Şimdi Ara

Sildiğim dosyayı geri getirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün bir törende video ve fotoğraflar çektim. Ama babamın telefonunu götürdüm.Ancak içinde kendi sd kartım vardı. Bir ara sd kart doldu ve telefon hafızasına kaydettim. Eve geldim sd kartta yer açtım. Sonra telefonun hafızasındakileri de sd karta aktardım. Ancak bilgisayara kaydettiğim klasörü hem masaüstünden hem de geri dönüşüm kutusundan sildim. Tam yolda babamın telefonuyla gidiyordum sd kartı çıkartmayı unutmuşum. Bi baktım telefonda videolar falan. Dedim halla halla sildim. Ama meğerse orjinal dosyayı silmişim. Daha sonra '' Recuva '' isimli bir programla resimleri kurtardım. Videolarıda kurtardım ancak açmaya çalıştığımda format çözümlenemedi yazısı geliyor. Benim sizden tek istediğim Ya o bilgisayara kaydettiğim dosyayı bulmam lazım ( ki bu daha iyi olur) Ya da sd kartındaki o fotoğrafları ve videoları.

NOT: Ben Masaüstünde Yeni Klasör 3 adlı bir klasör açtım. Ve tüm fotoğraf ve videoları onun içine attım.Ve onu sildim acaba ben onu nasıl geri getirebilirim. Lütfen yardım edin

• MiniTool Power Data Recovery

veya

Easeus Data Recovery Wizard

programlarını deneyiniz. İşinizi halledeceklerdir.
  • ben recover my files programını tercih ediyorum şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı formattan sonra bile eksiksiz kurtarma yapabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

MiniTool Power Data Recovery

veya

Easeus Data Recovery Wizard

programlarını deneyiniz. İşinizi halledeceklerdir.

2 programıda denedim ama işime yaramadı. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussstafa

ben recover my files programını tercih ediyorum şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı formattan sonra bile eksiksiz kurtarma yapabildim

Recover My filesi denedim ancak key istiyor. Ücretsiz bir sürümü varsa link verir misin ?
  • Pandora Recovery diye bir program duydum, sizin işinize yarayabilir.
  • mesajım bulunsun konu takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Recuvayı denedin mi? Beni kurtaran en iyi programdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça garibime gitti, bu güne kadar önerdiğim herkes memnun kaldı. Sizde işe yaramamasına şaşırdım. Umarım diskte veya hafıza kartında işlem yapmamışsınızdır, zira bu programlar ile kurtaramamak diye bir olayın söz konusu olabileceğine hala inanmakta güçlük çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Recuvayı denedin mi? Beni kurtaran en iyi programdı

Evet onuda denedim. Zaten videoları bozan oydu
  • quote:

Oldukça garibime gitti, bu güne kadar önerdiğim herkes memnun kaldı. Sizde işe yaramamasına şaşırdım. Umarım diskte veya hafıza kartında işlem yapmamışsınızdır, zira bu programlar ile kurtaramamak diye bir olayın söz konusu olabileceğine hala inanmakta güçlük çekiyorum.

Peki efendim geri dönüşüm kutusundaki silinen dosya tam olarak nerede bulunuyor. Daha doğrusu Benim şu ''Yeni Klasör 3 '' dosyasını nasıl aratacağım, hangi disktedir bir yardım edermisiniz ?
  • Recuva indirin

http://fs34.filehippo.com/6212/94787c815c244bef9935d42d8f242dd4/rcsetup151.exe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde bir değişiklik yapmamışsanız ve diskiniz 2 parça ise (yani c ve d adında iki sürücü mevcut ise) geri dönüşüm kutusunun dosyaları d sürücüsünde saklanır.
  • quote:

Normalde bir değişiklik yapmamışsanız ve diskiniz 2 parça ise (yani c ve d adında iki sürücü mevcut ise) geri dönüşüm kutusunun dosyaları d sürücüsünde saklanır.

teşekkürler bir daha deniyim o zaman
  • http://diskdigger.org/download

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recover my filesı denemek için bu adresten tam sürümünü indirebilirsin tabii emeğe haksızlık olmaması açısından satın almanı tavsiye ederim.
  • ben 2 gün önce pandorayı denedim mp3 lerin yarısını resim ve videoları ise bulamadı maalesef...resimleri ve videoları hangi programda bulabilirim yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.