2014 1.2 Tsi polo aracımda aynı sorun var yeni başladı. Çözüm nedir arkadaşlar |
Silecek kendi kendine calisiyor cozuldu silecek kolu arizasi varmis (2. sayfa)
-
-
elektirikçiye gittim bcm beyni arızası sebebiyle yazılımcıya gönderdi yazılım atıldı 2000 dedi 1600 verdim düzeldi kolu bozulanlar olmuş aklımda o şüphe vardı adam 1 yılda garanti verdi sorun düzeldi. bcm beyni bu kasa pololarda biraz sıkıntılıymış
-
Kol mu Bcm beyni mi bunu nasıl anladı hocam ?
-
bugün itibarı ile aynı sorun bende de başladı. araç 2014 model polo 1.2.
deprem haftası, benim aracın cam sileceğinin suyu bitmişti(ben öyle düşünmüştüm). bir ara koyarım zaten lazım olmuyor deyip koymamıştım. bugün arabayı iş yerimde açık otoparkın en sonuna koymuştum. arabadan indiğimde otoparkın kenarında otların içerisinde bir kıpırtı sesi duydum. yılan falan olmasın deyip fazla oyalanmadan aracı bıraktım oraya. iş çıkışı baktım ki silecek kendi kendine çalışıyor.
yukarıdaki yorumlarda kemirgen kabloyu kemirdiğinde de böyle olabiliyor demiş bir arkadaşımız. az önce inip bir göz attım ön kaputa. yanımda su da götürmüştüm, silecek suyuna 300 cc su eklemiştim ki taşacak oldu. ayrıca akünün hemen yanında ufak bir kutu(sigorta kutusu?) vardı kapağı açılmış, kutunun yanında da avuç içi kadar, kurumuş yufka ekmeği vardı. dışardan görünen kablolarda bir hasar tespit edemedim. bir fare ölüsü vs. birşey de göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZUNS -- 29 Mayıs 2023; 21:13:50 >
-
Arkadaşlar bende de aynı sorun gerçekleşti, aracım 2014 polo tdı. Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi 5. yol 57 numarada Tuna Elektirk Tacettin Usta 9 yıllık servis tecrübesi ile parça değişimi olmadan sorunumu çözdü. İletişim 0533 541 21 27.
-
Arkadaşlar aynı sorun için @OSENSES hocamızın paylaştığı iletişim numarasından tacettin ustayı aradım. İletişim sonrasında aynı gün içinde Beylikdüzü'nden kalkıp adresine giderek hizmet aldım. Tacettin Usta misafir perverliğiyle birlikte yarım saat içinde sorunu nokta atışı çözdü. Hemde hiç bir parça değişimine gitmeden doğrudan orjinal parça üzerinde işlemi halletti. Çok makul bir ücret ile yardımcı oldu.
Paylaşım için teşekkür ediyorum. İşini hakkıyla yapan ustalarımızın farkedilmesi biz tüketiciler için önemli olması sebebiyle deneyimimi paylaşayım istedim. Kazasız günler.
-
Balıkesir merkezde aynı sorun 2015 Polom da meydana geldi, Bursaya gittim bcm silecek motoru kol değişecek dediler, kimse arızanın nedenini nokta atışı bulamadı. Balıkesir yeni sanayi TDiCHİP dükkanına gittim, her türlü beyin onarımı yazılım donanım tamir ediyorlar, hızlı bir şekilde sorunumu çözdüler. Tavsiye ederim. TdiChip beyin tamir onarım merkezi 0555 468 5789
-
Çok fazla kişide bu hata var. Benim kendi kendime düzelmişti fakat tekrar başladı. Çözerler nasıl yaptırdı yardımcı olabilir misiniz? -
Aynı altyapidaki Skoda Fabia 2015'te de oldu. Çözüm için yol gösterecek kimse var mı? Ankara, İstanbul'a gitme durumu da yok. -
Merhaba arkadaşlar.
Bu sorunu uzunca süre ben de yaşadığım ve sonunda sorun çözüldüğü için, insanların benimle aynı süreci yaşamamaları adına siteye üye oldum.
Kısaca süreci anlatayım ki en azından nelerin yapılıp yapılmamalı olduğu konusunda bir fikir oluşabilsin.
Öncelikle sileceğin sürekli çalışması ile hiç çalışmaması sorunun kaynağını bulmak yönünden önemli bir nokta.
belki 15 farklı elektrik ustasına gitmişimdir. hepsi de kendinden emin bir şekilde "kesin motordandır, motoru değiştireceğiz, "kesin yazılımsal hata var beyine bakmak lazım" ya da " kesin silecek koludur, sileceği değiştireceğiz" dediler.
En sonunda dayanamayıp birine yine gittim silecek motoru dedi, ama motor çıkar ise motor yaklaşık 5000 tl kol çıkar ise 12000 dedi.
fiyatı görünce kaçıp başka birine gittim yine motor dedi söktü yaklaşık 1 saatde. yan sanayi motor aldım 2000 tl ye taktı ama o da aynı şekilde sürekli çalışıyordu. motor elimizde kaldı yani. sonra kartal sanayide bir ustaya gittim. Abi bu hata koldan oluyor dedi. motordan neden olsun ki, motor zaten çalışıyor. günde kaç tane bunun tamirini yapıyorum dedi. Aldı yaklaşık 40 dakikada kolu söktü, lehim falan yaptı kola, test bile etmeden abi buyur halloldu dedi. sadece 700 tl tamir ücreti aldı. Allah razı olsun ustadan hiçbir sorun kalmadı. yani sakın büyük paralara farklı yerlerine baktırmayın aracınızın, boşa strese girmeyin benim gibi.
-
Kartal sanayide hangi usta. Yerin ismi yada ustanın telefonu var mı. Aynı sorun benim arabada da var. Pendikteyim
-
Merhabalar. Yerin adi tam olarak aklimda degil. Kuruoglu otomotiv gibi biseydi. Sanayiye ana kapidan girdiniz. Yukari dogru cikarken solunuzda şehit oto kalicak sekilde sağ caprazda kalan blokun en başinda kaliyo.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X