 tane çalışan tabanca+2 şarjör. NET rakam. ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkarabey

arkadaşlar merhaba ben 2, el browning hp ayarlı gez(spor gez)tabanca aldım ancak gez ayarı ile oynanmış zannedersem..sabit gezi olan zigana t ve yavuz 16 ile tek atışta vurduğum hedefi 8. atışta anca vurabildim...bana bu silahın sfırlama mesafesi ve sıfırlama hedefi ila ilgili bilgi verebilir misiniz..teşekkür ederim

merhaba bence artık bu işleri bırakmalısınız neden mi mesela gizlice adam öldürdünüz ama çok profesyonel oldunuzdan yırttınız sonra gizli gizli ananızı babanızı dedinizi ebenizi dedinizi babanınızın babasını falan herkesi öldürdünüz adam kalmadı nolcak komsunuz cocuk yapıp dunya nufusunu gızlice gene artıracak bence hemen amerikaya gidin amerikan vatandaşı olun oldunuz mu sonra mason olun falan sonra bir tabanca alıp nükleer füzeye ateş edinde bitsin bu iş hadi cici izi bay

• quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

quote:

Orijinalden alıntı: sonkarabey

arkadaşlar merhaba ben 2, el browning hp ayarlı gez(spor gez)tabanca aldım ancak gez ayarı ile oynanmış zannedersem..sabit gezi olan zigana t ve yavuz 16 ile tek atışta vurduğum hedefi 8. atışta anca vurabildim...bana bu silahın sfırlama mesafesi ve sıfırlama hedefi ila ilgili bilgi verebilir misiniz..teşekkür ederim

merhaba bence artık bu işleri bırakmalısınız neden mi mesela gizlice adam öldürdünüz ama çok profesyonel oldunuzdan yırttınız sonra gizli gizli ananızı babanızı dedinizi ebenizi dedinizi babanınızın babasını falan herkesi öldürdünüz adam kalmadı nolcak komsunuz cocuk yapıp dunya nufusunu gızlice gene artıracak bence hemen amerikaya gidin amerikan vatandaşı olun oldunuz mu sonra mason olun falan sonra bir tabanca alıp nükleer füzeye ateş edinde bitsin bu iş hadi cici izi bay

Alıntıları Göster
    ben geçen sene pompalı aldım sırada uzi ve tabanca var kullanmasam hiç ellemesem bile durması lazım malum mallar ülkesi burası

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

ben geçen sene pompalı aldım sırada uzi ve tabanca var kullanmasam hiç ellemesem bile durması lazım malum mallar ülkesi burası

Alıntıları Göster
    silah satan varsa pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

silah satan varsa pm

Alıntıları Göster
    satan varsa pm
  • tabanca tüfek ruhsatsız temiz varsa pm
  • qlkn Q kullanıcısına yanıt
    Silah lazım acil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.