2 gün önce +7 bill almıştım taklılmalık onu +8 e bastım gittim köpek kesiorum herkes party pls fln sonra apslara gittim hiçbişey demeden party e aldı adam iyi party di ama 59 luk adam vardı yanda onu almadı benim gibi 47 lik adamı aldı sonra DTS lerde adam istedi 20 m e sattım şimdi silahım yok raptor veya blade axe düşünüyorum ama silahım yok şimdi yeniden +7 alıp basayım mı ? siz ne dersiniz ? 30 m param var ne alabilirim bu parayla güzel
30m Ye Blade Axe Alsan Bile +1 Felan Alırsın Güzel Bişi Alınmaz O Para İle Glave felan
bence 30m e gidipte bill alma +8 görünüşüş güzel ama atack yok sen 30 m e güelbir glave alırsın +4 falan
30m'a hiç birşey alamazsın ki..
ya ben 100 m yapıp güzel bi silah düşünüyorum dün +7 blade axe gördüm 200 m di glave var +3 giyemiorum reduce basıcam yanar mı ?
benımde dun +1 rebırth aldım arada 10-15 dakka gectı dc yedım aksam bı baktım md lerın ıkısıde yol almıslar
quote:
Orjinalden alıntı: Prachtvoll
bence 30m e gidipte bill alma +8 görünüşüş güzel ama atack yok sen 30 m e güelbir glave alırsın +4 falan
+8 bill i satmayacaktın kasacaktın biraz daha lvl sonra satacaktın
abi ben +7 alıp yine basarım onu dün bayağı şey yaktım +5 ten ama bazıları +7 ye çıktı
ya bende blade axe ye hastayım dies de +7 si kaç para bilen var mı
ben resten once +8 cleaver bastim 1 tane sadece ama :(
ona da sukur 2. si oldu dahada basmadim res geliyo diyince rollback olmasin die ciktim oyundan girdigimde duruyordu
mauhauh bill her zaman çıkıyor +6+7 basıp recudeli bir şekilde civcivlere werirdim Serverin beramus ise lvl inde low ise gerçekten ihtiyacın warsa pm me alayım bir tane hatta +3 bir glave alayım recude ekleriz str yetmez
ya varya bole sohbetler sıktı beni artık
serverin xigenon ise hiç boşuna blade yada raptor düşünme 30m de iyi bi para değil benim 450m var bi +7 mirage almıyoz
ben satarım sana 445e rebirth mirage sen sıkma canını
CYPher da oynuyorum nick : warrior_dabbe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme