Şimdi Ara

SİLAHIM GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce +7 bill almıştım taklılmalık onu +8 e bastım gittim köpek kesiorum herkes party pls fln sonra apslara gittim hiçbişey demeden party e aldı adam iyi party di ama 59 luk adam vardı yanda onu almadı benim gibi 47 lik adamı aldı sonra DTS lerde adam istedi 20 m e sattım şimdi silahım yok raptor veya blade axe düşünüyorum ama silahım yok şimdi yeniden +7 alıp basayım mı ? siz ne dersiniz ? 30 m param var ne alabilirim bu parayla güzel

• 30m Ye Blade Axe Alsan Bile +1 Felan Alırsın Güzel Bişi Alınmaz O Para İle Glave felan
  • bence 30m e gidipte bill alma +8 görünüşüş güzel ama atack yok sen 30 m e güelbir glave alırsın +4 falan
  • 30m'a hiç birşey alamazsın ki..
  • ya ben 100 m yapıp güzel bi silah düşünüyorum dün +7 blade axe gördüm 200 m di glave var +3 giyemiorum reduce basıcam yanar mı ?
  • benımde dun +1 rebırth aldım arada 10-15 dakka gectı dc yedım aksam bı baktım md lerın ıkısıde yol almıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prachtvoll

bence 30m e gidipte bill alma +8 görünüşüş güzel ama atack yok sen 30 m e güelbir glave alırsın +4 falan

+8 bill i satmayacaktın kasacaktın biraz daha lvl sonra satacaktın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim düştü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ben +7 alıp yine basarım onu dün bayağı şey yaktım +5 ten ama bazıları +7 ye çıktı
  • ya bende blade axe ye hastayım dies de +7 si kaç para bilen var mı
  • ben resten once +8 cleaver bastim 1 tane sadece ama :(

ona da sukur 2. si oldu dahada basmadim res geliyo diyince rollback olmasin die ciktim oyundan girdigimde duruyordu
  • mauhauh bill her zaman çıkıyor +6+7 basıp recudeli bir şekilde civcivlere werirdim
    Serverin beramus ise lvl inde low ise gerçekten ihtiyacın warsa pm me alayım bir tane hatta +3 bir glave alayım recude ekleriz str yetmez
  • ya varya bole sohbetler sıktı beni artık
  • serverin xigenon ise hiç boşuna blade yada raptor düşünme 30m de iyi bi para değil benim 450m var bi +7 mirage almıyoz
  • ben satarım sana 445e rebirth mirage sen sıkma canını
  • CYPher da oynuyorum nick : warrior_dabbe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.