Şimdi Ara

silahlara + basma ve ek özellik basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lineage 2 yeniyim silahlara +3 kadar bastım fakat +3 den sonra kırıldığını söylüyorlar ewr ile +3 kadar bastım farklı scroollar var mesela bewr ne işe yarar + basma olasılığınımı arttırıyor birde silahlara damage up focus gibi ek özellikler nasıl basılıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

• Blessed ile + basarsan item fail olunca +0a düşer yani patlamaz şansı %20 arttıran bi itemde var mentee coin ile satın aliniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus gibi special abilityleri ise blacksmithten basarsin ama çeşitli stonelar lazım basmak için zor bişe olmasa gerek fakat sa basınca silahın +sini siliyo diye biliyorum yanlış olabilir tabi

• +3 den +4 bewr ile bassam silah kırılırmı peki olasılığı nedir ?
  • Kırılma olasılığı yok eğer başarısız olursa +0a düşer geçme ihtimalide normal scroll ile ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: caslak

+3 den +4 bewr ile bassam silah kırılırmı peki olasılığı nedir ?

Hangi serverda oynuyorsun.

eğer free serverda oynuyorsan : serverdaki enchant basma oranının kaç olduğunu öğrenmen lazım ?

eğer orjinalde oynuyorsan +3 den +4 e blessed enchant weapon scroll ile basma olasılığı %40-%45 arasında . bewr ile bastığında silahin kristalize olmaz artısı gider silah sende kalır.
  • Peki + 4 den sonramı yanıyor yani renkleniyor silahlar

• serverin websitesini atarsan bizlere yardımcı olabiliriz her server farklı +2yi basınca +15 gibi parlayan serverler gördüm
  • Orjinal serverda oynuyorum bewr ile +4 yaptım şu ek özellik basmayı bilen biri detaylı anlatırsa cok menun olurum birde ek özellik basınca sıfırlanıyormu silah
  • konu benden çıktı o zaman :D ama interludenin bir official serverinde +9 am yapmıştım özelliksiz en yüksek enchant bendeydi hemde mage swordu %si daha düşüktü ^^ havamdan geçilmiyordu gittim özellik vurdum earned Arcana Mace yazdı baktım +0 direk çıktım serverden :D
    serverdekilere sorup öğrenmek lazım özellik basınca +nın gidip gitmiyor olduğunu buradan birşey elde edebilecek olduğunu sanmıyorum
  • anladım çok teşekkür ediyorum bilen birinden öğrenmek lazım
  • Orjinal serverde oynuyorsan fighter silahları icin %66 mage silahları icin %45dir offical serverde sA basınca + silinir diye bişey yok pvpde olabilir öyle şeyler
    Silahının gradesine göre soul crystal alıcaksın sonra gidip bsde s.a basıcaksın yanında bi miktarda para ile beraber istediğin s.a yı basıcaksın
    itemler +4den sonra mavi renklenmeye baslar +12 ye kadar koyu mavileşir +12 de kırmızı olur tabi bu r grade itemler için geçerli r ve alt grade itemler +16da kırmızı olur offical server için durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 4 Mart 2013; 2:13:43 >
  • anladım çok sagol peki bazı oyuncuların silahları tuttuğu yer yani elleri renkli bu da silahlamı ilgili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.