Şimdi Ara

silahlarım bir türlü +7 olmuyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı acaba?
    2 adet 85+5 glaviem var. birisinin phy80 crit9 diğeri phy61 crit 12... ikiside +5..
    6 deniyorum +6 oluyor ikiside fakat, dün akşamki denemelerimle birlikte tam 7.sefer +7 de yandı ikiside.. harcadığım luck stones ve astralların sayısını unuttum artık.. satıcam artık başka yolu kalmadı...

• EE nabalım taktik mi istiyon ?
  • en iyi si basma ^^
  • +6 neyine yetmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe

+6 neyine yetmiyo

öp başına koy ne diim
  • bi +6 da bana pilis =)
  • Allah yardımcınolsun bizden ne yardımı istiyon Başkasının yardımı ile olsa ben +9 basardım, denicen şansına tutarsa tutar tutmazsa bi daha dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +6 olunca 1 adet luck basıyorsun ya , 2 adet bas.

• hiç uğraşma +6 2 sini satsan 300m e yakin eder üstüne 70m daha koy +7 %60phy critic 9 bi glave alirsin

edit: kendi serverim için söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 19 Ağustos 2008; 17:10:49 >
  • 50 silk astrala byk konusmıyımde astral a hayata para harcamam immortal nese de

astral immortal sız cok +7 bastım bi surude silahı yok ettım ama basılıyo sonucta, +9 glaive de yapmıstım (immortal lıda yoktu astral ı da steadysi wardı bi 6 tane mi ne) 80 cap ında ama bu aralar bi numara yok +6 bi kez gordum 85 kalkanda, tmm sans bi tek steady le immortal a dikkat et lucky de +6 dan sonra kullan, astral a harcanan para ya yazık ya tanesi 5$... bide pre olsun silver plus gold farketmez + basmada aynı sans oranına sahipler ne de olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

50 silk astrala byk konusmıyımde astral a hayata para harcamam immortal nese de

astral immortal sız cok +7 bastım bi surude silahı yok ettım ama basılıyo sonucta, +9 glaive de yapmıstım (immortal lıda yoktu astral ı da steadysi wardı bi 6 tane mi ne) 80 cap ında ama bu aralar bi numara yok +6 bi kez gordum 85 kalkanda, tmm sans bi tek steady le immortal a dikkat et lucky de +6 dan sonra kullan, astral a harcanan para ya yazık ya tanesi 5$... bide pre olsun silver plus gold farketmez + basmada aynı sans oranına sahipler ne de olsa

Hiçte büyük konuşmamassın yani ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: addeath

50 silk astrala byk konusmıyımde astral a hayata para harcamam immortal nese de

Hiçte büyük konuşmamassın yani ..

fark etmez sro ya harcadıgım silk sanki 3 4 katı kadar para harcamısım gibi koyuyo, hesap yapalım 5$ dan +7 icin 10 kez denesen astral etti 50$ bende yaratıgı etki min 150$ ( ikamesi yani gercek hayataki harcaya bilcegim yerler yuzunden) e 150$ az degil kur 1,2 mi hesap yap iste..

• +3 basmıyosun sonuçta +7 bu boru mu pre+lucky+luckypowder+astral+immortal+yıkanmış temiz bir insan+baya bi şans
  • 7 elixir + luck + pre+ ile +3 yapamadım. Sen gene +6 yapmışsın
  • Ben astral kullanma derim sankı Astral tekrar alınsın die şansını dururuor olabilr ama yinee bilemem sadece bi ihtimal, Ben +5 ten sonrası tekte olmak uzere bi tane 85+9 shield bi tane 85+7 xbow bastm astralsız tabi ust uste deil bir kaç gün içinde bekletme üsulu ile..

Bir kaç kere de astralsız dene derimm.. İmmo+lucky yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

7 elixir + luck + pre+ ile +3 yapamadım. Sen gene +6 yapmışsın

seninki gene iyimiş 14 elixirle ben +2 yapamadımı bilirim. +1 de çakıldı item
  • ver bana ben basmanın yolunu biliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of comandos

+3 basmıyosun sonuçta +7 bu boru mu pre+lucky+luckypowder+astral+immortal+yıkanmış temiz bir insan+baya bi şans

koptum yaf yıkanmayLa aLaqaLı oLsa hiç bi yabancı +3den yukarı çıkamazdı adamLarda abdest die bişey yq sonçda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0L!w3R_Tw!sT -- 24 Ağustos 2008; 3:56:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: savageness

quote:

Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe

+6 neyine yetmiyo

öp başına koy ne diim

bncede 6 neyine yetmiyor patlıcanı bliosun biz 4 yapamıoz sen 6yı beyenmion

• Astrala verdin para 5$ immortala verdigin para 5$ elindeki +7 nin sari pariltisi pahabicilemez xD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.