Şimdi Ara

silahlarım bir türlü +7 olmuyor.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen onu bırak benim silah +2 bile olmuyor.
  • bak bende programı var sen ver bana birazda elix weapon la para ver basarım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Astrala verdin para 5$ immortala verdigin para 5$ elindeki +7 nin sari pariltisi pahabicilemez xD

ah ah atalarımız ne güzel söylemiş; "aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz" diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Astrala verdin para 5$ immortala verdigin para 5$ elindeki +7 nin sari pariltisi pahabicilemez xD

• +6 sı olanın halini, olmayan bilemez arkadaşlar.. 9dg glavie kadar güzel parlayan bir silah yok bu oyunda +7 için konuşuyorum..
    Bu arada her iki silahada 2 şer adet luck stones bastım, 2 gün bekledim.
    bu sabah ikisine de ard arda bastım sonuç : hüsran.. şimdi ikiside +4...

yorumlar için teşekkürler herkese... şasn işi bu iş.. o da bende yok. aq
  • silk yükle biraz ertesi gün tekrar bas gecer
  • Salla şans işi +6 var daha ne?
  • 2 Külfü 1 Elam oku tekrar dene
  • abdestli bas GEcEr:D
  • dikkat et kardeşim geçen gün guildden birisi bilmem kaç kere +6 da yakmiş silahi bi türlü +7 olmadi diye delirdi bütün itemleri 1 coins den koydu oyunu da birakti... sende delirme sakin ha...
  • bence biraz sabırlı olmalısın ard arda basmak yerine item 2 kez tutmadıysa bırak o itemi +5 yap sat
    uğraşma al blue siz statları normal bi 85 glavie başla basmaya önce +7 yap sonra düzeltirsin stat blue vb.
  • taktikmi istiosun _?_ e o kadar patlatmısın 2 sini +6 yap sat 500m den fazla eder tahminim 400m +7 alexanderda tabi sonucta 2 sini satarsan rahat +7 alırsın üstüne parada kalır bide bare denion 2 sini birden nie denion ? birini dene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.