Şimdi Ara

Silah almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    disarda tasima riskin basina bahsettigin olaylardab gelecek riskden daha yuksek.eve hirsiz gelirse anca oyle diyorsun illa birine sıkmak istiyon :D tavsiyem çakilar oluyor 40 cmlik onlardan al ills savuncam diyorsan.onlara izin veriyorlar tasimaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezası 6 aya kadar hapis ve adli para cezası. Ama sabıkali değilsen ve yakalandiginda kolluk kuvetine sorun çıkarmazsan sadece para cezası verirler. Ruhsatsız olarak resmi bir yerden alamazsın. Anca el altından köşe başından birinden bulucaksin ki sürü ile var. Git karadenize adamlar evinde ikram ederler o derece. Mesela benim bir arkadaşım var . Belinde desert eagle geziyor. Mardinden getirtiyor. 3 hafta önce dragunov italya yapımı keskin Nişancı tüfeği getirip 30 bine sattı. Şimdiden bir akılda vereyim. Aldın ve evine hırsız girdi. Sende vurdun. Polisi aradiktan hemen sonra onlar gelmeden , hırsızın elinde eldiven yoksa adamin parmaklarini silaha tuttur ki silahta adamın parmak izleri olsun. Ama sen vurduğunu söyle sonuçta silah ruhsatsız hirsiza bogustuk belinden silahını çektim ve vurdum dersin. Yerli sanayide sadece Canik 55 tp9 serisi yabancıda glock beretta colt Smith wesson sig saurer hepsi iyidir

• Moonel M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya illa birine sıkmak istemiyom öyle güldürdün vallaha :D savunmak amaçlı çakı da iş görmüyor hocam malum günümüz de. Arkadasıma 5 6 kişi giriştiler böyle bir ülke de yaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

Arıcılıkla uğraşanlar taşıyabiliyor mu hocam? Bundaki mantık nedir @superchargerAgea

Sizin ilnizdeki veya ilçenizdeki tarım müdürlüğünün belirlediği kovandan fazla kovanın olursa diğer koşulları karşılarsanız alabilirsiniz

• Ben odamda gizli silah odasi yaptim. Dolapta bi kitap var (gizli adini soylemicem) ona basiyon dolap donuyo oda aciliyo falan. Mmanyak bise. Tum silahlar var. Tam bir tehlikeyim

• Hocam normal bir tabancanın fiyatı nedir o dediğiniz yerlerde ben de ki silah hevesi değil tüfek falan da istemiyorum normal bir tabanca hani olur ya düğünler de falan sıkarlar o tarz

• quote:

Arıcılıkla uğraşanlar taşıyabiliyor mu hocam? Bundaki mantık nedir @superchargerAgea

Yönetmelikten buldum buyrun. Hic bir mantığı yok hocam. Şuanda değiştirilmesi için uğraşıliyor zaten. Kanun verildiği zaman gerekli olanlar yazılmış . Diğerleride ya bos olsun torba dolsun mantığı ile yazılmış yada biraderler arıcılık yapiyomus arıcılık böyle böyle eklenmiştir
    A-Fahri temsilciler

b-Basın Mensupları

c-Kuyumcu ve Sarraflar

ç-Patlayıcı Maddeleri Satın Alma ve Satış Ruhsatı, Patlayıcı Madde Deposu, Yivsiz Av Tüfeği İmalathanesi ve Ruhsatlı Silah Tamirhanesi Sahipleri

d-Banka Müdürleri

e-Pilotlar

f-Yıllık Satış Tutarı (ciro):2006 Yılı Yıllık Satış Tutarı (cirosu):5.000.000 YTL

g-Arazi Sahipleri

h-Sürü Sahipleri

ı-Müteahhitler

i-Akaryakıt İstasyonu Sahipleri

j-Akaryakıt İstasyonu Sahipleri Adına Akaryakıt Satışı Yapanlar

k-Sigortalı Olarak En Az 50 İşçi Çalıştıranlar

*-İş Sahiplerinden

*-Bu İşyerlerinde Çalışan Bekçi, Veznedar ve Mutemetlerden,

l- Poligon sahipleri:

*-İş Sahiplerinden,

*-Bu İşyerlerinde Çalışan Bekçilerden,

m-Müze ve Anıtları Koruyan Bekçiler

n-Arıcılık Yapanlar

o-Patlayıcı Madde Depolarının Korunması İle Görevli Bekçiler

ö-Asli Memur Statüsünü Kazanmış Olup İhraç ve Benzeri Sebepler Dışında Tamamen Kendi İsteği ile Kurumlarından Ayrılanlar

p-Dövize İlişkin İşlem Yapanlar

r-Avukatlardan

s-Noterlerden

ş-Oda, Birlik, Federasyon ve Konfederasyonların Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Meclis Üyeleri

t-En Az Bir Dönem Köy Veya Mahalle Muhtarlığı Yapmış Olanlar

u-En Az Bir Dönem Belediye Başkanlığı Veya İl Genel Meclis Üyeliği Yapmış Olanlar

• b43öçöçöçöçöç

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Önemli olan işlevi demek istiyor heralde.

• quote:

Hocam normal bir tabancanın fiyatı nedir o dediğiniz yerlerde ben de ki silah hevesi değil tüfek falan da istemiyorum normal bir tabanca hani olur ya düğünler de falan sıkarlar o tarz

1500 liraya falan yavuz 16 bulursunuz ama az kaliteli isterseniz 5-6 civarına çıkmalısınız

• quote:

Hocam normal bir tabancanın fiyatı nedir o dediğiniz yerlerde ben de ki silah hevesi değil tüfek falan da istemiyorum normal bir tabanca hani olur ya düğünler de falan sıkarlar o tarz

Yerliler 3 bin civarı flan maksimum . Yabancılar 3 -4 binden başlar .30 bin dolara kadar var. Glock beretta smith wesson flan 5 bin civarı fiyatları var . Bunlar tabiki resmi fiyatlar. El altından çok daha ucuza bulursun. Vergiler yüzünden bu kadar pahalı
    Tr de bir silah 3 bin usa e pazarlanmasi 600 $ yani 1800 siz hesaplayin

• quote:

Orijinalden alıntı: superchargerAgea

quote:

1500 liraya falan yavuz 16 bulursunuz ama az kaliteli isterseniz 5-6 civarına çıkmalısınız

Hocam yapmayın ya . Yavuz 16 ymis fatihmis yok ziganaymis sarsilmazmis. Bir yabancı üretim silah kullanan bunların kalitesizligini anlar. Canik tp9 da glocka özeni emniyet teşkilatına bir silah yaptı . En iyi yerli de o , oda vasat in alti ilk üretim kendiliğinden Tetik dusuruordu. Kac polis kendini vrdu. Ama en azindan yavuz 16 dan iyidir. Yağmurda çalışıyor.

• Ben Facebook'ta Bikaç defa görmüştüm adamlar av tüfeği satıyorlar dı hatta denemesini falan yapıyorlardı videoları vardı ama fiyatı baya uygundu 600 dolar diyolardı sanırım. Tüfekte güzeldi ama hem otomatik hem de tekli atabiliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyasetin Çocuğu

quote:

quote:

Hocam yapmayın ya . Yavuz 16 ymis fatihmis yok ziganaymis sarsilmazmis. Bir yabancı üretim silah kullanan bunların kalitesizligini anlar. Canik tp9 da glocka özeni emniyet teşkilatına bir silah yaptı . En iyi yerli de o , oda vasat in alti ilk üretim kendiliğinden Tetik dusuruordu. Kac polis kendini vrdu. Ama en azindan yavuz 16 dan iyidir. Yağmurda çalışıyor.

En kötü silah bile ilk mermiyi ateşler. Ben sadece ucuz diye söyledim bi kuzenim polis beretta var onda kardeşi ise subay yavuz var. Karşılaştırdığımız zaman arada dağlar kadar kalite farkı var

• quote:

Ben Facebook'ta Bikaç defa görmüştüm adamlar av tüfeği satıyorlar dı hatta denemesini falan yapıyorlardı videoları vardı ama fiyatı baya uygundu 600 dolar diyolardı sanırım. Tüfekte güzeldi ama hem otomatik hem de tekli atabiliyordu

Ben 300 liraya da av tüfeği bulurum. Hemde dürbünü üstünde. Ama arada fark var işte. Pompali av tüfeği olarak utaş uts 15 var . Hem ruhsatıni almakta kolay . Evde cat cat kullanirsin . Kisin da ava çıkarsın. Özelden yaz bana sana bir site göndericem

• superchargerAgea S kullanıcısına yanıt
    Subay olmak varmış :(
    Kuzeninizin kardeşi nasıl subay oldu hocam biliyormusunuz

• emniyete git karsta okuyorum dedigin anda rpg-7 ruhsati veriyolar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siyasetin Çocuğu

quote:

quote:

En kötü silah bile ilk mermiyi ateşler. Ben sadece ucuz diye söyledim bi kuzenim polis beretta var onda kardeşi ise subay yavuz var. Karşılaştırdığımız zaman arada dağlar kadar kalite farkı var

Tabiki hocam , hem fikiriz . Yanlış anlamayın.
    Saygılarımla. ..

• quote:

Evet hocam bunlar 3 kardeş en ufakları geçen sene subay oldu ama daha silah almadı. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz

• quote:

Harp okulunu 4 sene okumuş olabilir. Lisans okuyup, askere gidip son 1 ay kala teğmen olup askerde kalmış olabilir. Hocam. Subayliga fazla ozenmeyin. Tayininizi alırlar . Şırnak a aileniz perişan olur. Şırnak merkez batıda köy öyle düşünün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.