Şimdi Ara

silencer fan bozuldu ekran kartı yandı 6600gt / tşkürler donanimhaber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım benim 6600gt nin fanı ve soğutması yrinden çıkmiş hani iki yaylı pilastik parça ile tutturuluyorya bunun bitanesi çıkmiş gpu nun üzerinde hiçbi temas yoktu ve 3 dörtkez pc kilitlendive kapandı benimkine bişey olmadı yerine taktım bir problem yok senin bu olay başka bişeyden dolayı olmuştur
  • ekran kartı neden bozuldu anlayamadım..
    ama silencer konusunda şöyle bir gelişme oldu; forumun da bunda katkısı oldu.

Asıl ithalatçı Fireball; istanbul dağıtıcısı Evren'i forumdaki post'u görünce aramış, haber vermiş.
    Ben ilk olarak Uygar Bilgisayar'ı aradım; onlardan aslında beklemediğim bi tepki aldım, fan'ın garantisi olmaz dediler.

Evren'i ararım ben de dedim; Evren'i aradığımda ilgilendiler; arayacağımı da biliyorlarmış zaten; kartı uygar'a götürmemi; ordan da ankaraya yollayacaklarını gerekli testler yapıldıktan sonra da geri döneceklerini söylediler.

Benim için de bu yeterli; benim sebep olduğum bir hatadan doğduysa sorun birşey beklemiyorum zaten; zaten ekran kartı da gitmiş:)

Neyse; teşekkürler DH, fireball ve Evren. (yok uygara teşekkürler :) )
  • Tam Ekran kartıma Silencer vb. birşey alacaktım.Tırstım şimdi....

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 17 Ocak 2006 19:25:31 >
  • geçmiş olsun ne diyelim
    ben okumuştum bi kaç yerde Silencer Ölümü diyorlar ona
  • cok geçmiş olsun
  • silencer niye ölüyor durduk yere. sessiz ölüm olmuş valla. geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Tam Ekran kartıma Silencer vb. birşey alacaktım.Tırstım şimdi....

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım....

tamam da silenceri sağlam yerine oturtursan...

üstündeki soğutucu bile windoswta çalışmana imkan verir...
    benim silencerin fanı bozulduğunu oyuna girince donmasından ve sistemi kilitlemesinden anladım..
    windowsta sorun olmuyodu..

bence tırsmana gerek yok..
  • silencer fan çalışmasa bile kocaman blok var. o bile yeter o kartı soğutmaya. tabii ki doğru montaj yapmak lazım. bence başka bişi var bu olayda. silencer bozulsa bile o kart normal koşullarda yanmaz.....
  • Doğru aslında ya da pcyi açarken yanında duracan,bakıcan fan çalışıyor mu diye....

Bu arad tekrar ve tekrar geçmiş olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 17 Ocak 2006 21:10:19 >
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN... EKRAN KARTINA YAZIK OLMUŞ...
  • bu fan kablolardan bırıne sürtmüş olmasın o zaman anakartada zarar verebilirdi ama
    cok karısık ya zaten anlamadım tam olayı
    arkadasım gecmıs olsun son gelısmelerı beklıyoz
  • uygar elektronik , evren, fireball a teşekkürler; yenisini verdiler.
  • Firebal gerçektende bünyesinde ki firmaları çok iyi yönlendiriyor
  • başta fireball olmak üzere 3 firmayıda tebrik etmek lâzım inşallah böyle devam ederler zira dijital centerda kapandı
  • ne oldu ben tam anlmadım yardımcı olmaya calıscam anlayamadım
  • silencer 5 gelecek diyorlardı var mı bir bilgisi olan
  • Aynı sorunu tamamen ben yaşamıştım....
    silencarın altındaki devrelerde yanmıştı kart 6600gt idi yine...

Daha sonrada kart çalışıyordu ancak kendi fanıda çalışmıyordu.Servise götürdük kartın hiç çalışmadığını söylediler.Öle böle derken 3 ay sonra aldım kartımı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.