Şimdi Ara

silaha str bascam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar simdi bende som var bu silaha str + int basmak istiyorum
    1-)2 str var 2 sinide basmak isityorum 1ini bastim diyelimki sonra dierinimi basmam gerekiyor ve silah 4 degreee 1 str bastimmi kac str basilmis
    2-)str yi bastikdan sorna bide int basmak istiyorum basabilirmiyim diyelimki bastim basarili yada basarisiz olmam kosulunda str ye bisey olurmu ?
    3-)bide + basim diyorum str ve intte bastigimi farzedersek +1 olunca verilen ( diyelimki +2 str oldu ) +2 str +3 olurmu
    4-)su anda silahda hic bi ozellik yok diyelimki basarisiz oldum silahin yok olma gibi bi ihtimali varmı ? ( ko da sılahda kırılıyor diye biliyorumda )

• hiçbişey anlamadım
  • aynen
  • ya bakın
    1-)2 tane str tableti var 2sini ayni anda silaha basabilirmiyim diye soruyorum diyelimki sirayla basmam gerek 1.yi bastim 2.yi basarken ne olur ?
    2-)str yi bastim duzgunce diyelimki +2 str oldu ondan sornada int te basmak istiyorum int basarken daha once silaha bastigim str ye bisey olurmu yani silinirmi ?
    3-)str bastim silaha bide elixir basim diyorum elixir basarken basmis oldugum str ye bisey olurmu yani silinirmi ?
    4-)elixir basarken basarısız olursam silahım yok olabilirmi ?silahda su an hic bi ozeellık yok
    5-)bazi itemlerde gordum algart diye bi ozellık var o ne ise yariyor ?
  • 2)Str bastın hacım başarrılı veya başarısız oldu Int basabilirsin hiç bir şey olmaz benim bütün itemlerim 3 ınt 3 str arasında
    3)Str silinmze elixir bsarsan başarılı veya başarısız oldu blue item çünkü o oarada kalır
    4) Silahtaki özellikler Lucky,Steady ve ımmortal oalrak değişmektedir bu 3 özellik senin silahına upgrade olma aşamasında bir takım özellikler getirir:
    -Steady:ALchemy işlem başarısızlıkla sonuçlanırsa silahın Durability sini orur ve düşmesini engeller
    -Lucky:Alchemy işlemi sırasında silahın şansını arttırır
    -Immortal: Herhangi bir item upgrade edilirken, kaç başarısız Upgrade sonucunda iteminizin kurtulacağını belirtir. Örnek verecek olursak 3 Immortal değerine sahip bir item Upgrade edilirken 3 kere yansa bile yok olmaz.
    5)Algart ı ilk defa senden duyuyorum!Öyle bir özellik yok!

• Astral demek istemiş herhalde :)
  • evet astral arada gormustum o kadar kalmıs akılda

1-) e cevap vermemıssın be kardes
    4-)de de o dedigin ozelliklerden hicbiri yok yani silah sap gibi mavi filan deil + basacam basarısız olunca ko daki gibi silahıda yok edermı ?
  • 1) Ne dıyosun sen burda saçma sapan konuşmussun Türkçe dersi al derim
    )özellikler yoksa eğer elixr basarken Luck powder kulan silahın veya itemin degree sine göre
  • turkce dersi almaya gerek yok sadece anlamasi zor biraz hepsi bu
    bak simdi
    elimde 2 tane str tableti var 2 sini ayni anda silaha yerlestirebilirmiyim yoksa tek tek mi yerlestirmek zorundayim
    bide
    2-)ben ne sormusum sen ne cevaplamissin
    diyomki silahda ozellik yok + eklemeye calisirken basarisiz oldum silahın yok olma gibi bi ihtimali varmı ?
  • ewet tütkçen bozuk ama anladığımı cewaplıyım
    silaha elixir basrken yani uplarken +5 olana kadar silaha hiç bişey olmaz
    +5 den sonra komple yok olabilir astral ve immortal varsa silah +5 den sonra başarusuz olursan +4 e düşerastral yoksa 0 a düşer ama yokolmaz
    +5 e kadar sadece elixirlerin gider lucky powder al yüzükçüden ööle bas ayrıca
    str basınca başarısız olursan taş kaybolur silah etkilenmez
    önce str basıp sonra uplasanda olur sonrada stryi bastınmı silah 0 lansa bile o kaybolmaz
    sen demişin hem int hem str basacam ikisi birden basılmaz silaha eğer hybrid değilsen
    balance ı bozarsın yoksa str sen str bas int sen int bas sadece ikisi birden kötü olur
    str bastığına bi daha str basarsan büyük ihtimalle yeni bi str değeri verir hiç denemedim mesela 3 ken 4 olur yada 2 belki sadece arttırıyodur 2. de
  • Bende bok gibi yazmışım
    ööle sorarsan bööle cewap verebiliom :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.