ardreamdayız pk yapıyoruz mage buff istemek için çekti beni verdim bufunu neyse öylesine orcun birine basic skill attım son vurusu yapmısım npler bize geldi http://img519.imageshack.us/my.php?image=intkillerna6.jpg
quote:Orijinalden alıntı: FreddyKrueger_inanmıorum ya nasıl yaptın bunuquote:Orjinalden alıntı: DgCn31 inanmıorum ya nasıl yaptın bunu ben da hâlâ inanamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: gokoxxquote:Orjinalden alıntı: DgCn31 inanmıorum ya nasıl yaptın bunu ben da hâlâ inanamıyorumAlıntıları Göster bal
quote:Orijinalden alıntı: gokoxxquote:Orjinalden alıntı: DgCn31 inanmıorum ya nasıl yaptın bunu ben da hâlâ inanamıyorumAlıntıları Göster ballı heriff
quote:Orijinalden alıntı: metal__kingBen öyle ardreamda cok yazdırmııstım adımı... Debufla maliceyi atıncaoha.gif(böle bi gif war ama aramicam şimdi işim war)
quote:Orijinalden alıntı: RomulusRutherfordoha.gif(böle bi gif war ama aramicam şimdi işim war)Alıntıları Göster önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün die
quote:Orijinalden alıntı: uL$ballı heriffAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!!
quote:Orijinalden alıntı: RevidaLquote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SinOpLuu quote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!!
quote:Orijinalden alıntı: RevidaLquote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SinOpLuu quote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!! şikayet et butonunu kullanabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Can !quote:Orjinalden alıntı: SinOpLuu quote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!! şikayet et butonunu kullanabilirsin Alıntıları Göster Bukadar saçma bişi için topic açiosun ya ne var bunda
quote:Orijinalden alıntı: Can !quote:Orjinalden alıntı: SinOpLuu quote:Orjinalden alıntı: hayat65 ballı heriff ya sen ne kadar çok post kasıyorsun dikkatimi çok çektin. her topici okuyorum senin mesajın var. bu kadar da olmaz ..!! şikayet et butonunu kullanabilirsin Alıntıları Göster tarihte görülmemiş bir olaya benm sahsen ilk defarastladım
quote:Orijinalden alıntı: K0rkuncBukadar saçma bişi için topic açiosun ya ne var bundaAlıntıları Göster Beleşe Exp böyle bşi olsa gerek...
quote:Orijinalden alıntı: K0rkuncBukadar saçma bişi için topic açiosun ya ne var bundaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: backboy2003 Bukadar saçma bişi için topic açiosun ya ne var bunda sana açmadım zaten sen ne anlarsın
quote:Orijinalden alıntı: FreddyKrueger_önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün dieAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün die
quote:Orijinalden alıntı: Mega Therionquote:Orjinalden alıntı: DgCn31 önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün die Alıntıları Göster Şanslı Ballı
quote:Orijinalden alıntı: Mega Therionquote:Orjinalden alıntı: DgCn31 önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün die Alıntıları Göster Ks Hemde Bukadar Büyütülecek bi$i deiL..
quote:Orijinalden alıntı: FreddyKrueger_önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün dieAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 önceki yorumumdan beri şaşkınlık içersindeyim şuan tanrıya şükrediorum sen o adamı nasıl öldürdün die ben de anlamadım ne demek istediğini